World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NICEANDSHINY
CHEERSTO4YEARSOFWOWS
STOLENFROMOFFICIALCHANNEL
STOPASKINGFORCODESPLS
DONOTSHARETHISCODEKAPPA
PURRFECTCODE
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
érdekes hogy újrahasználnak kódokat 😄 tegnap is volt pl a purrfectcode,és ma is elfogadta
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.09.21. 18:22:28
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kaptam asszem 2800 free xp-t meg talán 250 ezer creditet és sok zászlót.
De asszem mára hagyom,eddig egész jó csaták voltak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.20. 21:58:39
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Lehet válogatni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
DONOTSHARETHISCODEKAPPA
streamben mondták hogy a játékban megjelenik az ajándék annak ellenére hogy a honlap errort ir
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.09.20. 20:35:20
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.09.20. 19:49:33
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem hiába vannak az "ugrások" a játékukban: némi szerveroldali fejlesztés megint rájuk férne!
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.09.20. 18:35:42
A hajót adó val'sz'eg limitálva volt! 😊)
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.09.19. 11:57:10
DE megtaláltam a trükköt! Amikor rámész, hogy leszeded akkor a nagy sárga Download alatt van egy olyan, hogy "download classic launcher"
Ez már megkérdi, hogy hova és mit szeretnél telepíteni.
Ezért akartam ignorálni a telepítőt.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Meg a steam az az ultra soundot használja alapból?
Szerinte én azért tudok 85% feletti találati arányt elérni mert VIP vagyok a WG-nél.
Hiába mondod neki,csak jön a script szarsággal,először azt hittem hogy poénkodik és valami trollkodás ez a script,de szerintem valami gáz van ott vállon felül.
De nem csak WG játékban van neki gondja.
Mindig túl bonyolít mindent,ahol egy kezdő elboldogul vérszar felszerelésben ott Koto kiakad fullos gírben mert nem megy neki.<#hawaii>#hawaii>
Ne haragudj, de ez tényleg lassan kezd kóros lenni nálad. Azt ajánlanám, hogy találj más elfoglaltságot magadnak a WG játékokon kívül, mert ez komolyan megárt neked.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
- alanyi jogú célzás a gyenge pontokra, akár 150-200 méterig is (annak méretétől függően)
- normális HE lőszer, amivel a -2 tier-esnek sem kellett az árnyékba húzódnia a csatákban (akkor még 1x használatos fogyóeszközökkel)
- sokkal kevesebb volt az emelt tier-ű csata, ahol "valóban" használnod kellett volna a gold-ot (de milyen jól elvoltunk nélküle is - "érdekes", akkor még tudtunk lőni, csak a script óta nem...)
- alapjáraton nagyobbak voltak az ágyúk átütései (többek között ezen is faragtak a wg-s fiúk)
Nézd, akinek ezek után is szüksége volt a gold-ra, vagy nem tudott ellene érvényesülni annak a mai rendszer meghozta a "sikerélményt", ha be tudja magát soroltatni a kiemeltek közé!
Nekem sokkal jobbak voltak a mutatóim a csak pénzért vehető gold ammo korszakában - egy darabot sem vettem f2p-ként és abszolút nem éreztem a hiányát - , meg annak a több millió értelmesnek is, akik azóta otthagyták ezt a szemétdombbá változtatott kócerájt, mert akkor még az egyén játszott, egyenlő feltételek mellett!
Sz'al, nem, nem borította a játékegyensúlyt, mert nem volt nélkülözhetetlen a sikerhez és a prémium-on, "nagy" fogyócikkeken, meg az (örök-)álcán kívül az egyedüli plusz volt amit a fizetőképes megvehetett (ennyit meg azért engedjünk meg má' nekik) -> ez sokkal, de sokkal kevesebb volt, mint a mostani rendszer, ahol nem elég, hogy pofátlanul csal számára a script (rácsavarja a melléit, sebzővé teszi az amúgy nem azt) ÉS e mellé még a nem kiemelteket leszedálja a magatehetetlen retardált szintjére, hogy még véletlenül se tudjon ellenállni, vagy bármilyen formában ártani a kiválasztottaknak!
WoT-ban az a baj hogy sok a hülye játékos.
Elkezdtem begyűjteni a T8 tankokat.
Így sok kihagyott ágat húzok.
Élvezettel szoktam szivatni a goldal lövő op prémeket.
Neked az a bajod hogy görcsölsz.
Nem fogod fel csak egy játék.
Neked a stat a fontos,de nem veszed észre hogy nem vagy jó játékos.
Bár az agyrémeidet látva csodálom hogy tudod melyik a tank vagy hajó eleje.
