23024

A Wargaming új MMO játéka
-
malystryx3 #5437 Megpróbálok majd videót készíteni az esetről, van replay-em, csak nem tudom melyikek.. Hétfőn este nekilátok, legközelebb így érek rá.. Ha jól emlékszem kilőttem, és utána közvetlen jött 2 db, kevéssel utána még 2 db. Nem anyázok meg ilyesmi, csak furcsa. Majd meglátjuk :) -
seepheeerd #5436 Az sok bizony... -
Milyen távolságban volt? Mert lehet az elsőt már kilőtte pár mp-el korábban míg a második adagot éppen halála előtt, de te már csak akkor vetted őket észre mikor már közel értek hozzád. -
Kotomicuki #5434 Semmi ördögi nincs a "még jönnek a torpedók"-ban: ha több torpedóvető egysége van a rombolónak, akkor azokat külön-külön kell célra állítani a kilövés előtt ("X" gomb) és ez belekerül pár másodpercbe...
Pl. a Tier III-as (fejlesztett) japcsi rombolónak van 2x2 vetőcsöve (7 km-es hatótávval), elküldi az egyik duplát, majd ~3 sec múlva a másik adagot. Hogy ezután kilőtted?! Attól még a szivarok úsznak a vízben! -
malystryx3 #5433 Srácok, 2 elég kényes témáról szeretnék egy kicsit elmélkedni. Tudom hogy mindkét téma volt már, de nem volt időm visszaolvasni. Bocsánat emiatt.
Sajna az open bétával csak az utóbbi 2 napban tudtam játszani. Még a zártban én is őrülten váltogattam a HE és az AP között. De 2 napja megnéztem iChaseGaming nevű srác "Captain's Academy #15"-ös videóját, és ez nekem segített. Bár csatahajókkal nem játszottam még, arról nincs tapasztalatom, de cirkálóval igenis működik a dolog, azóta rengeteg citadellát lőttem, és azóta jobbak a meccseim. Szóval aki még nem tudja mit mivel lőjön, annak nagyon ajánlom ezen sorozat mindegyikét, de főleg ezt. Meg azt is tudom, hogy a páncélok még nem a véglegesek.
A másikra viszont nem tudok mit mondani. Minden meccsen legalább 1 destroyer-t elsüllyesztettem, és volt két csata amikor ez előfordult velem:
Szóval kilőttem az aktuális célpontomat, és a szétrobbanása után, jött 2 torpedó felém, abszolút nem számítottam rá, az egyiket kikerültem, de a másik eltalált. Majd újabb 2 másodperc múlva megint 2 torpi, ebből is egy talált... Ez bug lenne, vagy van valami képességük, ilyen "Last Stand" szerű valami, ami még a cod 4-ben is volt, hogy halál után dobott egy gránátot??? Ez utóbbira mindenképp szeretnék valakitől egy hihető, hiteles válasz kérni :) Köszi :)
Utoljára szerkesztette: malystryx3, 2015.07.11. 21:26:52 -
Kotomicuki #5432 Semmi gond nem volna a csatahajókkal, ha a másodlagos tüzérségük - ami egy könnyűcirkáló-kaliberű dolog, csak gyakran több is van belőle, mint azon - rendesen működne és nem csak 4 km-en belül volna hajlandó felvillanni, hanem uú 10km volna a lőtávja...
Igaz, hogy ekkor már csak a CV-k lennének az egyedül játszhatók mellettük...
Sz'al, a wg ezt a rendszert is jól elbaltázta és itt is csak max tier III-ig érdemes elmenni, mert az még "hihető" eredményt ad, akár csak a wot-jukban - ott is mindent script-tel és a túlzott random-mal akarnak megoldani, amitől minimum hányingere támad az embernek, főleg a magasabb szinteken!
