banner
A Wargaming új MMO játéka
  • kailee
    nem rég volt egy nagyon faintos küzdelmem Amagival. a végéről csináltam is sc.

Ma viszont volt egy mecs ahol a csapatom első 10 percbe szinte ki hullott. maradtam én az Amagival és vagy 3 cruiser még mindegyik cruiser sérülve de nem nagyon. Az ellenfélnek volt 1 Amagija 2 destrója és 1 cruisere már a mi zászlónkat foglalták a 12. percben akkor mindannyian oda indultunk. Mire chaten kapom a lebaszásokat az első 10 percben elhullott Amaginktól, hogy mekkora noob vagyok full hpval kóválygok. Én csak annyit írtam be, hogy taktikázom. De csak írogatta, hogy mekkora retard vagyok. Na én meg beírtam, hogy fogja be aztán nézze meg a profilomat aztán dumáljon.

A mecs vége az lett az utolsó másfél percben már csak én voltam negyed hp val, ellenfélnek egy fullos destrója és egy 3/4 des cruis. én a cruisra koncentráltam itt mondjuk hibát követtem el, mert közben nem figyeltem a destró mozgására és szépen szembe jött velem és amikor közel ért kirántotta jobbra magát és megsorozott torpedóval.

Így sajnos vesztetünk . én nem tudtam senkit kilőni. De sebeztem 101 ezret és az utolsó 2 percig bent voltam. a csapatban én értem el a 2. legtöbb pontot. míg Azaz Amagi aki dirigált nekem ugyan kilőtt 2 hajót de csak 6. volt a listán. így nyilván túrót se sebzett csak valamelyik hajót ami a végét járta kiszedte.

Íme a legjobb meccsem amagival na és az összes többivel :)
    KaileeAdmiral World of Warships Legendák