23037

A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #2329 Hát úgy valahogy. A Des Moines nagyon OP hajó azzal a tűzgyorsasággal. -
DantesHUN #2328 Ha majd élesben megy, a prém. acc egyszerre fog ketyegni mindegyikben. -
tutyimutyi2 #2327 a des moines sima játékban is olyan op mint a spaceships-ben illetve a yamato sima játékban is olyan szar mint a spaceships-ben? -
Egy időben közös accountról beszéltek, de nem hiszem hogy bevezetik majd. -
SzocsA #2325 amúgy ha a tankosban van prém accod az itt is lesz vagy külön kell már venni erre? -
Imádom a Cleveland légelhárítását. :) 1 csata : 20 lelőtt gép , Ocean map imádlak ;) -
Dewri #2323 Én úgy veszem észre, hogy a léktől jobban megy le a hp. Vagy csak úgy érzem, fene tudja, harc közben nem értem még rá számolgatni a különbséget...:) -
Dewri #2322 Megnéztem ezt az űrös szart... Hát ha a Yamato a rendes játékban is ilyen szinten lassú (úgy a mozgás, mint az ágyúi), akkor lényegében semmi értelme nem lesz, a cirkálók rommá fogják lőni, ahogy a Galaxy-k halomra gyilkolják a Yamato hordákat. Esetleg ha megcsinálják majd a páncélt, akkor talán. -
DantesHUN #2321 Semmi. -
tutyimutyi2 #2320 van valami külömbség a tűz és a víz beömlés között?
azon kívűl hogy az egyik torpedó találattól a másik meg he találattól keletkezik? -
DantesHUN #2319 Ap-t lőjj, tier 4-5-től felfele minden hajóval AP-t lövök, mindenre, mivel a játékban se páncél nincs, se sebzés nincs rendesen beállítva. Hordozóra szoktam HE-t lőni egyedül, mert az fel is gyújta, és ha lángol nem tudnak startolni a repülők. -
Dewri #2318 Ja, nekem is feltűnt, hogy a Cleveland tornyaival van ez a gond. Pedig direkt vettem rá azt a 20%-ot védő fejlesztést, de mégis állandóan főtorony sérülést kap...
A HE arra jó, hogy felgyújtson, meg kiüsse a különféle modulokat. Gyönyörű látvány, mikor egy sorozat HE után egyszerre dobja a tüzet, az ágyút és a motort az ellenfélnél.:) De a tűz a leggyakoribb. Viszont ebben a játékban a tűz alig sebez, simán kialszik magától, csatahajón egyszerre 2 tűzzel is simán harcolok, szóval annyira nem nagy szám, esetleg a kevésbé rutinosak nyomják rá pánikszerűen a javítást... illetve a hordozót érdemes HE-vel lőni, de csak azért, mert ha ég, akkor nem tud gépet küldeni/fogadni.
Sebzésben ugyanaz az ismeretlen randomértéket kapja mindegyik, néha HE-vel lő az ember 6ezer, vagy AP-vel 114 sebzést... Mondjuk ezzel pont a lőszertípus és a célzás veszíti értelmét, amíg nem állítják be normálisan... Egy youtube-os videózó meg pont a rombolók ellen a HE-t javasolja inkább, a modulsérülések miatt, bár szerintem is jobb az AP ellenük, mert azzal ki lehet szedni akár egy sorozattal is, míg HE-vel nemigen. -
Azt mi alapján ,,dönti" el a játék hogy most a HE vagy az AP sebezzen többet ? Csak mert nem tudok rájönni mi a különbség jelenleg a 2 lőszertípus között. Azon kívül hogy a HE felgyújt. Azt tudom hogy rombolóra AP-vel jobb lőni, hamarabb kiszedi.
