banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Őszintén megmondom, fogalmam sincs hogy működik az átskillezés. Most dobtam el az amcsi könnyű CA ágat, elkezdtem újra. Ez azt jelenti, hogy a régi kapitányokat betette reservbe, tehát megmaradtak. De a régieken kivül van még kb 10 másik kapitányom, ebből 3 volt 10 pontos. A skill reset óta én csak azoknak a hajóknak állitottam skilleket, amikkel játszottam is. Ez azt jelenti, hogy a kapitányaim kb 3/4-n nincs skill elosztva. Ha veszek egy új hajót, kb bármilyen nemzetnél tudok berakni valami Reserves kapitányt. Az más kérdés, hogy nem mind 10 skilles. Pl a Z-31-re os 6 pontost raktam, kb az utolsó előtti csatáig ezzel is mentem (Rankedeket) mielőtt meg lett volna a Maerker. És még a Conceal Expert hiányát se éreztem, pedig az alap nem valami jó rajta. Asszem apám egyik hajóján képeztem át kapitányt, mert megkért rá és azt is random szétcseszte. Szóval meggondolandó, hogy megéri e. Ha van prém hajód, akkor kb felesleges költeni az átképzésre, vagy free xp helyett én inkább elitet költök rá.
    A skinváltást igazából nem közvetlenül ládából bontod, mert olyat nem ad. Ezek a kollekciókban vannak, amihez az egyes elemeket viszont tényleg kontiból tudod kibányászni. Nemzetenként van ilyen kollekció, általában a szekciók jutalma a 2 zászló (flag) vagy az alternativ camo szin. Am a kollekció darabok is random esnek, nem függ attól, hogy milyen kontit nyitsz.

A MM-t meg nem kell bemutatni, minden első csatás hajóm T+2-ben van. Azért ez pl az olyan hajóknál, mint a Monarch, aminek az alap lőtávja kisebb mint a saját szintű cirkálóké elég necces. Vagy a Mexico alap lőtávja is röhejes. Mondjuk látszik hogy rég mentem kis szintű amcsi BB-vel, mert kb a 3. csata után jutott eszembe, hogy arra nem pontosságot növel a 3. slotos modul, hanem lőtávot. Ha a Mexico sebességét és lőtávját összevetem a Fuso-éval, sztem jogosan merül fel bennem a kérdés, hogy hol itt a balansz? (a kérdés nyilván költői, a játékban sehol nincs balansz, a WG nem ismeri ezt a fogalmat, ennek ellenére tetszik nekik, mert elég sűrűn használják)