23037

A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #9895 Lassan lassan belejövök. Milyen upgradeket érdemes a Murmanskra feltenni a 3 helyre? -
Bár vannak torpedók a gépen, ne úgy használd direktben, mint egy rombolót. Aknázd ki a relatíve jó lőtávolságodat és azt, hogy bár sérülékeny vagy, a hasonszőrű cirkálókat AP-val úgy téped szét, mint a taknyot. Hasznos lehet az is, hogy a legtöbb hajóval szemben frontálisan komoly tűzerőt tudsz koncentrálni a hat ágyúval, miközben így a páncélzatod szögben áll, a célfelületed pedig kisebb.
A Murmanszk valószínűleg a legjobb prémium hajó, amit egységnyi pénzért kapsz. -
Ne feltétlenül az első vonalban menj és ne egyedül. -
asolyom #9892 Valamit nagyon nem jól csinálok, mert T IV-V-ben képtelen vagyok egy csatát túlélni. :-(
De nem adom fel! Legfeljebb irtó szar lesz a statisztikám.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.18. 13:17:27 -
Abban a tierben az omaha és a murmansk számomra is elsődleges célpont :) -
asolyom #9890 Na ja, csak éppen itt a tier v környékén már úgy tűnik, hogy mindenki engem lő. -
Ki kell tapasztalni. Nagyon frankó kis hajó a Murmansk. -
asolyom #9888 Hát ez nem az én napom. Eddig csak barmok gyülekezetével volt dolgom. :-( Nem is részletezem....
Más. Megvettem a Murmanskot, de valamit nagyon nem értek ezen a hajón. Hogy kell vele célozni? Egyik korábbi hajómmal sem voltam ilyen béna. "Húsz méterrel" az ellenséges hajó elé célzok, és a lövedékek "húsz méterrel" mögötte csapódnak be. Hogy van ez akkor? -
asolyom #9887 Köszi. Gondolom, hogy ha megnyitottam a második szintet, akkor utána még mindig lehet pontot tenni vissza az elsőre. -
Nem a fustolo miatt kell, hanem a heal miatt... -
1kezdő #9885 Ha felküldöm a repülőt, akkor elég tisztességesen kiterjed a belőhető terület. A probléma az, hogy hiába akarom nem állnak meg, sőt nem átallanak kanyarogni összevissza ezek a fránya hajók. Tehát: mikor feltűnnek lőtávolon kívül, repülő fel, két-három sorozat -gyorsaságtól függően-, majd időközben beérkeznek normál lőtávba, ami még mindig elég messze hord és itt folytatom a vegzálásukat. -
Persze, én azért használom, de a kérdés nem ez volt. -
A légvédelem is életmentő lehet .. -
Mindig benne van a buliban, hogy tévedek, de egyelőre meggyőződésem, hogy ez a képesség a négyszázasokat nem befolyásolja, csak légvédelemre és 155mm-ig bezárólag ágyúra (csatahajóknál így a másodlagos tüzérségre(??)) vonatkozik.
Szóval a légvédelemnek modullal és kijelöléssel igen jót tesz, könnyűcirkálókra visszapakolt ilyen kapitányokkal igen egészségesen lehet trollkodni, de a csatahajón épp a főtüzérség lőtávjához semmi köze, nem? :) -
Superin... perk se rossz, jól jöhet még egy kis HP visszatöltés a csatában. -
Hogy őszinte legyek, sosem próbáltam még explicite ki ezt. Azt azonban megfontolásra javaslom, hogy HA szeretnél belátható időn belül magasabbszintű képességet is használni, akkor ne költsd el az egy pontodat se most, se IV-ben, hanem várd meg a második pontot és ezekkel nyisd meg a második szintet, azt követően a harmadikat stb., mivel nemlineárisan emelkedik az XP-szükséglet minden új ponthoz. Így, ha két-három-négy pontot rendre felpakolsz az első-második szintre, nagyjából a Kossuth-téren fogunk tüntetni a nyugdíjunkért, mire IV-V-re eljutsz. :) -
Ezzel a képességgel + modullal kb 19,7 km a lőtáv. Ha a Colorado betalál azt nem köszöni meg senki sem :) -
1kezdő #9878 Nos, azért kérdeztem a véleményeteket, mert ez a torpedó, meg kikerülés járt a fejembe. Ha ez nem lenne, akkor egyértelműen a 10% jobb és azt hiszem az is lesz a választás. Ha valami változna, akkor még mindig újra oszthatom. -
asolyom #9877 Jut eszembe, eddig 1 skill pontot költöttem el, és van még 1 fel nem használt. Ha jól sejtem a fel nem használtat érdemes akkor elkölteni, ha már T IV-re léptem, ami 1 bevetés múlva bekövetkezik, és akkor csak az 1 elköltöttet kell retrainelni? -
asolyom #9876 Majd megnézem, hogy mennyi a retrain, de kell még egy kevés xp a T IV-hez. -
Úgy rémlik. Viszont ilyen alacsony szinten nem nagyon éri meg ilyenre burítani ki a kesst, mert nem skálázódik, később is ennyi lesz, és III-IV körül még nem egy nagy görcsölés a retrain. Magasabb szinten is csupán a kétszázezer kredites 50%-olót használom. -
asolyom #9874 Persze ahogy látom 500 doubloonnal ez kiváltható, ami kb. 660 forint, és kevesebb szívás. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.17. 21:31:39 -
A vigilance-re sokan esküsznek, de az esetek egy hányadában "manuálisan", odafigyeléssel és előzetes manőverezéssel kiváltható.* A High Alert sehogy; a 10% meg nem tűnik soknak, de amikor minden irányból dőlnek a torpedók és ömlik a tűz, akkor az a tizenkét másodperc sokat jelenthet a két perces újratöltésnél.
