23037

A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #10616 Pedig az amerikai rombolókon nagyon is jó ágyúk vannak. -
1kezdő #10615 Már a Wickes-en ülök. Nagyon ritkán használom az ágyúkat, csak szórom a torpedókat. Nagyon kellene a Last stand, mert úgy vettem észre, hogyha meglövik ezeket a szerencsétlen rombolókat, akkor azonnal leállnak, mert nincs hajtóerő, elromlott a kormány. De mivel ahhoz még négy pont kellene, ezért a távoli jövőbe tevődik a megszerzése.:)
-
Prof William #10614 Tegnap Atagóval. A csata közben ( bemanővereztem egy Nagato és egy Fuso közé. Persze jött az össztűz de az első sorozat nem talált el. Sikerült felgyújtanom a Nagatot-t (persze eloltotta) majd jött a következő sorozat nekem meg maradt kb 1000HP-m.
Kihasználtam az időt és jobbra-balra is kilőttem a torpedóimat. Persze utána süllyedtem, de a Fuso bekapott 3, a Nagato meg 4 torpedót.
Játszottam egy másik meccset majd a csata után láttam hogy (a flooding miatt) a összesítésben a Nagato sűlyesztését az én számlámra írta. -
1kezdő #10613 Élmény volt NC után vezetni egy Sampsont. Mintha újra az oviban lettem volna. Chestrek, Erie-k cikáztak körülöttem, én meg állandóan torpedó közelben voltam mindenkihez. Szórtam, amerre csak lehetett. Gyorsan után töltött, dupla mennyiség. Igaz, ami igaz, hamar lelehet amortizálódni. De a harmadik ütközetben már megjelentek az St.Louisok és SC-k. Innentől két feladatom volt: bázist foglalni (alap) és csatahajóra vadászni. Még nagyon sokat kell gyakorolnom, mire átáll a gondolkodásom és reflexeim a csatahajóról a rombolóra, de végül is gyakorlópályán lennék, vagy mi a manó. Bár ki nem állhatom a rombolókat, de nagyon élvezetes.:) -
Én ökölszabályként azt tudom javasolni, hogy Free XP-t ne a hajók kifejlesztésére költs, hanem a gyári állapotú hajók azonnali felfejlesztésére (B, C hull, lőtáv, fedélzeti összeállítás stb.), így ugyanis a fejlett hajóval töltendő idődet növeled meg, ellenkező esetben pedig a stock-kal szívsz többet.
22k-t egyenes úton összeszedni még nem a világ vége, és fogsz még örülni annak, amikor az új hajóval egyből azzal kezdhetsz, hogy pakolhatod rá a légvédelmet meg a röpgépeket, ha szükségét ítéled. -
asolyom #10611 Hogy free xp-t áldozol-e rá, neked kell eldöntened, viszont én azt gndolom, hogy csak akkor érdemes megvenni a T6-os hordozót, ha a repcsiket is tudod T6-ra húzni, mert T6-os hordozó T5-ös repcsikkel nem sokat ér szvsz. -
Kurafi97 #10610 Üdv !
Írtátok itt többen is, hogy a japán anyahajók T6-tól sokkal jobbak lesznek. Nekem most meg lenne az xp a T6-os szállítóra de 22k szabad xp-t kéne rá költenem. Megérné azt a mennyiséget vagy szerintetek várjak míg összegyűlik a zuihoval az a 43k ? -
asolyom #10609 Persze, persze. Elírtam. De akkor is érdekelne, hogy az a hat embert, akit megelőztem, mit csinálhatott. Vagy ennyit számít egy base capture? -
495K sebzes az nagyon sok .. Az csak siman 495 lehetett...
-
Concealment expertet csak 15 os kapitannyal tudsz valasztani. -
Ma nagyon adja ez a kis vacak:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
asolyom #10605 Valaki azért elmondhatná, hogy van az, hogy a Derzkivel volt 1 azaz egy darab (!!!!) találatom (495K sebzés), egy base capture, és ezzel megelőztem a csapatban 6 embert.
-
asolyom #10604 Sajnos hiába küzdöttem.
Mindjárt az elején kilőtték az egyik tornyomat, de a két megmaradt toronnyal is sikerült 50K sebzést összehozni.
Nagyon megkedveltem a Köngisberg-et! Amennyire utáltam az Omaha-t ezt most annyira szeretem. Szenzációk kis "ladik".
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.17. 18:44:41 -
1kezdő #10603 Ma többnyire kapitány pontokat fejlesztgettem azon a hajókon, amiken kellett és elérhető távolságban voltak. Mivel elértem a VIII tierű NC-t, tervemnek megfelelően belekezdek a rombolóágba. Sampson az első, mert itt is amerikai ágban viszem tovább. Kifejlesztettem a skilljeit és erre is ültettem egy 13-as kapitányt, ami szerintem kissé kevés. 15-ös kellene (ha vóna). Ha az öt pontos concealment expert-től visszafelé gondolkodunk, akkor szerintetek melyen tulajdonságok a legfontosabbak, amik még kijönnek 13 pontból? Vagy hagyjam az ötpontost és mással kezdjem és majd később fejlesszem, ha lesz elég pontom (mondjuk 15). -
Prof William #10602 Nagyon nem ment a mai nap 5 csata - 4 vereség. Egyedül az Emben-el sikerült nyerni. -
A béta óta nem játszottam vele, így kipróbáltam a WoT-ot.
