23024

A Wargaming új MMO játéka
-
Jacktor #5397 Byebye Myogi 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
a nagyon jó MM ről annyit, hogy ma az ellenfél csapatába kettővel többen voltak, plusz engem be sem töltött 8 percig, mégis nyertük hajó veszteség nélkül...mikor a hordozók nincsenek kiegyenlítve arról most nem is beszélnék, aki játszott már velük tudja miért gáz ez. -
teljesen egyetértek. és a hajók is nagyon szépek! lásd iowa, yamato, midway.. :) -
Dewri #5394 Nézegettem a hajókat a tech-tree-ben. Nagyon jól össze vannak rakva, minden ág külön stílust képvisel, van ami döglassan fordul, más a lőtáv, más az észlelési táv, más a kaliber, más a torpedó, más a sebzés, más a hp, stb. Tényleg a világ legjobb játéka is lehetne, ha nem wg termék lenne és nem szarnának bele a játékélménybe ilyen szinten... Pedig az MM egyelőre sokkal jobban működik, mint a wotban, csak a sebzést-páncélt kéne normálisan megcsinálni és ennyi... -
Dewri #5393 Zsinórban 4 Kawachi kör, mindegyik bukta, mindegyikben utolsó/utolsó előtti voltam életben, mindegyik az agyhalott ostoba csapat miatt, mindegyik 500 xp alatt hozott. Ezért fölösleges kínlódni, mert csak elmegy a kedvem az egésztől és a stat is romlik. A PvE-m 100%-os...:) -
Dewri #5392 Újabb Kawachi kör, 2 kill, 488 xp, 8 perc alatt ledarálták a csapatomat, utolsó előttiként haltam meg, szemben még 2 fullos csatahajó és persze pár apróság, St. Louis, romboló, ilyesmik.... -
Dewri #5391 Lásd 5389 HSz... -
TuskoMobile #5390 ezek tudják mi a csapat játék 
mindig ilyeneket kapok elmennek a legtávolabbi pontokra minél messzebb egymástól mert ilyen antiszociálisak
Nagyon ritka amikor hallom a designated target/"concentrate fire on this target" és még ritkább amikor együtt el is kezdik lőni
az ilyen csapatok lényegesen különbül játszanak érdekes módon ott még a hordozók seggét is kinyalják mert mellette marad védeni egy cirkáló repülőgéppel
szóval ne mondja nekem senki hogy az mm ezt nem szándékosan csinálja mert qva feltűnő hol vannak a pró játékosok és hol nem -
Dewri #5389 Hát nem tudom te mivel játszol. Most jöttem ki Kawachi körből, minden egyes sorozatom az "előírt" 810 sebzést adta, mindegy mire, mindegy honnan. Nem 1200, nem 20, nem 10ezer, hanem 810!!!!!! Ja, egyszer meg a sorozat talált, 1 találatot jelzett belőle, nulla sebzéssel. Ez az egy nem volt 810 se.... A végjátékban 2-3ezer hp-s fosadék ellenfelek voltak, de a 810 miatt szarrá lőttek, holott ha kapok legalább 5-6 ezret, simán hozom megint a kört. És az egész idegbeteg szenvedésre kaptam 546 xp-t... Akkor inkább választom a 350et PvE-ben, ahol lazán nyerem a kört Kawachival... -
StrikeFor #5388 460 xp ért a fene se menne ott köröket :P ha nincs flag nincs értelme........talán kicsit célozgatni okés -
Dewri #5387 Nem megy, most hogy tolom, látom. Halál utáni zúzás, jelvény van, zászló nincs....
De akkor is élmény. Tenryuval rendes csatában kaptam 370 xp-t egy körre, ahol mindenki engem lőtt, miközben 4, ismétlem, 4 kurva fullos saját csatahajó jött mögöttem 1 km-re és basztak csinálni valamit!!!! Ezután PvE körben 460 xp, semmi idegbaj...
Az Arkansassal csak PvE lesz, az tuti. Rendes gémben úgyis kapja a gané hordozókat, itt meg elvagyok vele, nem számít, hogy lassú és nincs légvédelme, 40ezer kreditért bőven jók a körök, semmi idegbaj, legyilkolok mindenkit.:) -
StrikeFor #5386 más kérdés,hogy az XP még mindig a béka segge alatt: sebzek 55 ezret 3 hajó kilövök 27 hit,repcsik,gyújtás,crit,cidaella PRLMIUM acc---> 837xp....oké defeat de menjenek máááá -
StrikeFor #5385 ne kiabáljuk el,de valamicske most már van
PVE ben megy a Flag szerzés? -
DantesHUN #5384 Biztosra veszem, az átlagsebzés csatahajókkal, kimondottan jobb mint amilyennek érzed. Meg sokat javult is, az első napokban tényleg nem volt semmi sebzés, most csordogál. De nem merem elkiabálni. -
StrikeFor #5383 a playerek nagy %-a menekül ,fosik és lesi killeket akar szerezni..... -
StrikeFor #5382 zászlókat lehet szerezni ott? -
tutyimutyi2 #5381 olyan "jó" érzés amikor én 10 percnyi RNG-vel való küzdelem után meghalok és a háttérben ott virítanak a full hp-s csatahajóink akik utánam kb 2 perc alatt eltűnnek. :( -
seepheeerd #5380 Ezt azért majd átgondolod, ha lesz több tapasztalatod :)
(Vagy kicsit utánaolvasol dolgoknak :))
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.10. 19:16:28 -
erre kíváncsi lennék én is. :) -
DantesHUN #5378 A konkrét csatahajóét nézd ne az összesítettet, -
Dewri #5377 A statnál az "Average damage caused per battle" értékemre gondolsz? Az 22916. Ez magas számnak tűnik, de ha azt nézzük ez kevesebb mint egy-egy csatahajóm hp-ja, és valószínűleg a torpedós hajók nyomják föl, azok ütnek rendesen... -
Én távolra HE-t, közelre meg AP-t szoktam használni és úgy vettem észre így jobb a damage kiosztásom BB-vel. Távolra ilyen 14 km+ értek ahol az AP-t én nagyon nem láttam még rendesen penetrálni, míg HE sebzésben is több és jó eséllyel crit vagy tűzet ad be, ami elég idegesítő lehet ha a lövés 20 km-erről jött. Esküdni azért nem mernék a módszerre mert több tesztelés kéne, de a Myoginál nekem úgy tűnt, hogy valamelyest jobb de lehet csak képzelődöm. :) -
TuskoMobile #5375 Sg-nek most melyik a csatornája már ha van hivatalos?
