A Wargaming új MMO játéka
-
DantesHUN #5191 Mivel farmoltok creditet?
Tier IV-ben egy csatahajó test, 360k kredit. Két ágat húzva, több mint 700 ezer kell csak hajótestre. Magasabb szinten csak rosszabb lesz, baromira sokat, nagyon sokat kell gyűjteni . És nem tudom mivel kéne.
Van három prémium hajóm kettő ajándék.
Én hülye, megvettem az Atlanta-t. Nagy hülye voltam, ezért pénzt adni. Valahogy, nagyon nem megy. Mondjuk az átlag bevétel vele 50ezer. Nettóban, javítás levonva persze. Na és ez az. Hiába lő gyorsan, valahogy soha senkit nem tudok felgyújtani, pedig azzal lehetne sok sebzést csinálni, mert az ágyúk gyengék. Legalább kis tüzecske, de semmi.
Persze, ha egyetlen találatot kap, azonnal kidől az ágyúk fele, elszáll a motor, és leugrik a fél HP . Mivel kicsi a lőtáv, ha közel megyek az ellenséghez, ez történik, és pikk-pakk vége. Két lövés, és annyi neki. Ha nem megyek közel...meg tudok kire lőni.
Mondjuk kurva érdekes, ellenfélként naná hogy 800-akat lehet belelőni. Nekem, ha csak rám néznek felrobbanok.
Iwaki, ajándék hajó. Nem szeretem, olyan mint egy romboló. Még ez hozta volna a legtöbb kreditet...de egyetlen lövéstől full hp-r-ól felrobbant. Oké, volt nettó 106-ezres kör, de ilyet már.
Arkansas: lassú, és kicsi a lőtáv, ezért vagy az van, mire lőni tudnék elfogy az ellenfél és nincs kire. Vagy elfogy a csapat .és van kire lőni ugyan, de öten vannak ellenem ,és annyi. De még ez jobb, legalább lehet lőni. De kreditben annyit hoz mint egy normál hajó.
9 csatával, ezzel a három hajóval nem jött össze a két IV-es hajó test ára, (446 k jött össze, nettóban) vagy 20 csatát kéne menni, hogy mind két hajótest ára meglegyen? És bassz, mondjuk tier 8-ban? Több száz csatát kellene menni, hogy összejöjjön a kredit.
Lehet, én vagyok a béna, és egyik prémium hajóhoz se értek, de amikor minden összejön szerencsém van, sokat sebzek, akkor se ad sokatSzóval nem tudom, mivel érdemes kreditet gyűjteni.