...maradjunk annyiban, hogy rendkívül jólesik visszatérni a vízre. Még az is felüdülés volt, amikor ranked-ben mellettem a srác
- HE-vel lőtte az oldalát mutató
- szigetnek akadt Furutakát, ehhez pedig
- bedobta az Omaháját keresztbe előtte, bizonyára azért a plusz két csőért a seggen.
Szerencséjére a Furutaka is HE-vel lőtt...
Ám komolyan, vagy a kevesebb játékos miatt, vagy a lassabb ütközetek az oka, nem tudom, de némi költői túlzással olyan élmény volt ez a visszaváltás, mint amikor a brazil favelán keresztülsétálva belépsz az Operaházba.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.01.17. 13:00:29 -
carp3tm0nster #10600 A königsberg hatalmas előrelépés játékélményben a Karlsruhe-hez képest. -
asolyom #10599 Egyre jobban tetszik ez a Königsberg! 
Egy Kuma kapott tőlünk 4 citadellát egy sorozatból, azonnal felrobbant, mint a sz@r. A csóka rám is írt csetben, hogy ezt meg hogy csináltam. Egy Omaha is benyelt kettő citadellát, és az is süllyedt, mint a kő. Egy Myogit még kiszedhettem volna a végén, csak kétszer is kitért a torpedóim elől. Ezután meg már nem volt idő, mert nyert a csapatunk. -
asolyom #10598 Én a Königsbergemmel csináltam ma egy hasonlót egy Fuso ellen. Előtte még lőttem két citadellát egy fullos Furutakába, akinek ezután alig maradt élete, de sikerült egy hegy mögé menekülnie. A mutatványom felkeltette egy közeli Fuso figyelmét, és mivel menekülni nem volt esélyem támadtam, annak ellenére, hogy a fél hp-m már oda volt. Sok esélyem nem volt egy fullos Fuso ellen, de mielőtt meghaltam volna kilőttem rá 5km-en belülről hat torpedót, amiből négy el is találta, és mind a négy vízbetörést okozott. Így aztan neki sem maradt esélye, ment Cousteau kapitányékhoz.
-
1kezdő #10597 Ha már hordozó. Kicsónakáztam az új kedvencemmel és ki kostól be? Egy Lexington. Bár itt is be kellett mutatnom egypár kanyart, de már nem voltam olyan védtelen, mint a Colorado-val. Ugyanis, mester fokra növeltem a kapitány tudását légvédelembe és a hajó skilljeit is kihegyeztem légvédelemből. Talán jobb mint a Clevelandé. Úgy potyogtak le, mint a legyek a repülőrajok.:)
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.16. 22:41:14 -
Prof William #10596 Ma a nagy lődözgetés és manőverezés közepette odakeveredtem egy ellenséges Nagato mellé. Csoda hogy túléltem az első sorozatot. Kb 1000HP-m maradt.
A második sorozat előtt még kilőttem a torpedóimat, 3 kilométerről el sem lehetett hibázni. Ezt követően süllyedtem de a Nagato bekapta mind a 8 torpedót az oldalába és fullHP -ból azonnal elsüllyedt. :)
Szóval igazi japánhoz méltóan magammal vittem az ellenfelemet. :) -
1kezdő #10595 Ma, mielőtt meglett az NC, Colorádoval voltam és volt szerencsém(?) találkozni egy Essex-el. Azt tudni kell, hogy co-op-ban időnként előfordul, hogyha kinéz magának a gép, akkor csak veled foglalkozik.
Érkezik a bombázó raj és hiába kanyarodom, talál. OK, semmi baj, oltok. Igen ám, de jött a második raj, ezért újfent kanyar, de talál. Ez már élettöltést jelent. Ahogy kanyarodom, látom a szemem sarkából, hogy közeledik a torpedóraj. Úgy nyomom a kanyart, hogy majd kilukad a klaviatúra és persze hátramenet. Én még nem láttam ennyi torpedót közeledni felém. Nem tettem volna a kezem a hajó orra és a szélső torpedó közé, olyan közel mentek el. Ahogy fordulok, látom, hogy már a hátam mögött ott a következő raj. Nekik már meg kellett előzniük, hogy dobni tudjanak. Amint belekezdtek a dobás előtti kurfliba, én fék és szembe fordultam. Sima kerülés. De még el se haladtam a torpedók mellett, már látom, hogy az időközben közel ért Atago torpedói is jönnek sréhen. Újabb vész kerülés és Atago süllyesztés. Alighogy befejeztem, már látom, hogy kezdődik elölről az Essex-el minden. Az egész meccsen mást sem csináltam, csak bombákat és torpedókat kerültem váltakozó sikerrel. Túléltem, de most már tudom, hogy nem jó egy Essex-el találkozni. -
129k sebzés, Colorado :)
Nagyszerű ez a "ladik" :D -
Lokker #10593 Tessék
Bár még mindig nem értem mit kell ezen a játékon magyarítani.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.16. 17:04:12 -
Valaki mondta, hogy már magyar a játék. Hát csak a honlap magyar, meg a letöltés része. A kliens még mindig nem tartalmazza a hivatalos magyar feliratot.