-
DantesHUN #5431 Ne lőjj HE-t, csak bizonyos célpontokra. Meg most már több a csatahajó minden szinten, beléjük meg AP-val össze lehet azt hozni Tier IV-ben már csak AP-t lövök. A csapatteljesítménnyel meg nincs mit tenni. -
ja akkor jó lesz ez a végén, később majd a torpedót tovább tölti neki, nekünk erősebb hajóteknő lesz, a repcsik ellen meg még jobb légvédelem. -
Dewri #5429 Ja, nagyon nem. Carolina kör, néhány perc alatt 9-3 az ellenfélnek. Mindenki engem lőtt a végén. Itt is sebeztem 5ezret keményen A mellettem 2 km-re áthúzó fél hp-s rombolót nem tudtam kilőni, mert annyi sebzést nem adott, pedig meglőttem rendesen, több modult is, de hát 305 mm miért sebezne HE-vel alig 2 ezret? Mert akkor esetleg nyernék.... Szerintem vagy eladom a picsába a csatahajókat, vagy szigorúan csak PvE, vagy nem tolom hétvégén.... -
DantesHUN #5428 A rombolókon is elég magas az újratöltés, minél nagyobb szintű annál több. Csak vannak rombolók, amiknél nem középen, hanem két oldalt vannak a vetőcsövek, így gyorsan megfordul, és pár másodperc alatt két torpedó hullámot indít. No meg némelyik rombolón annyi vető cső van, hogy azért több sűrűn torpedókat lőni. -
DantesHUN #5427 Az szar ügy. Van hogy nem jön ki a lépés, meg a tier III csatahajókkal nehezebb. Egy szinttel feljebb, volt ma 50-80 ezer közötti körök. Jó volt 30 alatti is. -
30 sec a hordozón, ok ha beleszámolod az utat, úgy adom. viszont DD nél biztos van olyan hogy 2 hullámban jön a torpedó, ha Cruisernél nincs is ilyen amiben megint igazat adok. és van a torpedói között 3-4 méter szóval nem volt ott fél perces újratöltés. -
Dewri #5425 Ja, most is "meglepődtem". Kawachi szorzós kör, direkt fölpakoltam a +50% xp zászlót is. Sebeztem kemény 4400at, mielőtt szétszedtek, mert szokás szerint a csapatból senki nem méltóztatott támogatni. Természetesen megnyerték valahogy ennek ellenére, mert ahogy már korábban írtam, az ilyen szemét fos sebzéses köröket valahogy általában VÉLETLENÜL nyerjük.... Így szorzóval-zászlóval 994 xp... Nem negatív vagyok, hanem többnyire szarok a csatahajós köreim... Már gondoltam rá, hogy fölveszem minden körömet, aztán lehetne nézegetni, lehet megcsinálom valamelyik nap. De hiába, a wg leszarná, ha netán beküldeném, hogy miért sebez a 305 mm 800-at 10ből 8x... Elintéznék azzal, hogy béta... -
DantesHUN #5424 Tier 4-es torpedó: 42 mp. Tier X: 150 mp. Repülőgépeknél, percek, attól függ milyen messze van gép a hordozótól, és meddig tart amíg visszatér. -
seepheeerd #5423 Mint bármelyiket? Úgy érted: bármelyiket?
(New Mexico 34mp)
Utoljára szerkesztette: seepheeerd, 2015.07.11. 19:53:36 -
Dewri #5422 Majdnem 30 sec a torpedó újratöltés, persze ez képzettséggel azért csökkenthető. Az meg nem a BB hibája, hogy a kezdőpontra direkt úgy van berakva, hogy mindentől a létező legtávolabb kezdjen. Most mentem Kawachi kört, 3 pontos foglalás, középen legalul indultam, mindentől baromi messze... Szakaszban is legtöbbször a legtávolabb rak a szakasztárstól... -
DantesHUN #5421 Torpedót tovább tart újratölteni mint bármelyik ágyút. A hordozóknál meg a legtovább tart. -
nincs a fenét baj a torpedókkal, néha besülhetne, meg adhatna kevesebb sebzést, vagy ha nem is, távolabbról érzékelhetné a battleship, hogy legyen ideje kimanőverezni, mert általában bekapok 1-2 őt, ha jól lövik akkor meg 3-4 et.
