23024

A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #19302 A többi videójukat is imádom (általában), de ez zseniális volt xD
Mondjuk ahogy az elején tolja a lelkesitő beszédet, az nekem inkább egy Wh40k komisszárra emlékeztet.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2021.08.07. 13:22:21 -
pajer_csaba #19301 -
Darun #19300 Ellenőriztem. Ha az aktiválás után lépsz csak be a játékba, nem kapsz róla értesitést, de a cuccokat megkapod. -
Darun #19299 Tegnap én is megkaptam, de csak most aktiváltam be. 4 féle signalból ad 3 db-t és egy no Luck kontit (és nekem még is szerencsém volt, mert 750 free xp volt benne) -
Plata #19298 Kaptam egy mail-t a wg-től.
Amiben ajándék kód volt,elvileg zászlókat adott volna.
Be aktiváltam és nem kaptam semmit.
Vagy késik a posta? -
Darun #19297 Nekem a negativ rekorderem a Hipper. Az első 10 csatája után 0% volt a nyerésim, hiába tetszett maga a hajó, ez eléggé elvette a kedvem. Ráadásul vele is túlnyomó többségében T10 ellen rakott.
A repcsiben a hétvégén 5x szorzó volt a Wg szülinap miatt. Az orosz bombázó ágon a T8-as, németből a T9-es volt fejlesztésen. Pénteken az orosszal mentem 4 kört, 4 lose. Szombaton a némettel, 4 lose. Ennyit az ötszörös szorzóról, meg a pechről. -
Plata #19296 Nos jelentem kb 10 meccs után az új BB-vel 1 csatát sikerült nyerni,mind az összes többi vesztes.És szinte mindig +2 tier.
De azért bejön,csak kicseszett peches.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.04. 06:58:39 -
Darun #19295 Őszintén megmondom, fogalmam sincs hogy működik az átskillezés. Most dobtam el az amcsi könnyű CA ágat, elkezdtem újra. Ez azt jelenti, hogy a régi kapitányokat betette reservbe, tehát megmaradtak. De a régieken kivül van még kb 10 másik kapitányom, ebből 3 volt 10 pontos. A skill reset óta én csak azoknak a hajóknak állitottam skilleket, amikkel játszottam is. Ez azt jelenti, hogy a kapitányaim kb 3/4-n nincs skill elosztva. Ha veszek egy új hajót, kb bármilyen nemzetnél tudok berakni valami Reserves kapitányt. Az más kérdés, hogy nem mind 10 skilles. Pl a Z-31-re os 6 pontost raktam, kb az utolsó előtti csatáig ezzel is mentem (Rankedeket) mielőtt meg lett volna a Maerker. És még a Conceal Expert hiányát se éreztem, pedig az alap nem valami jó rajta. Asszem apám egyik hajóján képeztem át kapitányt, mert megkért rá és azt is random szétcseszte. Szóval meggondolandó, hogy megéri e. Ha van prém hajód, akkor kb felesleges költeni az átképzésre, vagy free xp helyett én inkább elitet költök rá.
A skinváltást igazából nem közvetlenül ládából bontod, mert olyat nem ad. Ezek a kollekciókban vannak, amihez az egyes elemeket viszont tényleg kontiból tudod kibányászni. Nemzetenként van ilyen kollekció, általában a szekciók jutalma a 2 zászló (flag) vagy az alternativ camo szin. Am a kollekció darabok is random esnek, nem függ attól, hogy milyen kontit nyitsz.
A MM-t meg nem kell bemutatni, minden első csatás hajóm T+2-ben van. Azért ez pl az olyan hajóknál, mint a Monarch, aminek az alap lőtávja kisebb mint a saját szintű cirkálóké elég necces. Vagy a Mexico alap lőtávja is röhejes. Mondjuk látszik hogy rég mentem kis szintű amcsi BB-vel, mert kb a 3. csata után jutott eszembe, hogy arra nem pontosságot növel a 3. slotos modul, hanem lőtávot. Ha a Mexico sebességét és lőtávját összevetem a Fuso-éval, sztem jogosan merül fel bennem a kérdés, hogy hol itt a balansz? (a kérdés nyilván költői, a játékban sehol nincs balansz, a WG nem ismeri ezt a fogalmat, ennek ellenére tetszik nekik, mert elég sűrűn használják) -
Plata #19294 Tuti,mert tudom mi volt be állítva és nagyon nem ez.Mindjárt meg mutatom.