Erről esetleg valaki tud valamit? Mikor kerül bele?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.16. 16:04:42 -
Prof William #10591 Indulok neki a tengernek az Atago-val. Fordulok-lődözök torpedózok stb. És ekkor hirtelen lőszerrekesz robbanás. 100% hp -ról 0 -ra egy pillanat alatt. :) Hiába ha menni kell hát menni kell. Ilyenkor csak az zavar hogy várhatok következő meccs előtt.
De legalább lett egy detonation archievmentem. :) -
Ezzel a hajóval is gyorsan lehet a gyújtogatós feladatot letudni. -
asolyom #10589 Lassan kezdem "belőni" a Königsberg-et. Ez volt a harmadik meccs vele. Az elsőn, hogy örüljek neki, mindjárt berakott VI-os VII-es hajók közé, így nagyon sok keresnivalóm nem volt. Viszont lenne egy kérdésem; először a "B" hull-t, vagy tűzvezető rendszert fejlesszem?
Ez 78K+ sebzés volt.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.01.16. 15:31:48 -
1kezdő #10588 Ma, játék közben egy North Carolina kikötési engedélyt kért nálam...megadtam. Lényegében fullos, csak a lőtávot növelő skillt nem fejlesztettem 10%-al, mert egyenlőre nem látom értelmét. Kimentem vele és azt kell mondanom, hogy teljesen másképp kell harcolni vele, mint Colorado-val. A sebessége mámorító, szinte beleszédültem. Nyugodtan harcolhatok vele teljesen előre anélkül, hogy forognom kellene. Pontosabban lő és az elölről kapott lövéseket sokkal jobban bírja, mint a Colorado. Mindjárt ráültettem egy 13-as kapitányt, mert egy ilyen hajónak minimum ez dukál.:) -
asolyom #10587 Végül a német cirkáló vonalat is elkezdtem húzni. Most a Karlsruhenál tartok, amit sokan szidnak. Tény, hogy nem egy csúcs hajó, de ügyes taktikával azért el lehet boldogulni, ha nem egyedül akar az ember hősködni. A Tenryukba, és Kumákba szép citadellákat lehet lőni az AP-vel. Azért várom már a Königsberget.
-
asolyom #10586 Hogy toszná meg ez az egész. Lag halmaz, aztán mire elmúlik már az veszem észre, hogy nincs egy repülőm se. -
Kurafi97 #10585 Én is így voltam a furutakával de egy jó tanács használd ki a "nagyméretű" lövegeket. Tier 5-ben a furutakának van a legnagyobb lövege a cirkálók közül. Próbáld meg mindig az ellen cirkálóit keresni és minél inkább az oldalukra célozni. Most játszottam egy meccset 29 találat 4 citadella igaz nem fogsz 10k-kat lőni csak 5-6k-t de az is elég jó szerintem. -
asolyom #10584 Ja, és persze kérnék még segítséget a kapitányi skilleket illetően a japó cirkálóknál. Köszönöm előre is. -
asolyom #10583 Rápróbálnék a japán cirkáló vonalra. Most még csak a Tenryuval, de hajtok a Kumara. Kérdezném, hogy milyen upgradeket érdrmes rátenni? Gondolom, hogy a fő löveg lenne az egyik, a másik meg talán az engine vagy rudder upgrade, hogy ne lőjék ki ezrket a modulokat olyan könnyen. Vagy van valami jobb tanács esetleg? -
Malachit #10582 Az pukkanékony hajó, volt hogy 1 nap 2-őt is elpukkantottam, full hp-ról HE-vel ráadásul hely mögé lőttem csak úgy kb.-ra :D -
carp3tm0nster #10581 4 mecsből 4szer oneshot vagyok Nürnbergben 20km-ről... tökre hihető
-
asolyom #10580 Egész jól kezdek belejönni az Indy-vel, még akkor is, ha ez most vereség lett. 72K+ sebzés.
-
Pedig NCnek es Iowanak valos strategia hatrafele menet kozben loni. -
http://usnhistory.navylive.dodlive.mil/a-look-at-the-evolution-of-the-u-s-navy-destroyer/ -
Malachit #10577 Ez a piromán 300-ak küldetés teljesen elszoktat az Ap-től, már a sirályokra is azzal lövök :D Kb. 110-nél tartok most. Sajna a sebzésnek odatesz, mert akkor is HE spam megy, ha cirkáló az oldalát mutatja és könyörög az AP-ért :P