én a DD-ktől is sajnálom, mert irreális, hogy nincs torpedó újratöltés, még te fél percig vársz az ágyúkra... meg a nem füst mögött való eltűnés sem most először lesz említve.... mint pár más mmorpg nél is a láthatatlanság azért mindenhol OP...
10 perces körök mi? mikor battleshippel, kábé annyi kell hogy elérj dominationban mondjuk A -ra vagy C-re.... a 20 perc is sokszor kevés, nem egy draw született már abból hogy nem tudták lejátszani az utolsó emberek 1v1 ben pl. -
DantesHUN #5419 Nagyon negatív vagy. Az első napokban tényleg így volt, én is tapasztaltam, de már ezt mondtam. Mellesleg a saját statisztikád is azt mutatja, hogy teljesen korrekt a sebzés. Csak a negatív érzés jobban megmarad az emberben . Ettől még persze se a páncélzat, se a sebzés nincs rendben, de mai s lőttem 50-60-80 ezres köröket. Lefogadom, ha minden csata végén megnéznéd mennyit sebeztél meglepődnél.
A csapatjáték teljes hiánya, és a teljesen analfabéta játékosok lesznek a legnagyobb gondok. És ezzel csinálni se lehet semmit. -
Dewri #5418 Elég hosszúak itt a körök. Ez a 20 perc kicsit sok. Nem lenne jobb 10 perc? Akkor hátha javulna egyesek teljesítménye is, ha nem érnének rá negyed órát semmit nem csinálni... Meg így extrém esetben csak 3-4 meccs fér bele egy órába, nincs az, hogy na megyek pár gyors kört... -
Dewri #5417 Semmi baj nincs a torpedókkal, le van szarva, sebeznek, bekapjuk őket vagy nem. A baj az, hogy az AP és a HE lőszer sebzése teljes káosz, és nincs a páncélzat rendesen megcsinálva. Így azok a hajók, amik nem dolgoznak torpedókkal, alapból sokkal nagyobb hátrányban vannak, mert sokkal többet kell szenvedni velük adott xp mennyiségért, mint egy torpedósnak, aki ha csak 4-et talál, már 20ezer+ a sebzése. De egy csatahajó vagy cirkáló 4 lövéssel még sehol nincs... Ettől lesz igazán aránytalan a dolog...
Az meg külön szégyen, hogy egy baromi nagy, szétpáncélozott, több tízezer tonnás csatahajóval, amin iszonyat kaliberű ágyúk meredeznek, meglátok egy (ha meg 2-3-at, akkor pláne...) St. Louist, és el kell kezdenem megfordulni és minél gyorsabban MENEKÜLNI, mert 1v1-ben ez a kis cirkáló garantáltan kinyírja a "tengerek urát", mint egy szaros városligeti csónakot...
A CV még ezen felül azért tűnik OP-nak, mert ő a beteg sebzését a térkép túlvégéből hozza össze kvázi mozdulatlanul, míg egy rombolónak azért nem annyira könnyű az élete, mert 5-8 km-re oda kell menni az ellenfélhez, ami 10 km-en belülről már elég keményen tud védekezni és persze a többi ellenfél is lő közben. Mozogni, füstölni, kerülgetni a lövéseket, szigeteket, mindezt gyorsan, közben pontosan célozni is a torpedóval, szintén kalkulálva a szigeteket, a saját csapat barmait, az ellenfél mozgását... Ilyen körülmények között nem sajnálom a rombolótól a killt, de a CV-től igen...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.07.11. 18:59:33 -
seepheeerd #5416 Gratulálok WG...
-
DantesHUN #5415 Tök jó ,hogy megértetted a lényeget.
