23037

A Wargaming új MMO játéka
-
Gabhess #10816 Igen nekem is volt hasonló, jöttek utánam mint gyerekek a fagyiskocsi után, de nekem szerencsém volt mert csapattagok nem messze 1 helyen voltak így bementem közéjük azok ment ledarálták a gépeket.
-
Gabhess #10815 Köszi a he és ap és válaszokat. -
1kezdő #10814 Ebbe a co-op-os romboló játékban van egy kis érdekesség. A programozó látásmódját tükrözi, hogy úgy gondolta, hogy a rombolóknál nincs veszélyesebb. Ezt szó szerint kell érteni. Haladok "A" bázis elfoglalására -lévén én volnék a leggyorsabb- mert mások ódzkodnak elsőnek odaérni, csúnya meglepetés fogadhatja az érkezőt. Látom, hogy felém halad egy Omaha és mögötte más cirkálók, de még 10 km.-re vannak. Már odaérek a kör széléhez, amikor 7 km.alá esik (észlelés) a távolságom Omahától. Azonnal lőni kezd. De ez semmi. A mögötte jövő három cirkáló is azonnal felém fordul, lőni kezd. Én menekülőre fogom. Füstölök, de ez sem hatja meg őket. Tovább jönnek én távolodom, de mikor kiérek a füstből össztűz rám. Ami roppant érdekes, hogy semmi mással nem hajlandók foglalkozni. A társaim ott állnak mellettük, lövik őket, de semmi. Komolyan mondom, akár le is festhetnék a hajóikat, vagy a kapitányt elrabolnák a fedélzetről, az sem érdekelné őket. Addig üldöztek, amíg el nem pusztítottak, így kijött velem a széléig mind a négy hajó. -
Lokker #10813 weboldalon belül kell -
asolyom #10812 Jaja, pont erről írtam. A mai meccsen a Kumával vagy 25K hp-t égettem le különböző hajókról.
-
asolyom #10811 Hogy kell bontani?
Egyébként egyre jobban tetszik a Kuma! Jól lehet csípkedni vele a Wyomingokat is. Más kérdés, hogy most is ratyi volt a csapat, vesztettünk. Csak én meg egy Tenryu maradtunk meg. A vége az hiszem 45K sebzés volt. A kis gyorstüzelő.
Amit furcsállok, hogy amikor a Königgel mentem hirtelen megjelent 3 romboló, rámlőttek és a hp-m gyakorlatilag teljesen elfgyott, de hogy mitől azt nem tudom, mert torpedót biztosan nem kaptam. -
Elvileg elértük a következő közösségi mérföldkövet az R-projektben, úgyhogy bontható a 24 órás prémium.
Azt hiszem, érdemes kivárni vele, amíg a leginkább ki tudjátok használni a prémet. -
1kezdő #10809 Nem tudom. Értem én, hogy vannak ágyúi a rombolónak és azt is, hogy még csak a negyedik szintű rombolóval nyomultam. Azt is, hogy co-op-ban (ezt nagyon fontos hangsúlyozni!) más. De. A rombolónak van láthatósági távolsága, amit gép persze carrier-nél figyelmen kívül hagy, mert 30 km.-ről is meglát, pedig semmi nincs a közelemben. De ha lövöldözöm, akkor még messzebbről is észrevesznek. A rombolónak, amíg csak lehetséges, rejtve kell maradnia. És ha mégis lebukik, akkor télak onnan és megint el kell tűnnie lehetőleg. Persze, gyújtogatás is nagyon népszerű dolog, de az igazi, ha torpedóval -lévén torpedóromboló- süllyesztünk. Az én véleményem szerint neki lopakodnia kell, rejtve lenni és a megfelelő pillanatban villámgyorsan lecsapnia. -
Prof William #10808 A japán cirkáló/romboló harci doktrína (I VH alőtt de még a II -ben is) része volt az hogy 5km felett csakis HE-t(gyújtó) használtak, az alatt pedig AP-t(páncéltörő).
