23027
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Mnemomic
    nekem az a kedvencem -és szinte állandóan ez van- hogy a jobb oldal elindul balra, a bal pedig jobbra kezdésnél. mikor meg felbukkan egy ellenséges hajó akkor hátra arc és középen hátul várják a csodát. én kb szinte mindig ilyenek közés kerülök. egyszer csak azt veszem észre, hogy egyedül vagyok a fronton.
  • kabel15
    Amúgy ha van olyan játékos itt aki Tier 6 környékén jár mondjuk cirkálóval csatahajóval, szívesen megyek vele hordozóval. Tudok segíteni a cirkálók levakarásában vagy ebben abban.
  • ximix #5198
    Az elején nem odafigyelésből letoltam 100 csatát pve-ben majd utána a többit már pvp-ben, 7. szinten kaptam egy nap "prémet" most van 5 misim. A T4 csathajó, cirkáló fullos a hordozót most adtam el (béna vagyok vele) a destroyer csak T3 . A győzelmi arányom pve-ben 97% pvp-ben meg siralmas 44% valszeg utolértek a WoT-os "vérpistik"
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olyan taktikai hibákat csinálnak, hogy tépem a hajam. CV gyere velünk arra senki nem megy, nem, ő elindul a másik irányba a sziget takarásába még el sem érünk a pálya feléig már lövi az ellenség és ilyenek tömkelegével, egy másik csatahajóval közösen küzdünk az ellenséggel majd ránk jön egy enemi destrolyer is, a baráti cirkáló és destrolyer mit csinál, tovább megy a másik karikába mintha mi ott sem lennék és nem értem nem egyszer egy nap képesek zsinórban ezt nyomni, múltkor beírtam amikor elindultak karikázni, hogy mi ez városi turista hajó csoport?

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.07.08. 14:30:54
  • DantesHUN
    Ez azért igen sok. Az a igazság, egyik prémium hajómmal se hozok sokkal többet, mint a normál csatahajókkal. Márpedig így akkor feleslegesek. De valami kredit farmoló kell. Amúgyis az egyik cél a japán hordozó ág.
  • kabel15
    Tier5: 81500
    Tier4: 47500
  • kabel15
    http://worldofwarships.eu/community/accounts/501078202-/#!ships_pvp
  • DantesHUN
    Japóval? Mennyi átlagsebzésre?
  • kabel15
    Hordozóval 4-5 tier ben körönként 150-250k ezüstöt szerzek. Ebből mondjuk lejön javítás ha kiszednek de átlagban megvan a 150k tisztán.
  • DantesHUN
    De más hajók se lehetnek jobbak. Néztem egy videót youtube-on Warspite, 100 ezer sebzésre, nettó 80 ezer kredit? Az rohadt kevés. Nem minden csatában jöhet össze ilyen kör, azaz legtöbb esetben a nettó 80 ezer kredit sincs meg. Nem értem, a prémium hajók miért vannak ennyire kicsi bevételre beállítva. Vagy a fene tudja hogy van ez. Másik videóban 35-6 ezer sebzésre a Warspite 120 ezer nettót kap. Miapöcs?
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.08. 14:04:10
  • DantesHUN
    Mivel farmoltok creditet?
    Tier IV-ben egy csatahajó test, 360k kredit. Két ágat húzva, több mint 700 ezer kell csak hajótestre. Magasabb szinten csak rosszabb lesz, baromira sokat, nagyon sokat kell gyűjteni . És nem tudom mivel kéne.
    Van három prémium hajóm kettő ajándék.
    Én hülye, megvettem az Atlanta-t. Nagy hülye voltam, ezért pénzt adni. Valahogy, nagyon nem megy. Mondjuk az átlag bevétel vele 50ezer. Nettóban, javítás levonva persze. Na és ez az. Hiába lő gyorsan, valahogy soha senkit nem tudok felgyújtani, pedig azzal lehetne sok sebzést csinálni, mert az ágyúk gyengék. Legalább kis tüzecske, de semmi.
    Persze, ha egyetlen találatot kap, azonnal kidől az ágyúk fele, elszáll a motor, és leugrik a fél HP . Mivel kicsi a lőtáv, ha közel megyek az ellenséghez, ez történik, és pikk-pakk vége. Két lövés, és annyi neki. Ha nem megyek közel...meg tudok kire lőni.
    Mondjuk kurva érdekes, ellenfélként naná hogy 800-akat lehet belelőni. Nekem, ha csak rám néznek felrobbanok.
    Iwaki, ajándék hajó. Nem szeretem, olyan mint egy romboló. Még ez hozta volna a legtöbb kreditet...de egyetlen lövéstől full hp-r-ól felrobbant. Oké, volt nettó 106-ezres kör, de ilyet már.
    Arkansas: lassú, és kicsi a lőtáv, ezért vagy az van, mire lőni tudnék elfogy az ellenfél és nincs kire. Vagy elfogy a csapat .és van kire lőni ugyan, de öten vannak ellenem ,és annyi. De még ez jobb, legalább lehet lőni. De kreditben annyit hoz mint egy normál hajó.
    9 csatával, ezzel a három hajóval nem jött össze a két IV-es hajó test ára, (446 k jött össze, nettóban) vagy 20 csatát kéne menni, hogy mind két hajótest ára meglegyen? És bassz, mondjuk tier 8-ban? Több száz csatát kellene menni, hogy összejöjjön a kredit.

