banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Dewri
    Másnak nincs baj a sebzéssel? Már tegnap említettem, hogy a csatahajó nevetségeseket sebez, mióta kijött az arany patch. Ma Kawachival mentem, ugyanaz a játszhatatlan szar, mint tegnap. Sorozatlövés, 214 sebzés!!!! Jó, lenyelem, töltök, újra sorozat: 214 sebzés!!!!!!!!!! Ugyanaz a semmi sebzés ugyanarra a hajóra lőve fullos sorozatból!!!!!!!!!!!!!!! Persze engem 20ezerrel lőtt meg egy Fuso, mert miért ne Fuso jönne szembe, ha már tier3 vagyok, logikus, a Kongo már nem elég jó... Szóval így elég nevetséges kezd lenni a csatahajóval játszani, mert ilyen szinten lenerfelt/lerandomizált sebzésekkel nem igazán életképes, a lövéseit egy sima városligeti csónak is túlélné, nemhogy a cirkálók és csatahajók...

Ma másodszor kaptam a nyílt óceán pályát. Nagy örömmel látom, hogy közben céllövöldévé alakult, azaz mindenki a horizontot lövöldözi és senki nem megy előre harcolni. Az első alkalommal együtt mentünk és ott volt a rekord 98888 sebzéses győzelmem. Tehát a legnagyobb tengeri csatás pályának lényegében semmi értelme nincs, mert pont csata nem zajlik rajta, csak lődözgetés. Én persze mentem előre most is, le is szedtem 2 cirkálót, de mivel én voltam az egyetlen, aki átléptem a térkép felezővonalát, a szintén beszari ellenfeleknek nem volt olyan nehéz dolguk, hatan már csak ki tudtak lőni... Nyertünk, de ebben semmi szép nem volt így. Akár ki is vehetnék ezt a pályát, harc nélkül nem élvezetes, egyedül harcolva meg csak rövid ideig az. Nem értem miért jó egy helyben állva 20 km-re lövöldözni, ahol igencsak a fele nem is talál rendesen, ha ehelyett együtt nyomulva le lehetne darálni az ellenfeleket rendes közelharcban is, ami 100x izgalmasabb lenne...

Sok wotos jutott be máris, itt is megfigyelhető, hogy én a csatahajóval foglalok egyedül, közben 2 csatahajó lő folyamatosan, ott szenvedek, manőverezgetek, mellettem egy kis sziget mellé simulva meg ott egy fullos Cleveland és néz. Nem támad és nem is jön be foglalni, nehogy haladjunk valamerre. Mögöttem 10 km-re egy másik cirkáló, az se jön foglalni, pedig hárman simán nyernénk. Klasszikus. Aztán miután én elpusztulok és rájuk mászik a 2 csatahajó, ők is megdöglenek. Csak én harc közben haltam meg, ők meg gyáván, értelmetlenül, 5 perc üldögélés után. Az ilyeneket kéne valahogy figyelni a szerveren és örökre bannolni őket, hiszen nyilvánvalóan semmi értelme, hogy bent vannak...

Az meg szintén wot deja vu, hogy miután átverem magam egy csomó ellenfélen, torpedón, és leamortizálva kijövök egy sziget mellől, szinte rögtön érkezik menetrendszerűen az ellenfél utolsó pár hajója, de az a pár hajó GARANTÁLTAN a legnagyobb csatahajó és természetesen fullos, vagy minimum háromnegyed hp-val jön!! De minden egyes körben, bármelyik videómban meg lehet nézni!!! Ha én is csatahajóval vagyok, ilyenkor már bőven 10ezer hp körül tartok maximum, elhasznált töltésekkel, ha meg cirkálóval tolom, akkor olyan 2ezer hp a szint jó esetben. Engem hogy tudnak rommá lőni, miközben őket senki nem bántja? Ha 4 rombolónk és 2 hordozónk van, ezek akkor is fullosak!! A wot is ugyanez volt, a végén tuti a csapat top3 tankjából jött szembe minimum 2 fullosan, teljesen mindegy volt merre megyek... Wargaming-wargaming, ki hinné...