23024
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Tono34
    Ranked, elértem a 18 győzelmet és csak 8as rang... Borzasztó egy csapatok vannak...

Orosz cirkáló oldalába 5km-ről 2700 sebzés (orosz T9 bb-vel), bezzeg ő .... 4. sorozatra kivégzett, némi bb segédlettel..
  • Caliph
    cvk mellé bejöttek a hibrid hajók. ezek lényegében csatahajók vagy cirkálók,amik a cvhez hasonlóan tudnak repcsirajt felküldeni,x időnként 4 gép,darabja 2 torpedóval.
    aztán jönnek a holland cirkálók is,amiknek a különleges képességük hogy tudnak bombázó rajt küldeni bizonyos távolságon belül,amik ejtőernyős bombákat eregetnek.
    jönnek a tengeralattjárók is hamarosan,és mindenki örömére az orosz anyahajók is :)
    tök jó hogy mindenkinek van valami szuperképessége,a régi nagy öregek,mint a yama az meg nem kap semmit ...az ágyúkon kívül persze :D
  • Darun
    A 8 torpedós az ISE volt. A bombázó meg a CV.
  • carp3tm0nster
    Végre! Mindig is erről voltak híresek! :D :D :D
  • Caliph
    :DDD
  • Plata
    Tegnap T6 hajóval voltam csatában,ahol volt hogy egyszerre 3 féle repülő jöt rám,nem fiygeltem meg hogy pontosan mi a szösz volt az,de nem 3-asával torpedózott hanem szerintem 8-9 torpedót is tudott dobni,bombázni is nagy mennyiségben bombázott.Állandóan támadott mint a fene.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.15. 15:05:26
  • Tono34
    Orosz anayhajók ...
  • carp3tm0nster
    Klán és minden egyéb nélkül, totál random brawl-ban nem igazán Te döntesz ;)
  • Darun
    Arról nem is beszélve, hogy 2 noob is behozhatja a Petro-t az ellenfélhez. Még tavaly volt egy Ranked csatám, amiben az ellenfélnél volt 3 radar, nálunk egy se. És simán nyertünk. De olyan is volt, hogy nálunk voltak radaros hajók, és simán elvertek minket.
    Most is mentem pár Rankedet, az utolsó csatában néztem a Sinopunkat, 5 salvo-t lőtt mellé, mind az ötöt 10 km-en belül, oldalt álló hajókra. Először nem akartam elhinni. Az előtte lévő csatában én is rálőttem egy leszigetelt Nürnbergre, kb 9 km-re volt, gondoltam ezt már 2 overpen is elviszi, és el se találtam.
    A múlt héten CB-n meg volt olyan csatám, ahol Smalanddal háromszor beradaroztak, kaptam focust rendesen és mind a hármat túléltem. Lett is kb 1 milla potenciálom és túléltem.
    A Yoshi amúgy is elég mozgékony hajó, ha kellő távolságot tartasz vele, simán ki lehet dodgeolni a lövéseket. Amúgy meg a MM-ben soha nem volt rendes balansz és nem is lesz. A hétvégén megvettem a Mutsu-t, full stock hajóval, egyedüli dd-ként betett 2 T6-os romboló ellen (az egyik ráadásul német volt, smoke+hydro) Az hol fair MM? És még is, a csatában az első két elhulló hajó pont az a két dd volt.
  • Toweliee
    Jó, de ki mondta, hogy nektek nem lehet ezt a setupot használni?
  • carp3tm0nster
    Mondjuk a 2 petro eléggé op, egy yoshino+minoval szemben...
  • Darun
    Eddig 3 csatám volt Brawl-ban, kettőbe egyedül mentem be random csapattal. Mind a kettőben egy klánt dobott ellenünk, a másodikban konkrétan a WoWS-RO klánt. Őket úgy vertük el, hogy a Sztálinunk valami goldnoob gyökér volt, akit széttorpedozott a Shima kb 3 km-ről (ha jól emlékszem, csak ő halt a csapatból) a Hallandunk meg spotton kivül sztem nem csinált semmit, mert még a Sztálinnál is kevesebb xp-t kapott. Azt hozzá kell tennem, hogy nekünk volt hordozónk, nekik nem.
  • Toweliee
    Nem tudom.
  • Caliph
    tényleg? na ezt majd felvetem :D acél a minden :D
  • Darun
    Mi aktivitási okokból az ázsiai szerón kláncsatázunk. Vasárnap kb 1 olyan ellenfél volt, aki szintén hozott be hordozót, mindenki más 2 BB-vel jött. Ott amúgy is népszerűbb push-ra játszani, érthető a 2 BB-s felállás.
  • carp3tm0nster
    két BB, pluszt két petro. nálunk meg papírcirkálók. vajon miért baj?
  • Caliph
    amúgy klán csatákban is van olyan klán aki nem hoz cvt...most tényleg mindenki utálja a cvt,meg az egész mechanikát ahogy működnek,de ezzel kb a klán tol ki magával..mondjuk mi is arra jutottunk,hogy frden kívül mást nem érdemes.. :D

más: Tono által linkelt flambass,amikor elakad a látszólag semmiben...viz alatti sziklát raktak be oda,nem is véletlenül: a mapok viz alatti reworkje elkezdődött,felkészülvén a tengókra....csak ez amolyan WG szinvonalon van megoldva, felszini hajóknak láthatatlan sziklákkal,sziget oldalára rakott lejtős kövekkel,ahol szintén fel tudsz akadni több percre :)