Na meg a másik, hogy mi a franctól lövik ki állandóan a Cleveland tornyait ? AP, vagy HE-vel lőhetnek akkor ? Az Omaha + lejjebb lévő hajókon soha nem történt ilyesmi. Nem értem. Én még soha nem tudtam ilyet csinálni. :) -
kissssss #2316 elvileg... aztán hogy mi lesz gyakorlatban majd elválik. -
Dewri #2315 Azért vicces, hogy nincs rendes training mód, nem lehet kipróbálni semmit ami nincs meg, de egy ilyen űrös hülyeségben lehet menni pl a Yamatoval... -
SzocsA #2314 de ha majd lesz open beta meg a rendes játék akkor ott lesz a hajó.nem? -
Akkor másképp fogalmazok hogy megértsd : minek vennél prémium hajót ha nem tudsz semmiképpen játszani vele ? :) :)
1 a lényeg: nem kapsz kulcsot érte. -
SzocsA #2312 de van wot accom meg repülős is. mindhárom játékot lehet egy profilra csinálni a wgnél. -
Ennél többet egy rombolóval, nem maradt hp
-
Nemvalószínű. :)
Amúgy hova akarnál hajót venni, mikor benn sem vagy ? -
SzocsA #2309 ha veszek prémhajót kapok béta kulcsot? -
DantesHUN #2308 Ez volt a nagy bejelentés amit emlegettek pár napja. Gondoltam, hogy nem valami értelmes dolog lesz -
Dewri #2307 Na de már elmúlt április 1, most esik le nekik? Vagy mi ez? Azt írják csak most hétvégén vannak ezek, egy speckó űrpályán harcolnak... Tényleg foglalkozhatnának értelmes dolgokkal, pl páncélzat, normális sebzés, amcsi csatahajók, open béta, ilyesmikkel...
-
Plata #2306 Szerintem mindenki. -
kailee #2305 nagyon tuti én szintén meg kaptam őket :D -
A helyes megfogalmazás az Anime, a Manga más tészta kérem szépen. :)
Amúgy csak Skin formájában jöhetne maximum. Azt meg nem kötelező rárakni. ;)
Ahogy ismerjük a WG-t ez úgysem fog bekövetkezni. sajnos -
Plata #2303 Jesszus isten még csak az kéne hogy ilyen buzi mangás festésű hajók legyenek.
-
Tuti onnan ,,lopták" ezt a skint amit a Zaya kapott.
Amúgy csak reménykedni tudok, hogy alaptól benne lesz majd a játékban az ilyesfajta skin. Brutális lenne. :) -
tutyimutyi2 #2301 hát igen azokról a festésekről nekem is ez jutott eszembe csak a nevét nem tudtam, dejó lenne ha lenne benne ars nova béli tengeralattjáró ars nova módban.
-
Nekem vhogy ez jutott eszembe rögtön a Zaya hajóról. :) Nagyon beteg ez a XXX kategória. Inkább maradok az eredetinél. :) -
DantesHUN #2299 De jó hogy ilyesmire fordítják az időt és a pénzt, nem ám valami értelmes fejlesztésre. -
Az előbb ez a látvány fogadott, miután beléptem a játékba. 
-
davidbog #2297 Természetesen jelenleg nincs, később majd ha elkészülnek vele rákerül a páncélzat is a hajókra. Anélkül nem fog kijönni a végleges játék, de valószínűleg az open béta se.
A Gaijin féle armor/critical és fizikaI modellel érdekes lenne. Bár inkább érdekes mint jó és részemről köszönöm inkább nem kérek belőle. A fizikai modellezés tényleg jó. De a sebzés modellezést én is úgy tapasztalom és több fórumon is állandó téma, hogy mennyire nem működik. Az átütési rendszerről tegnap irtam mekkora fail. A páncél modellezése hasonló bukta. Ez főleg az öntött elemek változó vastagságának modellezésében nyilvánul meg. A WT-sek még a régi WoT-os modellek szintjét se mindig érik el. Például az M103 tornya kész szégyen ahogyan le van lemodellezve a WT-ben. Közelében sincs nem hogy a valósnak de még a WoT-os HD-nak se.