Lehet, én vagyok a béna, és egyik prémium hajóhoz se értek, de amikor minden összejön szerencsém van, sokat sebzek, akkor se ad sokatSzóval nem tudom, mivel érdemes kreditet gyűjteni.
  • Matusy
    Eu szerver. Amikor kijött semmi gond nem volt, vasárnap óta van ez. Játszhatatlan egyszerűen. De ha másnál jó akkor valszeg az én gépemben lesz a hiba
  • ximix #5189
    Földobtad a pöttyös lasztit rendesen :)
    Nálam azt mutatja, hogy átlag 34 ping és milyen útvonalon halad az adat a wows szerverig és vissza.
    A 100-400 ping az már lehet NA szerver gyanús, mit ír bal felül a kikötőben a fejlécben WOWS EU server?

• Matusy
    Köszi, de én nagyon hülye vagyok a gépekhez és az informatikához. Szóval ez azt jelenti hogy nálad is laggol és játszhatatlan, vagy nálam van vmi gond ami miatt 1-2 FPS-em van és az ms pedig 100-400 között ugrál kb folyamatosan
  • ximix #5187
    Jacktor #5186
    Azok az az adatok a repcsik sebessége nem a torpedóké.

Matusy #5179

• Jacktor
    Torpedó sebességek:
    Tier 4 - Hosho: 85 csomó vs Langley: 90 csomó
    Tier 5 - Zuiho: 99 csomó vs Bogue: 94 csomó
    Tier 8 - Shokaku: 133 csomó vs Lexington: 113 csomó
  • kabel15
    Ő is megérkezett:

Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.07.08. 11:56:14
  • ximix #5184
    A játékba belépsz megnézed milyen ip címhez csatlakoztál majd ezt PingPloter-be beírod és ha te géped és a wows szeró közt gond van elvileg látni fogod.
    UI:
    Nálam most ez az ip címek vannak ez(92.223.24.75, 92.223.24.24 )2 a kikötőé valószínűleg ez meg a csatába mikor beléptem 92.223.24.56, de ezek akár minden belépéskor, csata indításkor változhatnak. (Ha netán képet raknál fel a pingploteről az első pár ip címet ahol még 10ms alatt van az elérési idő takard ki)

• Jeffjohnson
    Eddig vadász beállításon voltam 2 vadász + 1 zuhanóbombázó, most 2 zuhanóbombázó +1 torpedóbombázó.
    Ez a két opció van, amiből választhatsz (sajnos más nincs csak ez a 2 előre meghatározott opció) USN CV-n (5-6-os szinten utána 1-el több zuhanóbombázó), illetve van egy harmadik is (5-ös szinten, utána +1 zuhanóbombázó) de az használhatatlan 1 TB + 1vadász.

IJN CV-ken már 4-es szinten is 2 TB + 1 (gyengébb) vadász van. Ez sokkal optimálisabb a felszíni csapásmérésre, mivel
    két külön irányból tudod megtámadni torpedókkal a célpontot, aminek sokkal nehezebb dolga lesz kitérni előle. Negatívuma annyi,
    hogy egy raj csak 4 torpedót visz míg az USN-nél 6-ot. Annyit még észre vettem, hogy a IJN torpedók mintha gyorsabbak lennének de
    infót nem találtam róla, így ez csak feltételezés.

