banner
A Wargaming új MMO játéka
  • malystryx3
    Srácok, 2 elég kényes témáról szeretnék egy kicsit elmélkedni. Tudom hogy mindkét téma volt már, de nem volt időm visszaolvasni. Bocsánat emiatt.
    Sajna az open bétával csak az utóbbi 2 napban tudtam játszani. Még a zártban én is őrülten váltogattam a HE és az AP között. De 2 napja megnéztem iChaseGaming nevű srác "Captain's Academy #15"-ös videóját, és ez nekem segített. Bár csatahajókkal nem játszottam még, arról nincs tapasztalatom, de cirkálóval igenis működik a dolog, azóta rengeteg citadellát lőttem, és azóta jobbak a meccseim. Szóval aki még nem tudja mit mivel lőjön, annak nagyon ajánlom ezen sorozat mindegyikét, de főleg ezt. Meg azt is tudom, hogy a páncélok még nem a véglegesek.

A másikra viszont nem tudok mit mondani. Minden meccsen legalább 1 destroyer-t elsüllyesztettem, és volt két csata amikor ez előfordult velem:
    Szóval kilőttem az aktuális célpontomat, és a szétrobbanása után, jött 2 torpedó felém, abszolút nem számítottam rá, az egyiket kikerültem, de a másik eltalált. Majd újabb 2 másodperc múlva megint 2 torpi, ebből is egy talált... Ez bug lenne, vagy van valami képességük, ilyen "Last Stand" szerű valami, ami még a cod 4-ben is volt, hogy halál után dobott egy gránátot??? Ez utóbbira mindenképp szeretnék valakitől egy hihető, hiteles válasz kérni :) Köszi :)
    Utoljára szerkesztette: malystryx3, 2015.07.11. 21:26:52