A WT amiatt szerethető, hogy jobban visszaadja egy páncélos ütközet dimenziót, hangulatát. Ez főleg a HP rendszer hiánya (már akinek bejön az a kiszámíthatatlan sérülési modell), a nagyobb távolságok és jobb hangok, és kicsit reálisabb mozgás (bár ebbe is vannak furcsa dolgok) miatt.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.04.11. 00:46:28 -
davidbog #2296 Ezt is kérdeztem, de erről se tudott semmit mondani. Illetve csak annyit, hogy reméli, hogy nem lesz premium hajó a Bismarck, mert tekintve a sok Bismarck/német fant ez elég olcsó húzás lenne a WG-től. Na a WoT-ban nem nyüzsög a WG féle olcsó húzásoktól...
De jobban belegondolva ez szerintem nem lenne rossz felállás. A Bismarck felőlem mehetne tier 8 premiumnak, úgyis korán elpusztult, míg a Tirpitz nem. Ami azt eredményezné a jelenlegi hajófejlesztések alapján, hogy a Tirpitznél lehetne egy fejlesztett mondjuk 1944-es test (+AA és +HP) és fejlesztett FCS is. Míg a Bismarcknál sántítana a dolog, mivel ezeket meg se érte.
De szerintem a WoT-os T-54 klónáradatból kiindulva itt a hajósba rengeteg premium hajóra lehet számítani a testvérhajók miatt. Egy kicsit mindegyik különbözik a testvéreitől mivel minden nagyobb hajó egyedi gyártás. -
Dewri #2295 Visszanéztem a videót, elnézést kell kérjek, amiért azt hazudtam, hogy 2x sebeztem 214-et... Mert csak 114-et sebeztem 2x!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( -
Dewri #2294 Másnak nincs baj a sebzéssel? Már tegnap említettem, hogy a csatahajó nevetségeseket sebez, mióta kijött az arany patch. Ma Kawachival mentem, ugyanaz a játszhatatlan szar, mint tegnap. Sorozatlövés, 214 sebzés!!!! Jó, lenyelem, töltök, újra sorozat: 214 sebzés!!!!!!!!!! Ugyanaz a semmi sebzés ugyanarra a hajóra lőve fullos sorozatból!!!!!!!!!!!!!!! Persze engem 20ezerrel lőtt meg egy Fuso, mert miért ne Fuso jönne szembe, ha már tier3 vagyok, logikus, a Kongo már nem elég jó... Szóval így elég nevetséges kezd lenni a csatahajóval játszani, mert ilyen szinten lenerfelt/lerandomizált sebzésekkel nem igazán életképes, a lövéseit egy sima városligeti csónak is túlélné, nemhogy a cirkálók és csatahajók...
Ma másodszor kaptam a nyílt óceán pályát. Nagy örömmel látom, hogy közben céllövöldévé alakult, azaz mindenki a horizontot lövöldözi és senki nem megy előre harcolni. Az első alkalommal együtt mentünk és ott volt a rekord 98888 sebzéses győzelmem. Tehát a legnagyobb tengeri csatás pályának lényegében semmi értelme nincs, mert pont csata nem zajlik rajta, csak lődözgetés. Én persze mentem előre most is, le is szedtem 2 cirkálót, de mivel én voltam az egyetlen, aki átléptem a térkép felezővonalát, a szintén beszari ellenfeleknek nem volt olyan nehéz dolguk, hatan már csak ki tudtak lőni... Nyertünk, de ebben semmi szép nem volt így. Akár ki is vehetnék ezt a pályát, harc nélkül nem élvezetes, egyedül harcolva meg csak rövid ideig az. Nem értem miért jó egy helyben állva 20 km-re lövöldözni, ahol igencsak a fele nem is talál rendesen, ha ehelyett együtt nyomulva le lehetne darálni az ellenfeleket rendes közelharcban is, ami 100x izgalmasabb lenne...
