World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert eléggé megnőtt a gépigénye,az ami a WoT-hoz elég már nem igazán elég a Warshiphez.
Míg WoT-ban minden ultra vagy high addig a warshipnél sok mindent le kell venni.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Segítséget szeretnék kérni. Találkozott már valaki olyan hibával, hogy elindítom a játékot és a betöltő képernyőnél tovább nem jutok. Nem tölti be a kikötőt így nem is tudok játszani. A support azt írta erre a hibára, hogy ők úgy látják hogy játszok. 4 éve játszottam utoljára azóta valami változott? Megvan az ajánlott gép is a játékhoz és az internet sebesség is jó más játéknál mint például a world of tanks ott nincs ilyen gondom csak a world of warshipnél jelentkezik. Support nem tud segíteni 4 napja szenvedek ezzel a gonddal.
Köszönöm ha elolvasod és értelmes hozzászólást is kapok 😊
Üdvözlettel Bandeeka
Az egyszer így, másszor úgy eléggé lehangoló tud lenni!
Annyi hiba volt, hogy beálltak és maradtak védekezésben a később legyőzöttek, mert ha, amikor még előnyben voltak, EGYÜTT megindulnak, akkor lemossák a pályáról a később mégis győzteseket. Ehelyett egyenként és egymás után ugrottak be célpontoknak -> így persze, hogy előbb-utóbb szétkapják őket és vagy kitart a szerzett pontelőny, vagy nem...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Igen, sajnos lassan többségbe kerülnek az ilyen és ehhez hasonló playerek. Ehhez még hozzácsapódik az utóbbi hónapok intenzív toborzókampányának hála a sok újonc is... Rendkívül színvonalas meccseket lehet így összehozni 😄
Semmi bajom az újakkal sem, de amikor már azokon is az látszik, hogy Fuso-val max lőtávon percenként lő egy salvo-t amiből örül ha talál egyáltalán, akkor ott is felteszem a kérdést, hogy mi a faxnak játszik egyáltalán? 😄
Én sem tartozom a top playerek közé, még olyan hűdejónak sem mondanám magamat, de azért na... Aki már közelebb van a 40% WR-hoz mint az 50-hez az szerintem inkább játsszon coopot, mert különben csak a csapattársai játékát teszi tönkre. De sajnos ez még 47-48%-nál is jellemző.
A legrosszabb, hogy senki nem akar már objective playt játszani 😞 Mindenki dmg huntol... 😞 Ezt rühellem a legjobban, mert a játék még promótálja is néha. Amikor rankedben (vagy akár randomban is) pl. baszik a cap supportra és csak távolról meg idióta helyekről lövöldözik, aztán természetesen mi akik meg tennénk valamit ledarálódunk a teamplayben pusholó ellenfél által... Miközben a Moskva-nk 15km-ről benyomja a radart 😄 A BB-nk meg mögötte 😄 Kezd kiveszni a játékból az a pici teamplay is ami volt...
Faszkalap
Most is bejött anyahajóval és csak úgy a pár km-es körben repkedett.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: asolyom, 2019.10.10. 11:02:37
Majd meglátjuk mi lesz.
Addig meg itt jönnek az olasz cirkálók 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Én nem várok sok Monarchiás hajót... talán egy gyorscirkáló, vagy romboló T2-be. De el tudnám képzelni a Zrínyi csatahajót, vagy valamelyik testvérét T3-ban. Igaz a WG valamiért nagy ívben kerüli a kétféle főtüzérséggel ellátott hajókat, de anno a legelső zárt Béta hétvégi teszteken a Kawachi "A" hajótestén is 250mm-esek voltak az oldalsó lövegtornyok és csak a "B" hajótesttel kapta meg oldalra is 305mm-est. És működött, csak ha jól emlékszem a 250-esek pár másodperccel hamarabb töltöttek be és így kicsit szétaprózódott a sortűz.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ami még feltűnt, hogy Cesare és az Unitis fő lövegtornyai is elég sérülékenyek. Mindekettővel többször is előfordúlt, hogy valamelyiket kilőtték. ebben is nagyon hasonlóak.
Egyébként a Viribus Unitisen kívül nincs is másik olyan Tier5-ös hajó, ami az eredeti, I.vh-s formájában került bele a játékba. Tehát ez a legóstibb hajó T5-ben. Az összes többi T5 I.vh-s hajó történelmileg hiteles 1930-as 40-es évek beli, vagy pedig WG-s fantasy tuninggal került bele a játékba.