A másik meg az, hogy vadász beállításon dögunalom játszani, semmi élvezet nincs benne, hogy lenullázod az ellen légerejét, amivel elrontod az ő játékát és unalmassá teszed a sajátod és általában ez édes kevés a győzelemhez.
  • Palinko
    emígy a hajók fejlődésével, miért nem fejlődik a periszkóp is?
  • nomiss
    köszi
  • nomiss
    mi az hogy áttértem ? 2 torpedoval mész ?
  • Matusy
    Nektek is laggol a játék? Már 3 napja folyamatosan égg a piros lámpa a lagg mellett és 1FPS-em van. Teljes mértékben játszhatatlan. Másnak is ilyen, vagy nálam van vmi gond?
  • Jacktor
    Előbbire: nem gondolnám (micro pathcnél), utóbbira: igen (de megjegyzi hogy mi van már telepítve, csak át kell pipálgatni).
    Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.08. 11:06:26
  • StrikeFor
    ezt az aslaint mindig újra telepíteni kell ha új verzió jön ki? vagy ha nem tetszik egy crosshair akkor is megint újra kell rakni a másikkal?
  • ximix #5176
    Tegnap volt egy 2,4MB ez meg most, amúgy lehetett tegnapi is akár passz.
  • Jacktor
    Tegnapelőtt kijött a 0.4.4-es Aslain, amiben már ismét van köd eltávolító (a gyengébb gépeseknek esetleg segíthet).
  • Jeffjohnson
    Ez nem a tegnapi patch? 0.4.0.2.
    - Warspite will removed from in-game shop (for doubloons) but only for later appear in Premium shop
    - fixed incorrect display of premium property in WoT after logging to WoWs
  • ximix #5173
    Kaptunk egy 32MB és 0402 lett a game.
  • Jeffjohnson
    Igen, USN CV-vel én ráérek, azzal az 1 TB-vel szöszölni
    Áttértem én is a csapásmérő beállításra és így azért szórakoztatóbb de úgy érzem messze elmaradok az IJN CV képességeitől.
  • Jacktor
    Jól. A legritkább esetben van rá idő annyi mindenre figyelni kell közben (és az automata sem rossz, bár elvileg nagyobb sávban dob).
  • Jeffjohnson
    Mintha a Japán torpedók gyorsabbak lennének mint az Amcsi megfelelőik. Jól látom, hogy nem is használtál manuális célzást meg rárepülési szögállítást?
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.07.08. 09:22:29
  • Jacktor
    Aslain mod pack-ból az alábbiakat:
    - Ship contour Icons > by plod77
    - Crosshair > by Bowser - Green Lemon
    - Over Taget Markers > version #1
    - Mods sharing hud_lib_swf file > Custom damage indicator & torpedo markers
    - Minimap mods > Minimap with shipname and last knows position - Minimap style #3
    - Various mods > Mav's ultra fog remover
  • Tono34
    Rendkívül jó kis hajó, ajánlom!
  • Jeffjohnson
    Én a Murmansk megvételén gondolkodom. Annyira nem vészes az ára és remélhetőleg jól hozza a kreditet.
  • Eagle16
    A Warthunder-ben már teljesen megszoktam, hogy nem kell kreditért grindelni, itt meg egy modul Tier 4-ben 300k kredit :D
    Ha eladod a hajót, akkor újra meg kell venni, ha megint játszani szeretnél vele. És persze ott vannak még a kiegészítők, meg a felszerelések, amikre egy kisebb vagyont el lehet költeni. Meg gondolom a javítási árak is nagyon precízen be vannak lőve. Ha nem tudnám hogy WG játék, akkor is kitalálnám egyből...annyira rá vannak állva, hogy sose legyen elég kredited. Csak egy nemzetet viszek pedig, de már most látom, hogy Tier 5-ben 0-n leszek megint, vagy legalábbis 99%, hogy nem lesz egyből kreditem Tier 6-ra.
  • nomiss
    nagyon jól játszol. Milyen addonokat használsz ?
  • SirAlo
    Eddigi legjobb csatam:
  • sadface #5163

ismerős érzés.
  • Tono34
    Iso, sajnos vesztes kör:

• sadface #5161
    ebben az életben úgysem jön többet össze :D