Cirkálóval nehéz páncélt törni távolról, szóval távolra én is inkább csak gyújtok és olyan 10-8 km alatt pedig páncélt török.
Rombolóval(japán) szerintem még közelről is minimális a páncéltörés esélye. Azzal inkább csak gyújtok
-
carp3tm0nster #10807 ez igaz, mondjuk keveset ülök rombolóban:-) -
asolyom #10806 Mondjuk ez attól is függ, hogy milyen hajóban ülsz, mert egy romboló ap-je soha nem üti át egy csatahajó páncélját. -
carp3tm0nster #10805 Én legalábbis HE-t a rombolók és távolról a cirkálók ellen. Ha messze van csatahajó akkor az ellen is. Közelről AP-t csatahajó és cirkáló ellen. -
Gabhess #10804 bocs he t
-
Gabhess #10803 mire használjátok a hp vagy az ap ét?
-
carp3tm0nster #10802 ez mindig így van...
előbb volt egy kitűtő csatám fuso-val. kiszemelt a tier VIII-as cv, előbb egy bomba, majd egy rakat torpedo. maradt 20k hp. majd kaptam egy citadelt egy colorado-tól, maradt 5k és mivel egy cleveland felgyújtott és a nem tudtam javítani, szépen leégtem. csodás meccs volt... -
Prof William #10801 Ma nálam is ez van. 5 csata, 5 különböző hajóval és 5 vereség...
Van hogy nem megy a dolog... -
asolyom #10800 Ez annyira tipikus! Mentem még egy menetet az Auroraval, hogy meglegyen a 1,5x szorzó, mert vele még ma nem nyertem. Természetesen csupa tier IV közé rakott be, ahol kb. annyi esélyem volt bármit is csinálni, mint Szálasinak a népbíróságon. Ja, és persze a térkép széléről indított, tehát a 19 csomóval megint sok esély volt a flottát utolérni. A csapat persze nyert, így megkaptam a nagy semmi másfélszeresét. Hogy ott rohadjon meg az egész!
-
asolyom #10799 Sajnos ez is kevés volt. Mára abbahagyom, mert ez most zsinórban az 5. vereség volt különböző hajókkal. Úgy látszik, nem enged nyerni. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
1kezdő #10798 Na, megvan a Nicholas. Gondolom innentől magasabb osztályba mozog. -
asolyom #10797 Kifejezettem tetszik, hogy gyorsan tölti a torpedókat, még ha a sebzésük ratai is. -
asolyom #10796 Nem mondtam, hogy nem tetszik, csak nehezen rázódok bele. Azért lassan kezdem a helyes taktikát megtalálni. Most legutóbb besunnyogtam az ellen bázisára, és elüllyesztettem egy cirkálóját, az egyik hordozóját, és beletoltam vagy 6 torpedót egy Kawachiba, amit végül más lőtt ki. Igaz, hogy meghaltam, de a 75K sebzéssel sokat tettem a csapat győzelméért. A gondom inkább akkor van még, amikor ellenséges rombolóval kell harcolni, de majd ebbe is beletanulok. -
1kezdő #10795 Előre bocsájtom, mielőtt össznépi sikítozás kezdődne, hogy co-op-ban játszom és itt tudod, szinte maguktól neki mennek a hajók a torpedóimnak.
Miután tisztáztuk, csak azt akarom mondani, hogy én meg egyáltalán nem használom az ágyúkat, csak torpedó. A cirkálók háta mögé kerülök, aztán már csak a csatahajók jönnek sorban, mint az alábbi eredményben is látszik. Az arányt a többiekhez képest érdemes nézni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2016.01.23. 14:41:39 -
A jatekon kivul mukodik a gomb? -
Amikor elkezdtem a játékot, a rombolókkal japán ágon indultam el és a negyedik tierig jutottam vele, aztán eladtam a francba, hasonló okok miatt.