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.06.09. 09:42:16
  • Toweliee
    Ez miért baj?
  • Caliph
    mm sose volt jó. klánnal kell bemenni
  • carp3tm0nster
    Azért ez a mostani brawl elég nevetséges MM-eket produkál. Hol nálunk nincs CV, hol az ellenfélnél nincs. Ellenfélnél két petro, nálunk én Yoshino-val és egy Mino. Egy BB itt, két BB ott. Érti ezt valaki?
  • Darun
    Nekem szintén Rankeden tegnap ugyanezen a pályán, bár asszem nem egészen itt... pont akkor lőttek ki, amikor nekimentem a szigetnek és a hajóm konkrétan kiugrott a vizből. Mondjuk az én reakcióm nem volt mérhető ehhez a bohóchoz, de azért nagyot néztem én is. :D
  • Tono34
    Replay biztos megvan, de passz, hogy melyik csata ... (pár hét..).

Emlékeim szerint többször is előfordult, de ez az "emlékeim szerint" nem elég. Ennyi idősen az emlékeim már ... :D
    Flambass szösszenetek videóban 11:04-nél lévő bugba én is beleakadtam tegnap rankeden...
  • Caliph
    hát jó lenne látni róla képet/vidót,mert a flag leirása szerint 100 százalék hogy nem pukkansz el emiatt...
    régen lehet más volt,vagy bug volt...
  • Tono34
    Hiába van, ugyanúgy elszállsz .... (megtörtént).
  • carp3tm0nster
    Tudom,hogy van flag, de nem hiszem,hogy az ellenfélnél mindenkinek van és csak nálunk hullanak a DD-k egyetlen lövéstől....
  • Caliph
    én láttam ellenfélnél is
    amúgy meg van rá flag,bár sima randomra nem rakom fel,csak rankedre
  • carp3tm0nster
    Az miért van,hogy detonation-t csak saját csapatban lévő hajó kap? Ellenfélnél sosem?
  • Plata
    Én is kaptam,1 vesztes meccset mentem tegnap csak.
  • carp3tm0nster
    Kaptam 7 nap prémium-ot, azóta nem tudok nyerni egy meccset sem.
    Gondolom ez IS véletlen...
  • Sendrov
    Na akkor megnézem az Armoriban, hogy mennyi szénért tudok egy X-wing szakaszt venni, hogy még időben leszedje ezt a sok kétmotoros, propelleres vackot :)
  • Caliph
    nem fér el,ezek jönnek valahonnan egy csillagbázisról :D
    vagy mondhatjuk hogy a csatatér fölött köröznek,és hívásra lejönnek :) fantázia kérdése,wgnél meg nem kell a valóságot keresni,végül is ez egy arcade játék

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.31. 13:26:49
  • Plata
    Egyszerű,hidroplánok és húzza őket maga mögött.
  • Sendrov
    Hmm...érdekes. Pláne az, hogy hogy a francban fér el egy repülőfedélzet nélküli cirkálon, mint ez T10-es Gouden Leeuw 36db kétmotoros bombázó?
  • Caliph
    már láttam.... :D
  • carp3tm0nster
    Majd figyeld, mikor lesz olyan szakasz,hogy két ilyen holland cirkáló és mondjuk egy FDR CV...
    Sok sikert...
  • Plata
    Tegnap este mentem két olyan klassz csatát,Alabama-val és Duke of York-al.
    Kimondhatatlan nevű svéd DD-vel is,de az nem volt olyan nagy élmény.
    Duke of york-al nagy élmény volt DD-ket szétkapni,megpróbáltak füsttel többen közrefogni,de nem sikerült,volt hogy 12 torpedó jött egyszerre,egy talált az is alig sebzett többit kikerültem,cserébe olyanokat kaptak,kaptam több kitüntetést is close quartert meg a franc tudja mit.Hiába bújtak ködbe van a Duke of York-on hydro mi a rosseb.Azt a csatát nagyon élveztem,egymás után kaptam ki a hajókat.
    Alabama-val meg Tirpitz-el vívtam párbaj-t,iszonyú klassz sorozatokat adtam le rá 13-17k sebzések röpködtek 18-20 kilóméterről,állandóan menekült előlem és próbált hátra fele lőni.Végén egyedül maradt akkor megfordult és elindult felém,maradt kb 60% hp-m úgy hogy közben rajtakívül még két BB-vel és egy cirkálóval is megküzdöttem.Neki elsőre citadellát lőttem,egyből pucolt.

• Caliph
    amúgy ez egy hajó 3 raja volt,ha raknak rá valami cdt akkor elviselhető,bár mondd egy vermontnak vagy egy currynek hogy dodge this
    csak a repcsiket már igy is utálja mindenki,nemtom miért ezt találták ki a vonalnak
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.25. 15:39:22
  • carp3tm0nster
    Bár ez még csak development fázisban van, azért még aggódhatunk, mert az irány nem jó.
  • Caliph
  • Plata
    Most kezdtem el kicsit tolni.