Ez - mármint a f2p - anno teljesült is. De a wg-nek ez nem volt elég...
A mostani fölállás azért olyan felháborítóan kiábrándító, mert legalább 2, egyenként is az élvezhető játék halálos ellenségét jelentő dolgot használ föl.
Az egyik, hogy túltolta a játékban a pénzért vehető előnyök mennyiségét és azok hatását, miközben a játékélményt szinte teljesen megszüntette az egyéb változtatásaival -> nagyjából egy előfizetéses rendszerre változtatta át a termékét, de abból is legrosszabb félévé.
A másik - ami önmagában, finoman adagolva még elfogadható is lenne, HA nincs a másik, csak a kettő együtt már túl sok - , hogy mesterségesen, a háttérből manipulálja a játék belső történéseit és így annak a kimenetét is -> rng-script. Ez utóbbit ugyan nehéz volna külön árulni (wows-ban ezek a lövedékszórást csökkentő/növelő álcafestések és a zászlók lennének, de, sajnos, nem csak ezek vannak - ezen kategóriában), de árukapcsolással mégis megteszi a wg, így létrehozva egy álszent környezetet, ahol mára már csak a szellemileg sérült egyedek érzik jól magukat - de ezek szerint az ő kifosztásukból és "szórakoztatásukból" is kellően nagy bevételhez jut a dicstelen társaság.
Amúgy, minden a f2p értelmezésétől függ: felhasználói, vagy üzleti szemszögből vizsgáljuk?!
Nem tudom érzed e az ellentmondást ebben a mondatban!?
Kikapcsolódás, szórakozás, egy kis kihívás, ráadásul az alacsony virtuális költségek miatt tényleg f2p. Igazi terápia. 😊 Nekem legalább is az tud lenni. Ezért is javaslom. 😊
Az egész "játékmenet" úgy van felépítve, hogy piszok idő és ügyességigényes legyen. Akinek pénze van és hajlandó azt ilyen ...-ra költeni, annak ritkán akad az előző kettőből és a wg-t csak a pénz érdekli. Tehát pénzel megválthatod mindkettőt, ill. a wg-nél (is) a "free to play" felhőtlen szórakozás csak fizetés után elérhető.
Ha nem manipulálna a háttérből, akkor azon tömeg is élvezhetné a játékát, akik nem fizetnek érte, csak félnapokat eltöltenek előtte és ez a tömeg sokkal gyakorlottabb lenne és kiszorítaná a fizetőképes keresletet a csúcsról (ranked és egyéb mérőszámok) - amint nem kell órákat várni 1-1 csatára, egyből "terhessé" válik a "csak" a létszámot növelő f2p "réteg". Ezért van bedobva a gereblye a nemfizetők elé, hogy nehogy ott tolonghassanak a fizetőknek fenntartott helyeken!
A wot a 8.0-ig valódi f2p volt - az előnyt adó dolgok akkor valódi pénzbe kerültek, nem volt ennyi akciózás, néphülyítés és lehúzási kísérlet - , de onnantól ott is elkezdődött, igaz eléggé vontatottan a szelektálás (néha az elején, papíron legalább is, vissza kellett egyet-egyet lépniük, mert akkora volt a felháborodás), de azért nagyon is érezhetőek a két "játékmód" közötti különbségek...
Van, akinek ez természetes és nem is szólal fel, de többen vannak, akik azért észreveszik, hogy az átlagtól eltérően kapják az "eredményeket" (találati- és sebzésarány).
Amúgy, érdekes, hogy győztes csapatban is visszafog a script, hogy ne tudjam elvenni a kiválasztottak zsákmányát, egészen addig, amíg ezen egyének élnek, onnantól, hogy ezek elsüllyedtek, megint vált a script és elkezdi azt adni, amit ténylegesen lövök (érezhetően több találat és jóval komolyabb sebzések).
Tehát, nem biztos, hogy a csapatársaidnak is "önként" van marha szar, vagy jó napjuk, pont akkor, amik téged is uabba a csapatba sorsolt a(z) MM. Ha nem így volna, ennyire gyakran és ilyen hosszan nem volnának ezek a sorozatok - amikben engem inkább a script bánt, mármint a találati- és sebzésarány mértéke, mint a tényleges győzelem/vereség, de ha egyszer az is azt mutatja, hogy a háttérből irányított az egész "játék".
Egy sima, egy fordított...
Bennem akkor is az fogalmazódik meg, hogy a háttérben figyel a BB és ha elértél egy szintet (pozitív, vagy negatív), akkor változtat a belső feltételeken és ez nagyban kihat a "játékos" teljesítményére!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2019.08.26. 22:23:21