Be kéne tenni fórum lécbe is nem jó ötlet? -
Iso utolsó köre (mint kiderült, elég xp-t adott). A végén már sokat akartam, csak 1 maradt, azt meg leszedték.
Azt hiszem eredményesen romboltam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nazarov77 #5373 Még nem lehet, mert warshipsben a goldot helyettesítő Doubloon van, ha vége lesz az open bétának és kijön élesben ezt átnevezik goldra és akkor közös lesz a gold wot/wows/crapplanes-ben.
Közös free xp is jönni fog majd egy ponton, kár hogy még nincs benne mert van egy pici elfekvőben, de szerintem pont ezért nem tették még bele, ne ugorjanak az emberek 5 tiert át 80k free wotos free xpből :D -
Matusy #5372 Nem tudom hogy hogyan játszotok a csatahajókkal, de remélem nem mindenre AP-t löttök. Az üt egy lyukat és ennyi. cruiseren meg destroyeren nem fog sebezni semmit. Azokat HE-vel kell lőni. Csatahajókat pedig AP-val. 1 lövés nekem 3000-5000 között sebez csatahajóra. A beesési szög se mindegy ahogy néztemmeg hol találod el. Simán sebezhetsz 6-8K-t is ha az ágyút találod el AP-val citadellbe pedig még többet. Cruiser ellen meg max közelről hajótestbe lehet normálisan sebezni AP-val. -
Nazarov77 #5371 itt egy kis bingo :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.07.10. 18:02:43 -
DantesHUN #5370 Az biztos, hogy vannak gondok a játékkal, de én azt vettem észre, összességében lehet normális köröket menni csatahajóval, is sebezni is hajlandók, Mégis mennyi az átlagsebzésed? Lehet teljesen jó, csak nagyon negatívnak érzed. -
Dewri #5369 Megvan az ellenszer az idegeimre. Csatahajóval PvE! 7 fős meccsek, botok ellen. Alig ad valamit a körre az igaz, és ugyanúgy szart se sebez a csatahajó, cserébe viszont sima menetek, több kill, nem gyújtanak szarrá pár perc alatt (nem volt 4-5 St. Louis szemben...), a botokat én magam egyedül is lemészárolom ha gáz a csapat, ráadásul a pályákat is sokkal változatosabban adja. PvP-ben csak 1, max 2 pályát ad végig, itt meg szinte minden körben mást kaptam, pl rögtön második körben a nyílt óceánt, amit rendes csatában nem láttam már vagy egy hónapja...
Fejlődni persze nem igazán jó ez a módszer, legalábbis nagyon lassú, de SZÓRAKOZNI, ÉLVEZNI A JÁTÉKOT kiváló, ami a rendes csatahajós meccsekről abszolút nem mondható el már régóta... Bementem Kawachi-Carolina-Arkansas körre, mindhárom győzelem, mindháromban 2 kill, mindháromban teljesen egyforma ellenfél csapat, mindháromban top tier voltam. Ez így mindjárt más fíling azért! Majd ráállok arra, hogy a csatahajós szorzót kiveszem rendesből, aztán itt hajókázok, amíg lenyugszom a szorzós meccsek után...:) -
Matusy #5368 Tökéletes a T4. Matusy néven vagyok fent. -
ja meg tiex x-en egy jamato javítási költsége 300k ha süllyedsz. :) -
TuskoMobile #5366 mivel mész?
nekem t4 bs-t kéne húznom -
Matusy #5365 Szakaszban nincs kedve játszani vkinek? -
seepheeerd #5364 Akkor az 3-as volt? Nekem 2x citadel adott 22k-t. -
tutyimutyi2 #5363 nálam sajna elkezdődött az hogy figyelmetlenül ellövik felém a torpedókat helyett az hogy csapattársam megy balra én kilövöm a torpedókat jobbra a csapattársam gondol egyet hátra arc és győnyörűen bekap 2-3 torpedót minusz18-20k hp és persze én vagyok a hibás.
-
TuskoMobile #5362 
Talán nagyobb szinteken jobb csaták vannak mert addig nehezen jutnak el vagy talán meg is unják a játékot remélem mert ezen reménykedve haladok hogy legyen egy TierX
wow milyen anomálik vannak akkor a játékban hatalmas
"31890-es Citadell HIT-et lőttem most New Mex-el egy Atagóba......400 hp-ja maradt a 40k ból"
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.10. 15:08:31 -
TuskoMobile #5361 "20 torpedó és 17 direkt bombatalálat elszenvedése után öt órával elsüllyedt"
Azért elég jól bírták xD -
TuskoMobile #5360 jó kis olvasmányok xD -
Zoli Hajói a St. Vincent fok -
Ry0K3N #5358 Ja, nekem is le kellett töltenem azt a szart emiatt. Mert nincs webes felületű prémium aktiváció