-
Na ilyen sok citadel-t se adott még be. Ezzel lett meg a New York.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nem, az lett volna a legegyszerűbb ha normalizálják a torpedó helyzetet az alpha után és akkor kevesebb lenne a nyögés DD meg CV miatt. emígy nekem van CV-m 2748xp vel, nem tudom hány meccs alatt jött össze. -
Jacktor #5412 Myogi - 44 hits | 124k gamage | 2 kill | 1731 xp | 219k kredit
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Jacktor, 2015.07.11. 15:53:24 -
DantesHUN #5411 Már bocsánat, de aki NULLA kört ment hordozóval, azért az jobban tudja. -
A nagy múltnak visszatekintő CV karrierem (összesen 5 csata) idején megfigyeltem, hogy a repülők amikor vízbe dobják a torpedókat az 3-4 mp után élesednek be ezt onnan lehetett látni,hogy csak akkor jelent meg felettük a háromszög. -
DantesHUN #5409 Egyáltalán nem biztos. Az ,hogy X méterről látod meg a torpedókat, nem azt jelenti, hogy onnan is dobták le. Tapasztaltam már , hogy nagyon közel ledobott torpedók, mintha átsuhantak volna rajtam. Persze nem biztos, lehet csak nem találtak, de nekem úgy tűnt igen, csak nem robbantak fel. Semmi se biztos, amíg nincs normális replay funkció, amíg nincs training room, nem lehet ezeket a dolgokat rendesen letesztelni. Az meg ,hogy minek tűnik valami csata közben megtévesztő.
Meg aztán az is lehet, torpedótól is függ, nem egységes érték van mindre. Attól függ, milyen repülő, vagy milyen romboló lőtte ki ,hogy mekkora távolság után aktivál.
Szóval, nem lehet biztosra tudni, csak ezt mondom, de mondjuk egyszerűbb nyígni, mert úgy is az van minden nap.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.07.11. 15:22:23 -
aru #5408 430 méterre mellém tették le a repülők a torpedót és egyből végem is lett. -
az-az 1km torpedó aktiválás is csak legend, 1.1 km ről dobta a repcsi én meg direkt ráfordultam és robbant. -
Ry0K3N #5406 Új barátra leltem <3
Kijött elém a főnixével sziget mögül.
Vajon azt várta hogy lepattan az AP róla vagy mi?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
DantesHUN #5405 Ha két csatában van 50-50 ezer sebzés. Utána, egy rossz kör, mondjuk 10 ezerrel, mert csak 800-asokat ad be, majd még egy rossz kör a csapat miatt, pár perc alatt vereség, az is csak ennyi. Az pont 30 ezer átlagban. Pedig a csaták felében, a hajó saját hp-jánál sikerült jelentősen többet sebezni. Csak a két rosszabb kör jobban megmarad. -
Dewri #5404 Pedig nem sebzek jól, mert a saját hp szinte soha nincs meg. A 24ezres átlagsebzés 38ezer hp-s hajónál 12 db 305 mm ágyúval szerintem nem világrekord... -
DantesHUN #5403 Mert sokkal negatívabbnak érzed, mint amennyit sebzel valójában. -
Dewri #5402 Jó, én még csak tier3-ban nyomulok, ott nem nagyon jön hordozó, bár a Wakatake ellen azért már itt is berakja őket. -
Dewri #5401 Igen, az. Lehet hogy nem rossz, de mihez képest? Nem érzem jónak, mikor tolom a 810 sebzéseket. Érdekes módon a stat valahogy nincs összhangban számomra a játékélménnyel, mert sokkal szenvedősebbnek érzem a csatahajós játékot, mint amit külső szemlélőnek mutat a stat... -
DantesHUN #5400 http://worldofwarships.eu/community/accounts/505313939-/#!pvp
Ez a te profilod?
Kawachi 24 k, S. Carolina 30k. Az egyáltalán nem rossz átlagsebzés. -
tutyimutyi2 #5399 100%-os pve winrate hát annak tényleg örülni kell mert én már kerültem sajna olyan menetbe ahol csapattársak le se szarták hogy a botok foglalnak én meg persze a map tulsó felén voltam.
mért van az hogy én bármilyen csatahajóval is próbálkozok egy teljes sorozatból általában betalál 1-2 golyó talál be a többi meg a halyó két oldalán csapódik a vízbe. -
Awakening #5398 Grat a Kongo-hoz... :)