Kép.
Az ingyenes opciót sztoktam választani,most mivel t10 lett gondoltam abban ne béna legyen egy ideig a kapitány és rásóztam sok free xp-t.Erre a skilljei összevissza.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.03. 15:27:44 -
pajer_csaba #19293 Ezt a skilles dolgot nem értem. Jó mondjuk én mindig rászánom azt az 500 dublont, hogy azonnal használható legyen minden skillje. Lehet a többi opcióval randomot állít be a játék, vagy mi? -
Plata #19292 Egyébként jó ötlet volt vissza állni a resources konténer nyitogatásra,tök jó dolgok jöttek belőle.
Na és tök furák is.
Halvány gőzöm sem volt róla hogy konténer nyitogatás ad olyat hogy több zászló lehet a hajómon,meg hogy a hajóm kinézetén lehet váltogatni a szineket.
Alabama-t is megváltoztattam.
Na és marha nagy mázlim van,csupa amerikai dolgot nyitottam,amcsi hajóra 2 zászló,amcsi cruiserre mittomén mi,amcsi csatahajóra a színváltoztatás.
Hiába az amcsi hajókért vagyok oda.
-
Plata #19291 Ne viccelj.
T8 csatahajóm meg lett,mentem vele négy csatát,legalább 1 de volt hogy 2 CV volt és fix T10 és engem pécézett ki.
A legelső csatában épp csak elindultunk fél hp-m le szedte CV.
Mind a négy csata vesztes,igaz a négy csatával meg lett a 12k xp-s konténer is mert volt amire 6k xp jött meg 400k lóvé.
Ami tetszett.
A kapitánynak asszem 4 skill pont jött ösze négy csatával.Jah új kapitány,mert marha voltam és újat tettem rá.de ez van.
A másik,a Montana kapitánya az iowa kapitánya lett,ott figyeltem a kapitány át kerüljön új hajóra.Viszont a normálisan skillezett Iowa kapitánya ahogy át került Montana-ra free xp-ből át képeztem,ami úgy látszik rossz ötlet,volt az hogy ingyen vagy free xp-ből vagy aranyért 100%-osra,na az Xp-st választottam,a kapitányomnak erre olyan hülye skillezése lett hogy azóta is vakarom a fejem.
A WoT-ban ha átképzek legénységet a játék nem cseszi szét a skilljeit,itt miért?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.03. 14:38:59 -
Darun #19290 Örülj neki. A kisebb szintű ellenségekért kevesebb xp jár. -
Plata #19289 Mióta van T10 hajóm egy dolopgra rájöttem,én sosem kerülök T10 csónakkal T8 csatába,T8 csónakkal csak T10 csatába kerülök.
-
Plata #19288 Szerintem a DD füstölt,de a fene tudja,egy Tallin-t lőttem ki.Asszem az ruszki.
Jah crusier volt,bocs.
Valamiért BB-re emlékeztem.
Nagyon messze volt a DD de rápróbálkoztam.
Kép.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.01. 12:38:43 -
Darun #19287 Nem tűnik túl valószinűnek, hogy egy bb nem spottolódik, miközben közvetlen mellette ott van egy dd, aki meg igen, kivéve ha a füstöt egy olasz bb engedte. -
Plata #19286 Évfordulós.
Ma kilőttem egy hajót amit nem is láttam,be céloztam dd-t jó messzire,épp füstöt engedett ki,de gondoltam kb oda lövök.
Erre valami BB-t lőttem ki.Nem is láttam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.01. 11:54:03 -
Darun #19285 Melyik event kezdődik mikor?
