A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #19173 Arról nem is beszélve, hogy 2 noob is behozhatja a Petro-t az ellenfélhez. Még tavaly volt egy Ranked csatám, amiben az ellenfélnél volt 3 radar, nálunk egy se. És simán nyertünk. De olyan is volt, hogy nálunk voltak radaros hajók, és simán elvertek minket.
Most is mentem pár Rankedet, az utolsó csatában néztem a Sinopunkat, 5 salvo-t lőtt mellé, mind az ötöt 10 km-en belül, oldalt álló hajókra. Először nem akartam elhinni. Az előtte lévő csatában én is rálőttem egy leszigetelt Nürnbergre, kb 9 km-re volt, gondoltam ezt már 2 overpen is elviszi, és el se találtam.
A múlt héten CB-n meg volt olyan csatám, ahol Smalanddal háromszor beradaroztak, kaptam focust rendesen és mind a hármat túléltem. Lett is kb 1 milla potenciálom és túléltem.
A Yoshi amúgy is elég mozgékony hajó, ha kellő távolságot tartasz vele, simán ki lehet dodgeolni a lövéseket. Amúgy meg a MM-ben soha nem volt rendes balansz és nem is lesz. A hétvégén megvettem a Mutsu-t, full stock hajóval, egyedüli dd-ként betett 2 T6-os romboló ellen (az egyik ráadásul német volt, smoke+hydro) Az hol fair MM? És még is, a csatában az első két elhulló hajó pont az a két dd volt.