A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #5369 Megvan az ellenszer az idegeimre. Csatahajóval PvE! 7 fős meccsek, botok ellen. Alig ad valamit a körre az igaz, és ugyanúgy szart se sebez a csatahajó, cserébe viszont sima menetek, több kill, nem gyújtanak szarrá pár perc alatt (nem volt 4-5 St. Louis szemben...), a botokat én magam egyedül is lemészárolom ha gáz a csapat, ráadásul a pályákat is sokkal változatosabban adja. PvP-ben csak 1, max 2 pályát ad végig, itt meg szinte minden körben mást kaptam, pl rögtön második körben a nyílt óceánt, amit rendes csatában nem láttam már vagy egy hónapja...
Fejlődni persze nem igazán jó ez a módszer, legalábbis nagyon lassú, de SZÓRAKOZNI, ÉLVEZNI A JÁTÉKOT kiváló, ami a rendes csatahajós meccsekről abszolút nem mondható el már régóta... Bementem Kawachi-Carolina-Arkansas körre, mindhárom győzelem, mindháromban 2 kill, mindháromban teljesen egyforma ellenfél csapat, mindháromban top tier voltam. Ez így mindjárt más fíling azért! Majd ráállok arra, hogy a csatahajós szorzót kiveszem rendesből, aztán itt hajókázok, amíg lenyugszom a szorzós meccsek után...:)