A free xp-t igazából bármire fel lehet használni, abból is lehet T9/10-es hajót venni, de akár kaptiány képzésre is forditható. Én mondjuk next tier hajót pont nem húznék ki belőle, akkor már inkább a modulok fejlesztése. Meg aztán egy SC nem hinném hogy ér annyit, hogy akár valós pénzt, akár több ezer xp-t/szenet/macskakulát elverjen rá az ember. Főleg most, hogy havonta amúgy is kapunk egyet, még csatázni sem kell érte, elég ha elinditod a játékot. Az már csak hab a tortán, ha valami fos signal esik a SC-ből. -
Plata #19284 Jut eszembe,mikor Iowa-n kifejlesztettem mindent még mentem vele egy kört.
Pont egy mi a szösszel futottam ösze,amiről beszéltünk hogy be kerül de nem lesz credit szorzós.
Ki lőttem három sorozatból,ugyanis ment neki a citadella.
Kép.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.31. 20:41:33 -
Plata #19283 Jah értem.
Azt hittem hogy mittomén lőj ki x hajót meg egyebet is kell mellette csinálni. -
hát most amit látok beirod a kódot amit irtam pár hszel előbb,kapsz 2 combat missiont
egyikkel 5k base xpt,a másikkal 20kt kell elérni,5-10 tier hajókkal
van rá pár napod
ha megvan kapsz pár spec zászlót camot illetve bekerülsz automatán a sorsolásba,ha mindkét küldi megvan 2x esélyed van
a nyeremény 6x egész éves prém
10 x t9 hajós konti
10 x t8 hajós konti
worldofwarships.eu , itt vannak mindig a fontos hirek,meg is jelöli IMPORTANT cimkével
-
Plata #19281 Na jó megvettem freeből Montana-t.Az első 10-es hajóm,maradt másfél milla pénzem úgy hogy eladtam Iowa-t és olyan odulokat tettem rá amilyen colt raktáron. -
Plata #19280 Bocsi de sok dologról gőzöm sincs,hol lehet megnézni mit kapni az eventen?
Mikor kezdődik az event?
Van kb 30k szenem,de lehet csak 25k.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.31. 13:26:17 -
CHRISTMASINJULY2021 -
hát.látod mit lehet az eventen kapni,ezt már neked kell mérlegelni hogy elhasználod e a free xpdet . bár a free xp kb pont erre van.
vagy,megveszed a napolit 35ezer forintért,és úgy is lehet t10es hajód :)
vagy kuponnal olyan 200k szénért is tudsz venni 10es hajót.. -
Plata #19277 Ahhoz adj tanácsot hogy érdemes-e a meglévő kb 320k free xp-met felhasználni és abból megszerezni egy T10 hajót az eventre?
Az amcsi ágon T9 BB megvan az Iowa.Nem tudom mennyi xp kellene T10-hez de sejtem hogy a 320k xp elég lenne.
Ha tévedek akkor ez van.
Bár viszont pénzem nem lenne meg a T10 hajóhoz.Asszem.
Kár hogy évfordulós eventen csak T10 hajóval lehet menni. -
scből bármelyik hajó kieshet,még a MO is.(kivéve az acélos és reserch bürós hajók)
de mint korábban irtam,ami most bekerül Missouri ,ahhoz nem jár az extra kredit kereset,szal ha csak azért vennéd meg Plata,akkor ne tedd.
Akinem megvan az kap hozzá egy állandó küldit ami extra kreditet ad a csatához,nekünk igy marad meg a szorzó
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.07.31. 12:24:46 -
Plata #19275 Sajna nekem nincs T10-es hajóm. -
Darun #19274 Sztem SC-ből nem eshet a Mo. Mondjuk listát már rég nem láttam, de úgy rémlik kontiból max T8-eshet. SC-ből sztem még én se kaptam hajót, csak eventes kontiból, abból is olyat, amilyen már volt (mondjuk a dublon is jól jött). Azért most, hogy az acsikért már nem ad signalt, azok is felértékelődtek valamennyire. Szeptemberben lesz majd WoWs szülinap, akkor a T10-es hajókkal gondolom megint lesz SC-s event. Bár ahogy elszegényedett mostanában a Wg (vagy kapzsibbá vált?) ez se biztos már. -
Plata #19273 Csak azért gondoltam hogy én is kipróbálom az sc-t mert többen is írták hogy nekik missouri vagy mi a bánat jött belőle.
