banner
A Wargaming új MMO játéka
  • 1kezdő
    Két kellemetlen közjáték is egymás után. 1.5 szorzót játszom végig a hajóimmal. Következik Phoenix. Indulunk és pár mp. után lefagy. Kilépek a játékból, majd rögtön vissza. Töltés és belépés után már ég a hajó és két sorozat torpedó illedelmesen beköszönt, ha már arra járnak. Így elsőnek búcsúztam és kaptam 3 free-t.:)

Második meccs: Wyomingal vagyok és kezdésnél mellettem egy Myogi, aki pink színben tündökölt. Engem nem zavar és nem is szórakozom velük. Elindul a meccs, én balra fordulok lassan, a Myogi elállja az utam. Én szépen -ahogy kell- kikerülöm a háta mögött. Alig haladok el, belém lő egy sorozatot és felgyújt. Eloltom és támadom az ellenséget. A Myogi újratöltés után újabb sorozat belém, én felhasználok egy élettöltést és tovább támadom az ellenfél hajóját. Harmadik sorozatot nem tudott már rám lőni, mert míg velem foglalkozott rálőttek egy sorozat torpedót és neki annyi.

A kérdés ezek után: szimplán hülye volt, vagy megszerezte valaki accountját és szívatja a tulajt/testvért/barátot? Más magyarázatom nincs.