Persze, ez csupán az én logikám.
IV-en pedig szintén egyetértek a lentebbi hozzászólással: Advanced firing training.
Szerk.: Ha viszont a következő patch-ben valóban letolják az észlelési távot és a fordulékonyságot, onnantól kezdve vagy létfontosságú lesz a Vigilance, vagy kidobott pont, mert így is, úgy is az imádságon fog múlni.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2015.12.17. 21:29:16 -
Tech tree-n belül igen. -
asolyom #9871 Ha egy parancsnokot rombolóról rombolóra teszek át, tehát mondjuk T III-ről T IV-re, akkor kell neki retrain? -
1kezdő #9870 A probléma -amit Te is tudsz-, hogy előbb egy hármas kell, csak utána lehet négyes. Ez az egyik. A másik, hogy ez a skill 155mm-ig jó és a légvédelemnek. Szóval: miért kellene ez a Colorado-nak? -
1kezdő #9869 Na most a Colorado miért fejlessze a füstölőjét? :) -
Gyűjts az advenced firing training-re. -
Superintendent
-

-
asolyom #9865 Köszi.
Sikerült megfordítani, egy vesztésre álló csatát. Pontosabban jól sült el a stratégia, amire volt értelmes társ is. Sikerült egy szárny támadást végrehajtani negyedmagammal, amíg a többiek a középső részt tartották, illetve próbáltak áttörni. A négy hajóból az egyik romboló útközben elment maga kalózkodni, hiába mondtam neki, hogy maradjon velünk A másik két cirkálóval megkerültük a középen tomboló csatát, és közben kilőttem egy cirkálót. A sebtében visszaforduló, és a bekerítést kivédeni akaró, ellenséges hajókat (egy csatahajó+egy romboló) sikerült kilőni. A végére mindkét oldalon maradt két-két csatahajó, és én a T III-as Wakatake rombolómmal. Mire az ellenség két csatahajója megkezdte volna a területünk elfoglalását, addigra mi már megszereztük az ő területüket, és így győztünk. -
1kezdő #9864 Kérdezném a véleményeteket. Colorado a hajó. Nem sokára lesz három kapitány pontom. Szerintetek melyik az érdemesebb rá? A Hight Alert, vagy a Vigilance? -
1kezdő #9863 Itt is van: http://www.wows.hu/index.php/faq -
asolyom #9862 Van valami site a kapitány skillekről?
Én ezt találtam:
http://menzgaming.com/worldofwarships/world-of-warships-articles-guides/world-of-warships-captain-skills-guide/ -
1kezdő #9861 Ez a kezdettől így van. Ha sok pont kell, akkor ez nem kérdés. -
asolyom #9860 Akkor ezek szerint magasabb szinten érdemesebb ebmberek ellen játszani, és még több pontot is hoz.
-
1kezdő #9859 Én csak a 945. co-op-nál tartok, de a tapasztalatom az bosszantó. Meg vagyon írva a program, ami irányítja a gép hajóit és az benne a bosszantó, hogy szívat engem. 1-6-ig kb. nem nehéz játszani ellene. 7-től már oda kell figyelni és ha gyengébb, vagy meggondolatlanabb társakat fogok ki, akkor lehet akár vereség is. Mondjuk ez ritkán fordul elő. De ami kiborít, az az, hogy halad a gép hajója velem párhuzamosan és addig halad, amíg rá nem célzok, amint rácéloztam, azonnal rám fordul. Mondok két példát: Halad egy Omaha és Nürnberg egymásután. Én merőlegesen vagyok rájuk 8 km.-re. Rácélzok az Omahára, az abban a pillanatban rám fordul. Jó -mondom-, akkor a mögötte levő hajóra átviszem a célzást. Abban a pillanatban az is rám fordul. Dühös vagyok ellövöm magam. Persze mind mellé, mert rohadt vékony szemből a cirkáló. Amint ellőttem magam, mindkettő, azonnal visszafordul. A másik: Jön egy New York. Én oldalról 9 km.ről érkezem. Balról egy Fuso, jobbról egy Imperátor. Amint becéloznám az NY, az azonnal rám fordul és nem érdekli, hogy az Imperátor teli lövi oldalról, valamint a Fuso négy torpedója kapja el, tartja velem szemben az orrát. És ez minden meccsen így van. Amint belenézek a távcsőbe célzás miatt, a kinézett hajó abban a pillanatban vagy felém, vagy valamerre elfordul. Kivétel nélkül így történik. Már kitaláltam azt, hogyha két hajó megy egymásután, akkor becélzom a távolabbit és a lövés előtti pár mp. előtt villámgyorsan ráviszem a célzást a másikra és tűz. Na most kanyarodj bammeg.:) -
asolyom #9858 "Tehát az Unikaze-t ÉS a Tenryu-t is) kifejlesztetted?"
Nem. Akkor ez az oka. Egyébként vettem némi dubloont az átváltáshoz, meg az upgradek átszereléséhez. -
"A japánoknál a romboló ágat húzom, és a T2-es Chikumánál hiába van fent minden fejlesztés, akkor sem kapott elit státuszt" - az összes belőle következő hajót (Tehát az Unikaze-t ÉS a Tenryu-t is) kifejlesztetted?
De mégegyszer, ha a játékba nem invesztálsz pénzt, akkor az Elite státusz semmit sem jelent. -
asolyom #9856 Értem. Ez a Murmansk elég durvának tűnik. Még a magasabb osztályú hajók mellett is.