23035

A Wargaming új MMO játéka
-
Myke28 #7249 Na csak rájöttek orosz barátaink ,hogy gempa nélkül nincs teszt.
5000 gold 1 000 000 000 pengő
Már csak az xp-t kell termelni :) -
Hasonló, mint a WoT-ban a célpont köré rajzol egy kört és azon belül megvan határozva a szóródás.
A wiki ezt a szabályt írja a szóródásra a WoWS-nál.
pl a WoT-ban így alakul a szóródás
-
DantesHUN #7247 A pontosság, és a sebzés az két teljesen külön téma. A pontosságnál ott van random faktor. A sebzés másképp működik. Ha esetleg elovasnád hiszti helyett:
,,Most beszéljünk kicsit magukról az okozott károkról. A összetett páncél rendszerek és ballisztika kiszámítása után, már nincs szükség az RNG-re, a sebzés mértéke rögzített. Ha átütöd a citadellát, a maximális 1x-es sebzést viszed be (mármint a lőszer névleges sebzési értékének 1x-esét). Mivel a rombolóknak nincs citadellája, így a kazántérben okozott sérülés 0,5x-ös lesz. Minden egyéb helyen történő átütés, ami nem a citadella területét éri, 0,333x-os a sebzés, de ha az adott rész már súlyosan sérült, akkor a sebzés értéke lemegy 0,165x-ösre. A hajó keresztül lövése 0,1x-es, míg a lepattanó és a sikertelen átütés 0 sebzést okoz."
"
Nincs szükség RNG-re a sebzés mértéke rögzített. Világos?
Ami nem a citadellát éri, ott 0,333-szoros a sebzés. Ami stimmel is, ha alig 1000 feletti sebzéseket ad be, egy-egy lövésre. -
Lokker #7246 Tőle nem látni minden nap hisztizést ugyan azért. -
StrikeFor #7245 idézek saját magadtól
"Ismét megállapítom : a New York egy bődületesen rossz hajó. 7%-os pontossággal sikerült lőnöm vele. Álló hajóknak lőttem mellé, egy csatában. 5 ezer lett a sebzésem. Nem 50 ezer, 5 ezer. Miért? Mindennek mellé. Nem az van ,hogy rosszul választottam meg a sebességet, távolságot, egyszerűen a célpont mellet kicsivel csobban minden lövés. Hihetetlen."
"de a New York valahogy extra mód pontatlan, vagy extra mód szopat a random . Érdekes, utána köv. csatában lőttem egy 70 ezreset."
magadnak nem linkeled be az official bullshit-et?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.08.13. 19:58:04 -
StrikeFor #7244 paszmekkk te nem ezzel a játékkal játszol???
nem vagyok egyik körben HÜLYE utána meg VérPROgamer...hanem mindig ugyanaz a player vagyok! ennek ellenére nullás kör-100k-nulla-nulla-120k-130k-100k-nulla-nulla-nulla....stb stb...........ilyen nincs!!!!!!!!!!! ha nem tudnék játszani mindig "nullás"= gyík sebzés, köröket mennék!! de nem ez történik hanem össze -vissza vagy beadja a sebzést vagy nem........ -
DantesHUN #7243 Mi lenne, ha egyszer ezt cirkuszolás nélkül csinálnád? http://www.wows.hu/index.php/faq/item/123-a-sebzesi-rendszer-pontos-mukodese
Olvastad ezt? 33k sebzés, /20 találat, az 1650 sebzés lövésenként.
"Most beszéljünk kicsit magukról az okozott károkról. A összetett páncél rendszerek és ballisztika kiszámítása után, már nincs szükség az RNG-re, a sebzés mértéke rögzített. Ha átütöd a citadellát, a maximális 1x-es sebzést viszed be (mármint a lőszer névleges sebzési értékének 1x-esét). Mivel a rombolóknak nincs citadellája, így a kazántérben okozott sérülés 0,5x-ös lesz. Minden egyéb helyen történő átütés, ami nem a citadella területét éri, 0,333x-os a sebzés, de ha az adott rész már súlyosan sérült, akkor a sebzés értéke lemegy 0,165x-ösre. A hajó keresztül lövése 0,1x-es, míg a lepattanó és a sikertelen átütés 0 sebzést okoz."
-
StrikeFor #7242 persze,hogy nem nekem vannak ilyen reflex meg agykimaradás hullámaim és varázsütésre a tuti találataim lófaxt se sebeznek... -
DantesHUN #7241 Ha 25%-al többet sebzel se lett volna jobb sokkal. Itt nem ez volt a baj, szerintem. -
Scharnhorst #7240 4.1 Test Stream
Ez a fazon kapott free xp-t sőt német hajókat is teszten. -
StrikeFor #7239 20 hit 33 ezer sebzés........anyádat WG a faszom 25% random szaroddal -
DantesHUN #7238 Ez mondjuk jó lesz, mert most, egy tier V-ös japán hordozó, egy tier VI-s US hordozó ellen esélytelen. Oké az Tier V ellen is, de az még kibírható.
-
Myke28 #7237 Jó ez a CT semmi gold semmi credit semmi free xp !
Így most hogy teszteljek _?