Mondjuk a Viribus Unitis szerintem így szép, ahogy van. Csak ne T5-ös lenne...
6 meccs után a szubjektív véleményem a következő:
Ami tetszik benne:
A Viribus Unitis legjobb része a főtüzérség. Lapos szögben, tűrhető lőtávval és viszonylag jó pontossággal tüzel. A tornyok forgási sebessége csatahajós léptékben erős közepes. Forgatási szögük elfogadható, bár teljes oldarsortűzhöz kicsit jobban kell mutatni az oldalát, mint szeretném. Ezt gyorsan lehet korrigálni, mert viszonylag gyorsan reagál a kormánykitérítésre. Rövid, tömzsi hajó és ezért igen szűkeket lehet vele fordulni. Igaz ilyenkor teljes gőznél is akár 15 csomó alá esik a sebessége. Többször előfordult, hogy egy-egy ilyen vészforduló alkalmával messze elém dobták a torpedókat a repcsik, mert olyan lassú a hajó.
Eddigi tapasztalatom alpján, érzetre a Viribus Unitis mérsékelten gyúlékony. Persze gyújtottak fel, de nem volt olyan érzésem, hogy benzinnel fellocsolt fedélzettel megyek a csatában. A cirkálók lövéseit viszonylag jól bítrja. A javítás viszonylag nagy adagokat tölt vissza a HP-ra. Erre szükség is van.
Ami rossz:
Nagyon kevés HP!!!
Citadella mágnes!!! Bármilyen csatahajó, bármilyen szögből képes iszonyat nagyot beleverni. Egyszerűen kerülni kell vele a csatahajókat.
Mindössze csak 4db 70mm-es légvédelmi lövege van, ami szinte nulla.
Lassú. Nagyon. Kb. mint egy alap low tier amcsi csatahajó.
T6-T7 ütközetben már nem elég a 305mm-es AP lőszerek átütő ereje. A HE pedig eleve nem nagy szám, alig gyújt.
Másodlagos tüzérség elhanyagolható. Alacsony lőtáv és kevés cső (oldalanként 6-6 150mm-es). A fedélzeten szétszórt 70mm-es lövegek csak díszletek, nem működnek (kivétel a tornyok tetején lévő 4db légelhárító).
Összegezve:
A kevés HP és a tetű lassú sebesség miatt nagyon ésszel kell vele játszani. Nem egy nagy túlélő.
Kerülni kell vele az 1vs1 csatahajós párbajokat és a magányos hősködést.
A 12db elég pontos 305-ös löveggel azonban komoly citadellákat lehet osztani minden cirkálónak. Cirkálók ellen a páncélzat és a kevésbé gyúlékony fedélzet is hatékony védelmet biztosít. A gyors kormányreakció pedig segíthet a bejövő tűz és a torpedók elkerülésében.
Én személy szerint közepes alára értékelem a hajót.
Ami pedig a T8-9-10-es játékosállományt illeti, tényleg siralmas. A minap találkoztam ilyen játékosokkal (zárójelben az átlag sebzés az adott hajóval): Yamato (47k), North Carolina (37k), Atago (25k), Shimakaze (16k).
Egy Bismark-al 39000 sebzés átlagban szintén vicc.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.10.04. 14:52:36
7-8 csatát kell menni hogy legyen 1 nyertes csata is.
Sajnos azonban maradt Tier 5-ös hajó. Ami nagy gond. Szerintem max T4-ben a helye. Így viszont akár T7-es meccsbe is besorolja majd az MM. Ami szerintem vicc. Pláne a nevetségesen alacsony HP és a légvédelem teljes hiánya miatt.
Ennyi erővel a Giulio Cesare-ét is az első világháborús formájában rakhatták volna be a játékba T5-ként.
Vagy a Viribus Unitis is kaphatott volna a német T5-ös König csatahajóhoz hasonló II.vh.-s légvédelmi fegyverzetet. Mert ugye a készítők a low tier német csatahajóknál eljátszották, a mi lett volna, ha a hajók megérik a II. vh.-t és modernizálják.
Értem én én, hogy egy T5-ös Viribus Unitisért több pénzt lehet elkérni, mint ha a többi kortársával megegyezően T3-ban vagy T4-ben lenne.
Csak akkor ne heréljék ki ennyire!!!
A mostani ranked VII-es hajókkal meddig tart? (12 napot írnak mindenhol, de mikortól?)