Aztán bejött az orosz ág, és mivel más nem volt benne, elkezdtem a rombolókat nyomatni. Most a Gnevny-nél tartok, és azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik, mint ahogy az Izyaslav is jó volt. Nem a torpedókra hegyezem ki a játékot, hanem 10 kilométerről zaklatom a cirkálókat, csatahajókat. Azzal a kis vacakkal olyan sorozatokat lehet lőni, hogy az ellen egyfolytában lángol, és képtelenek eltalálni olyan távolságból. Nagyon jókat lehet vele rohadékoskodni. A torpedót akkor használom, ha véletlenül valaki közelebb kerül hozzám a kelleténél. Próbáld ki így, te sem fogsz csalódni. -
Íííí, a ruszkik... Ha az Izyaslav nem tetszik, amivel még azért bőven lehet alkotni, T5-től ki fogsz vonulni az utcára véletlenszerűen kasztrálni valakit. :) -
asolyom #10791 Tökre szeretem, mikor úgy dönt ez a genny, hogy nem nyerhetek, tehát a Kumámat beteszi 5-ös 6-os hajók közé, ahol másra nem lehet képes, mint meghalni. -
Sajnos nem ez volt a gond. -
asolyom #10789 Nem, ez most éppen az Izyaslav. De a japánnal sem könnyű. Hiába tudod 7 km-ről álcából lőni a torpedót, nehéz vele eltalálni bárkit is. Gyakran kitérnek előle. Ráadásul a japán DD-k ágyúja gagyi. -
Felteszem, nem japán géppel vagy? -
carp3tm0nster #10787 csak egy tipp, de a settings-Controls-"Alternative Battle Interface" mode?
hátha az a ludas.
tényleg csak tipp
-
Mi a francért nem működik a ctrl gomb a játékban?! Melyik beállítás felelős ezért?! -
1kezdő #10785 Három nappal ezelőtt előbb kétszer kidobott, de újraindítás után visszatudtam lépni. És ez volt a becsapás, mert arra gondoltam, hogy a WG szervere, vagy az én Net szolgáltatóm xaraxik. Harmadjára már nem tudtam visszalépni, mert nem volt Net kapcsolatom, de érdekes mód a telefon -ami kötelezően a Net csomag része- működött. Felhívom a szolgáltatót, de ő szerinte van Netem. Javasolja, húzzam ki a rúter hálózati csatlakozóját kb. 2 percre és aztán dugjam vissza. Ez bejött. Azóta semmi gond. Időnként frissíteni kell ezek szerint. -
Rendkívül jó kis kör lehetett :) Szép munka ;)
-
Az előbb engem is kidobott. -
Lokker #10782 a hiba az Ön gépében van -
tutyimutyi2 #10781 mi a faszért csinálja azt a játék hogy bent vagyok csatában kb 4-5 percet aztán befagy és kidob a szerverről(egyám után 3-szor csinálta eddig)és utána ha visszalépek akkor meg az van hogy elvileg tölti be a csatát de csata végéig nem képes betöltődni? -
1kezdő #10780 Kár! Pedig a legjobb adrenalin növelő hajó. Míg a csatahajó az öreguras harc, a cirkáló a fiatalosan taktikus, a romboló az ifjonti hévvel lerohanó meggondolatlan kamikaze. Mikor támadok a pulzusom felmegy vagy 180-ra és nem félek, csak arra próbálok ügyelni, hogy már ne az első hajónál bukjak. Csatahajó a legritkábban tud kilőni, inkább a cirkálók veszélyesek. -
asolyom #10779 Kész! Én feladtam a rombolózást. Képtelen vagyok bárkit is megközelíteni ahhoz, hogy torpedót lőjek ki. Nem is értem hogy kell csinálni. Hiába megyek olyan csatahajóra, ami harcban áll mással, rögtön kiszúr, és szarrá lő, akárhogy manőverezek. Nem vagyok alkalmas erre a hajó osztályra.
-
atee73 #10778 az szep volt

-
Elso kor Iowa-val (stock) .. sajnos tokhulyek voltak a csapatunkban, de a hajo az tetszik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!