23026

A Wargaming új MMO játéka
-
kissssss #6159 ezt most jól látom? az egész csapatban csak te szereztél killt?
-
StrikeFor #6158 őőőő ezek ,hogyan vállogatták szét ? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Adjunktus #6157 Igen,próbáltam.Újraindítottam a gépet,próbáltam csak a sima exe-vel indítani.De csak ezt adja ki mindig.Nem lehet az gáz,hogy a WOT a C meghajtón vezt meg a D-re raktam fel? -
seepheeerd #6156 Indítottad újra? Néha (nálam win 10 frissítéskor) az első próbára írja ezt, azután indul rendesen. -
Adjunktus #6155 Jó napot! Letöltöttem a játékot.Indításnál aszongya má nekem,hogy az exe belépési pontja nem található bla bla.No ez mi a bánat,lenne?Tud valaki valmi tanácsot adni? -
seepheeerd #6154 Ne tudom balanszról miért nincs szó.
Szerintük minden okés.. -
StrikeFor #6153 biztos véletlen,hogy amióta MAXOS a hajó érdekes módon jönnek a cit HIT-ek 4-5-6 osával....ez egy 120k-s meccs
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem egy nagy eresztés. Jöhetne már egy nagyobb frissítés. -
StrikeFor #6151 sry -
Mi lenne ha ezeket a szép nagy képeket spoilerbe raknád? Van külön gomb is rá. -
StrikeFor #6149 NEEED!!!! :D -
StrikeFor #6148 a 6. nak maradt 1800 hp ja :(
-
seepheeerd #6147 Tirpitz! -
StrikeFor #6146 de az a lényeg,hogy a CV playerek jól szórakoznak minden meccsen,minden fasza, jön az XP, pénz, acsik.....
ez kb egy 5000xp-s 400 ezres kör a kis ügyesnek..természetesen karcolás nélkül megúszta javítás sincs
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.07.24. 10:32:51 -
Mennyi sebzésre adta a 210k-t? -
StrikeFor #6144 hát ott még több probléma van :D
az ééetben nem lesz 15 millióm az ALAP IOWA-ra :D -
Maradj T5-ben és nem lesz ilyen probléma :) -
StrikeFor #6142 új rekord NORCA -val reggeli KV melllé...csak egy a probléma...az a 220k az valami vicc??? ebből lejön a festékre,lőszerre,repairra/nem haltam/ 132k :D tehát egy ilyen körrel kerestem 90 ezret...LOOOLOLOLOLOL thx WG
-
StrikeFor #6141 azt szokd meg,hogy a hajó nem úgy kanyarodik mint egy autó az NFS-ben...nyomod balra akkor a kormánylapát szép lassan elkezd fordulni és a hajótest meg csak ezután kezd el abba az irányba mozogni......tudod "úszik a vízen" :) majd ráérzel,nincs semmi baj azzal az irányítással ja és jó pár másodperccel előbb járjon az agyad és a kezed,hogy merre akarsz kanyarodni! :) -
herminamezo54 #6140 koszonom sikerult jo vadaszatot
-
4-esnél vagyok BB japánon és borzasztó a szórása sokszor -
Controls fül alatt van egy gomb az alapbeállításoknak, a "Default". Én azzal kísérleteznék.
Más.
Igentiszteltkollégák; érdemes rombolózni? Ha igen, melyik ágon? Azt látom, hogy eleinte a japó torpedók hatótávolsága jelentősen nagyobb. -
herminamezo54 #6137 hello mindenkinek valaki segitsen gyorsan kerem el allitottam az iranyitast es teljesen vezethetetlen lett a hajo ha jobbra nyomom megy korbe alig lehet vissza allitani az iranyt ugyan ez balra eddig picit jobbra picit balra ha fordulni akartam erosebben es hosszabban nyomtam az iranyt esha lovok megy ossze vissza help koszi elorre is
-
Utálom mikor eloltom és megint égek.... -
Nem kicsit bosszant, hogy mindenki fossa most a HE lövedéket...... szerintem most megint átestek a ló túlsó oldalára. -
StrikeFor #6134 90k -ra prém account T7 Win-re 225 ezer....kilőttek így lejön ebből 145k tehát semmit nem kerestem szinte :D -
Bellator #6133 Az még lemaradt, hogy a sebzésem 124.391 dm volt. -
Bellator #6132 Gondoltam megnézem mennyit lehet keresni most a Yubari-val. Kemény kis csata volt de a végösszegen meglepődtem kicsit. Ez a rekordom eddig :)
-
Lebowski #6131 Ja ezeket a részeket már felfedeztem, de azért köszönöm :) -
Dewri #6130 Igen, alapbeállítás. Az emberek elleni mód csak a kettes felhasználói szinttől válik elérhetővé, egyes szinten csak botok ellen lehet menni és utána nem vált át magától. A felhasználói szintek a bal felső sarokban, a neved mellett láthatók (egy szám), ha oda kattintasz, meg lehet nézni milyen szinten milyen juttatásokat ad a játék (xp, kredit, zászló, stb). Bővebben:
-
Lebowski #6129 Basssssszus. Akkor ezért voltak ennyire buták :) Most felraktam a laptopra is és valószínű az alapbeállítás a coop sajnos.
Köszönöm :)
Utoljára szerkesztette: Lebowski, 2015.07.23. 17:59:22 -
StrikeFor #6128 NORCA B deck javítás: 147000 :D :D oké köszi WG! RL lóvé nélkül soha nem lesz IOWA vétel! KÖSZI -
Dewri #6127 Az Alienware is kínál invite kódokat, jelenleg még 8267 kódjuk van, ami mellé ez is jár:
350 Gold
7 Days Premium
Pz.Kpfw. S35 739 (F)
Free Garage Slot
-
Scharnhorst #6126 Mert PVE azaz botok ellen játszottál, nem PVP-t azaz emberek ellen. -
Dewri #6125 Az a baj, hogy nem rendes csatákat mész, hanem botok ellen játszol. Ez a Co-op játékmód. A kikötőben fönt középen van a Battle gomb, attól jobbra ott a játékmód. A Co-op az alapbeállítás, botok ellen. A Random battle az emberek elleni játék. Kattintsd át és máris több lesz a bevétel! -
Lebowski #6124 Sziasztok!
Nem igazán értem, hogy miért csak ennyi xp-t kaptam ezért a csatáért. Másfeles szorzóval 620 egy nyertes körért?? Ez teljesen normális? 48 csatát mentem eddig, és nem ezt a tendenciát vettem észre, csak ezért nem értem.
képek: 1 2 3
-
tutyimutyi2 #6123 szerintem azok már elfogytak, nézd a hír dátumát: March 24, 2015 -
Malarki #6122 Kösz mindkettőtöknek
-
én ezt találtam,7 nap premium és 1000 gold új eu accountra. mivel a tankossal osztva van az account ez elvileg a hajósnál is megjelenik. -
Szerintem vannak még wotos invite kódok amik talán még prémiumot is adnak, de nem biztos. Elvileg közös acc van szóval itt is lenne prémiumod velük. Keress olyant.