Egyébként azt mondtátok a Missouri be kerül aranyért a bótba,de nekem nincs bent. -
igen én is nézem facen a havi 1 sc nyitásból,hogy van akinen steel meg hajó,nekem akkor is signalt meg flaget ad..mondjuk jó páran irják be hogy nekik is :D -
Darun #19271 Amúgy érdekes megfigyelni azt is, hogy kb minden második peccs után dob SC-t. Én se bohóckodok TTL kontival, semmi értelme. Nekem mondjuk jókat szokott dobni (dublon, prém nap). Am ezt abból figyeltem meg, hogy a klánban azért az embik fel szokták tenni a SC-t nyitást és érdekes módon ezek a beirások 99%-ban egy héten történnek. Nekem is volt olyan, hogy 3 fiókon nyitottam egymás után SC-t. Most a napi jutalom miatt már amúgy is kapunk fixen egy SC-t havonta. -
a wargaming ebben is titokzatos,nem tudjuk mekkora az a plusz arány ami a try your luckra sct ad,de nyilván jó alacsony. youtubeon van video,csávó 100 luck kontit nyitott és 3 sc volt benne,ez egyezik a neten terjengő más elméletekkel,miszerint 3 százalék esélyed van try to luckból sct nyitni,a többinél meg 1.5 százalék.
de a többinél kapsz értelmes dolgot is,szenet,flaget kreditet,lucknál meg csak pár flaget.
Én is mindig szenes kontit nyitok mindegyikre,szénért jó kis hajók vannak,és ha véletlen ebből nyitsz sct,elvileg nagyobb az esély nagyobb mennyiségű szénre,vagy akár 1500 acélra is mert az is resource.
nekem persze nincs szerencsém,ebben sem,a havi sc is 25 spec signalt adott... ,ahogy az elmúlt 3 -4 sc is amit nyitottam :D -
Kotomicuki #19269 Én csak szeneset kértem és talán 2-3 alkalommal dobott be helyette szuperkonténert, amiben semmi említésre méltó nem volt - mindenből a legminimálisabb kiadás.
Szerintem nem éri meg try to luck-ra menni, mert, főleg, ha klánba vagy, akkor az alapanyaggal biztos, hogy lesz egy idő után hajód, míg a szerencsétlenséggel sokkal tovább tart egy VIII-as prém'hajóhoz valót összekaparni. Normális zászlók meg úgyis az event-ekből esnek. -
Plata #19268 Valaki elmondaná úgy nagyjából hoyg ez a konténer dolog hogy is működik?
Kb mekkora esélyem van a szuperkonténerre,ha az xp-ért vehető konténernél a Try to luck opciót választom?
Pár napja próbálgatom,de szerintem még semmi jó nem jött belőle. -
Plata #19267 Elcseszték a fórumot. -
pajer_csaba #19266 Hogy én mennyire imádtam ezt a látványosan totális f*szságot! ^_^
(A Csatahajó-s részletre írom, csak nem jeleníti meg nekem, hogy kinek válaszolok. Ahogy képet sem tudok berakni. valaki tudja az okát? :( )
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2021.07.25. 22:38:03 -
Wot talán már eléri az uninstallt, sajna ez is eléggé közelít felé...
Csak a pénz lehúzás, a játékosok meg le vannak sz@rva. -
ruszki 8as prém csatahajó,12 km radarral 30 secig :D.... hiánypótló :D -
Kotomicuki #19263 Szerintem jobban nézett ki, mielőtt nem tömette ki a lökhárítóit a művésznő... 
Amúgy az a film se volt semmi, amikor a hajó már tatix-állományú veteránjai a léhűtő ifjoncokkal megállítják az idegenek invázióját a Föld ellen.