-
StrikeFor #7236 engem ez a 255 os random jobban aggaszt......látom magamon meg ugye mutatom is,hogy néha mennyire nulla eredményeket produkál ez a baromság -
Dewri #7235 Gondolom a wotban megszokott +-25% random faktorra gondol. Mivel ez is wg játék és igen nevetségesen random dolgokat tud produkálni, feltételezhető, hogy itt is megvan a 25% az átütésre, szórásra, sebzésre, mint a wotban...
Én mindenesetre az új patch kapcsán annak örülök, hogy egyforma mennyiségű és tierű CV lesz mindkét oldalon. Így legalább matematikailag azonosak az esélyek, mert a valóságban a saját CV többnyire mindig gyengébb, mint az ellenfél... A wotban is ez volt, a saját arty szart se produkált, szemben meg szedte a népet, lényegében nálunk ahány arty volt, annyival kevesebb emberrel indultunk... -
StrikeFor #7234 mire céloz a srác???
"ja igen és a +-25 % előre beállított találati valószínűséget meg ezzel együtt kapcsolják ki szépen." ezmiez? -
Endre írtam neked privátot... Pici monitorod van? Vagy nem írja ki?
-
StrikeFor #7232 este lehet játszani a peccsel? -
Felemelő érzés, amikor hazámfiával fut össze az ember. :)
(Coloradoval direktben belerohant egy Nicholas karjaiba...) -
DantesHUN #7230 Szerintem jobb ötlet lett volna, ha lenne valami külön skill a vadászoknak, ami győztes összecsapásokkal fejlődik, vagy ilyesmi. Tudom, van erre kapitányi skill, de nem erre gondoltam most. Hanem, mondjuk 50 lelőtt gép után +5% sebzésre. -
Nem, ez a vadászok manuális célzása lesz. Kíváncsian várom, hogy a valóságban ez miként fog működni mert így alapból nem sok értelmét látom de meglátjuk. -
seepheeerd #7228 Ez nem vízfelszíni célokra vonatkozik majd? -
Dewri #7227 Csatahajók és rombolók ellen erősen gyilkológép kategória. Lehet, hogy lassabban szállnak a gránátok, de attól még ugyanúgy fossa őket... -
_dRaxx_ #7226 Hát én akárhányszor találkoztam vele rommá szedett és esélyem nem volt ellenne... -
Érzésre mondom csak, én nem ismertem a régit max, mint ellenféllel néha találkoztam, a nerf után lett meg.
Az USA BB és CA ágat húzom, de teljes zoomnál 1/4-1/3-dal előrébb kell tartani mint az eddig játszott hajókkal. Tehát a Phoenix, Omaha NY, NM, lövedéke hamarább célba ér mint a tied.
Pont most keresgélek célkeresztet, mert csak a szemmértékre hagyatkozom mivel itt már erősen kilóg a gyáriból minden irányban:)
Ma jött ki az Aslain's WoWS ModPack Installer 0.4.0.5 -
malystryx3 #7224 Egy darabig hanyagoltam a játékot, ma mentem egy elfogadható kört az Omahával, összeverekedtünk egy Cleveland-el, és most láttam mekkora nerfet kapott, mintha lassított felvételben jönnének a gránátok, a hajómmal simán kikerültem a lövedékeit 12-13km-ről... Így nem kell a Cleveland... Ez gáz.. Akinek van, mik a tapasztalatai vele? Lehet azért így is játszani vele? -
0.4.1 - Teszt szerver és release note -
Dewri #7222 Egy egész jó kör jött össze a Minekazéval. Kár, hogy szemben volt 4 Cleveland, nálunk meg egy se, így már az elején el volt döntve a vége...
-
"Now you can order your fighters to use barrage fire by specifying an exact zone on a map, just the way you do for bombers and torpedo bombers. By using this technique your fighters will spend most of their ammunition but, if used properly, this will significantly thin out the enemy formation and help you get the upper hand."
Na erre kíváncsi leszek, hogy akkor mi lesz ha ugyanerre a zónára elnyomja az ellenfél is ugyanezt a skillt, akkor tulajdonképpen ugyanott vagyunk, ahol eddig és az RNG dönti el, hogy melyik vadász osztag nyer. Mind1 meglátjuk a többi változás jó legalább. -
Némi egyensúly kezd kialakulni
-
3km-ren belüli pontosság lett buffolva csak ha jól értem. -
StrikeFor #7218 oké 3-as rankban CV-k lesznek only....most hogy kicsit buffolták szegényeket ,hogy a fighterek is szopathatják a hajükat! awesome
az sokat elmond,hogy a BB-k főágyúit buffolni kellett.............nem csoda,hogy csak szoptunk eddig -
Ragnaer #7217 4.1!
WoWS 4.1 Public test -
StrikeFor #7216 az szép! -
Na ez jól sikerült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
nem 25 csiilag 1 gold -
A Myogi mellé lövéseire értettem hogy a türelem kell hozzá
Tudom mert én is görcsölök vele (fenéket, már X csata óta only DD van ) -
seepheeerd #7212 Uh!... :)
És egy az egyben megy? -
amint végzek a melóval... és/vagy otthon esetleg le tudok ülni gép elé :D -
nem volt jobb ötletem, de ha már idetaláltam gondoltam berakok valami bannerképet.. ha jól halottam akkor lesz majd egyszer topikdizájn is :D