A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #9859 Én csak a 945. co-op-nál tartok, de a tapasztalatom az bosszantó. Meg vagyon írva a program, ami irányítja a gép hajóit és az benne a bosszantó, hogy szívat engem. 1-6-ig kb. nem nehéz játszani ellene. 7-től már oda kell figyelni és ha gyengébb, vagy meggondolatlanabb társakat fogok ki, akkor lehet akár vereség is. Mondjuk ez ritkán fordul elő. De ami kiborít, az az, hogy halad a gép hajója velem párhuzamosan és addig halad, amíg rá nem célzok, amint rácéloztam, azonnal rám fordul. Mondok két példát: Halad egy Omaha és Nürnberg egymásután. Én merőlegesen vagyok rájuk 8 km.-re. Rácélzok az Omahára, az abban a pillanatban rám fordul. Jó -mondom-, akkor a mögötte levő hajóra átviszem a célzást. Abban a pillanatban az is rám fordul. Dühös vagyok ellövöm magam. Persze mind mellé, mert rohadt vékony szemből a cirkáló. Amint ellőttem magam, mindkettő, azonnal visszafordul. A másik: Jön egy New York. Én oldalról 9 km.ről érkezem. Balról egy Fuso, jobbról egy Imperátor. Amint becéloznám az NY, az azonnal rám fordul és nem érdekli, hogy az Imperátor teli lövi oldalról, valamint a Fuso négy torpedója kapja el, tartja velem szemben az orrát. És ez minden meccsen így van. Amint belenézek a távcsőbe célzás miatt, a kinézett hajó abban a pillanatban vagy felém, vagy valamerre elfordul. Kivétel nélkül így történik. Már kitaláltam azt, hogyha két hajó megy egymásután, akkor becélzom a távolabbit és a lövés előtti pár mp. előtt villámgyorsan ráviszem a célzást a másikra és tűz. Na most kanyarodj bammeg.:)