A Wargaming új MMO játéka
-
1kezdő #10814 Ebbe a co-op-os romboló játékban van egy kis érdekesség. A programozó látásmódját tükrözi, hogy úgy gondolta, hogy a rombolóknál nincs veszélyesebb. Ezt szó szerint kell érteni. Haladok "A" bázis elfoglalására -lévén én volnék a leggyorsabb- mert mások ódzkodnak elsőnek odaérni, csúnya meglepetés fogadhatja az érkezőt. Látom, hogy felém halad egy Omaha és mögötte más cirkálók, de még 10 km.-re vannak. Már odaérek a kör széléhez, amikor 7 km.alá esik (észlelés) a távolságom Omahától. Azonnal lőni kezd. De ez semmi. A mögötte jövő három cirkáló is azonnal felém fordul, lőni kezd. Én menekülőre fogom. Füstölök, de ez sem hatja meg őket. Tovább jönnek én távolodom, de mikor kiérek a füstből össztűz rám. Ami roppant érdekes, hogy semmi mással nem hajlandók foglalkozni. A társaim ott állnak mellettük, lövik őket, de semmi. Komolyan mondom, akár le is festhetnék a hajóikat, vagy a kapitányt elrabolnák a fedélzetről, az sem érdekelné őket. Addig üldöztek, amíg el nem pusztítottak, így kijött velem a széléig mind a négy hajó.