Sok wotos jutott be máris, itt is megfigyelhető, hogy én a csatahajóval foglalok egyedül, közben 2 csatahajó lő folyamatosan, ott szenvedek, manőverezgetek, mellettem egy kis sziget mellé simulva meg ott egy fullos Cleveland és néz. Nem támad és nem is jön be foglalni, nehogy haladjunk valamerre. Mögöttem 10 km-re egy másik cirkáló, az se jön foglalni, pedig hárman simán nyernénk. Klasszikus. Aztán miután én elpusztulok és rájuk mászik a 2 csatahajó, ők is megdöglenek. Csak én harc közben haltam meg, ők meg gyáván, értelmetlenül, 5 perc üldögélés után. Az ilyeneket kéne valahogy figyelni a szerveren és örökre bannolni őket, hiszen nyilvánvalóan semmi értelme, hogy bent vannak...
Az meg szintén wot deja vu, hogy miután átverem magam egy csomó ellenfélen, torpedón, és leamortizálva kijövök egy sziget mellől, szinte rögtön érkezik menetrendszerűen az ellenfél utolsó pár hajója, de az a pár hajó GARANTÁLTAN a legnagyobb csatahajó és természetesen fullos, vagy minimum háromnegyed hp-val jön!! De minden egyes körben, bármelyik videómban meg lehet nézni!!! Ha én is csatahajóval vagyok, ilyenkor már bőven 10ezer hp körül tartok maximum, elhasznált töltésekkel, ha meg cirkálóval tolom, akkor olyan 2ezer hp a szint jó esetben. Engem hogy tudnak rommá lőni, miközben őket senki nem bántja? Ha 4 rombolónk és 2 hordozónk van, ezek akkor is fullosak!! A wot is ugyanez volt, a végén tuti a csapat top3 tankjából jött szembe minimum 2 fullosan, teljesen mindegy volt merre megyek... Wargaming-wargaming, ki hinné... -
kailee #2293 nem rég volt egy nagyon faintos küzdelmem Amagival. a végéről csináltam is sc.
Ma viszont volt egy mecs ahol a csapatom első 10 percbe szinte ki hullott. maradtam én az Amagival és vagy 3 cruiser még mindegyik cruiser sérülve de nem nagyon. Az ellenfélnek volt 1 Amagija 2 destrója és 1 cruisere már a mi zászlónkat foglalták a 12. percben akkor mindannyian oda indultunk. Mire chaten kapom a lebaszásokat az első 10 percben elhullott Amaginktól, hogy mekkora noob vagyok full hpval kóválygok. Én csak annyit írtam be, hogy taktikázom. De csak írogatta, hogy mekkora retard vagyok. Na én meg beírtam, hogy fogja be aztán nézze meg a profilomat aztán dumáljon.
A mecs vége az lett az utolsó másfél percben már csak én voltam negyed hp val, ellenfélnek egy fullos destrója és egy 3/4 des cruis. én a cruisra koncentráltam itt mondjuk hibát követtem el, mert közben nem figyeltem a destró mozgására és szépen szembe jött velem és amikor közel ért kirántotta jobbra magát és megsorozott torpedóval.
Így sajnos vesztetünk . én nem tudtam senkit kilőni. De sebeztem 101 ezret és az utolsó 2 percig bent voltam. a csapatban én értem el a 2. legtöbb pontot. míg Azaz Amagi aki dirigált nekem ugyan kilőtt 2 hajót de csak 6. volt a listán. így nyilván túrót se sebzett csak valamelyik hajót ami a végét járta kiszedte.
Íme a legjobb meccsem amagival na és az összes többivel :)
KaileeAdmiral World of Warships Legendák
-
SzocsA #2292 egy kódot sem tudtam beírni 4s alatt elvitték.... -
Toweliee #2291 Továbbra se küldtek invet. De mostmár nem is szeretném kipróbálni. -
Dewri #2290 A twitch-en is vannak béta kulcsot adó adások. Keressetek rá ott a world of warshipre és dob ki olyan adást, ahol adnak kulcsot is játék közben. Pl ebben a pillanatban itt van egy, ami most megy és kulcsot adogat: