23037
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • gergod
    NA szerveren mihelyt megvolt a 6M gyongy vege lett az eventnek, hiaba volt meg 4-5 nap.
  • Prof William
    Én pedig azt remélem hogy az event 24-ig tart és nem addig amíg kigyűlik a tízmillió gyöngy. Mert gyöngynél még csak 208-nál járok.
  • Tono34
    Lassan meg lesz a 10 milla gyöngy. Kíváncsi vagyok tényleg megadják-e a hajót annak akinek megvan a 260 gyöngy.
  • asolyom
    Az upgradelt New Mexico tényleg ütős tud lenni. Lehet vele simán hozni az 50k körüli átlagot. Az valóban igaz, hogy ha rossz irányba indulsz, és adott esetben az ellenség többsége a térkép túlsó oldalán van, akkor nagy eséllyel lemaradsz a zsíros falatokról. Jól szögelve komoly találatokat lehet vele pattintani. De fontos, hogy soha ne mutassa ez ember az oldalát. Pl. a Königgel lőttem 6.5k sorozatot az odalát mutató NM-ba, pedig ugye a König csak 150-es ágyúkkal rendelkezik. Ha egy Colorado, vagy Nagato a 406-410-es skulóval belé durrant az oldaladba, akkor jó eséllyel a fél hp elúszik.
  • Prof William
    Velem is volt ilyen, hogy kormányhibával keringve nem bírtak eltalálni.
  • Count Adyn
    Az lesz amint lesz még 1 pontom rá:D Anno elbasztam az első pár pontot összevissza és csak azér nem veszek dublont hogy retraineljem a kapitanyt:)
  • Tono34
    Cirkálóra és romboló kapitányra nálam alap a last stand.
  • PrasCo
    Amikor az Emden-hez a gyújtogatásért mentem a Murmanszkkal, én akkor játszottam ezt el. Gyakorlatilag a teljes javítási időtartamot egy fél-halott ringlispilként töltöttem egy 'R' utáni azonnali kormánymű-hiba miatt, és egyszerűen nem hittem el, hogy az ellenfél képtelenebb eltalálni, mint amikor tudatosan és elvben kiszámíthatatlanul próbálom őket kimanőverezni. Ijesztő volt.
  • darki81
    nekem is kilőtték.. körbe körbe mentem és nem tudtak eltalálni, én meg hiteltem őket két röhögés között :D
  • PrasCo
    Persze, ha korallzátonyt csinálsz egy Yamato-ból, az 300k, de már a Nagato-n is hülyére szoktam röhögni magam, hogy csak a lövedékek árából meg tudnék venni egy Chestert. Teljesen felszerelve. Vagy kettőt.
  • Tono34
    Yokosuka kikötőt kell kiválasztani, csak ott találhatóak.
  • Darun
    Végre berakott 4-5-6-os csatába, erre 800-as ping. Ilyen az én szerencsém :/
  • kHares
    Stock hajókat semmi értelme összehasonlítani. Viszont megnyugtatlak bár lassú tehát nagyobb térképen jobban kikapsz a csapat gyengesége miatt elég durva gép. Snipernek nem jó, ezzel közel kell menni aztán kihasználni hogy jól forog és azok a tripla ágyúk, nyami. 60%-al nagyobb a sebzésem mint a New York-ban szóval fel a fejjel, itt kezdődik az amcsi BB vonal.
    T5-T6 az igazi pénzcsináló tier, T7-ben már bevillan 70k számla később gondolom durvább, prémmel valószínű a t8 még lassú profitban tartható, ott nem tartok.
    ARP hajók az anime portban láthatóak, át kell váltani (Yokosuka talán).
  • kHares
    A WoT-ban úgy volt amikor még játszottam, hogy ha sok féle bonus van mert akció/hétvége/egyéb akkor mindig a legnagyobb számít. Tehát ha van 5x hétvége és valamiért mondjuk missionért kapnál 3x-t akkor ez nem adódik össze hanem csak 5x-t kapsz.
    Ismerve mondjuk WG-t bugos már megint és a prém camo, zászlók, győzelem módosító nincs jól lekódolva. Vagy valami rejtett mechanika, javaslom egy support ticket nyitását, hátha okulunk belőle.
  • Darun
    Pedig a New York még istenes. Én most vettem meg a Mexico-t. Namármost a full alap 6-os csatahajóval, ami mellesleg MINDENBEN gyengébb az ötös japánnál, folyamat berak tier 7-be. Egyrészt a 18 csomós sebességgel sehová nem érek oda. Közel senki nem fog jönni hozzám, ráadásul röhögve széttorpedóz mindenki, mert fordulni sem tud, légvédelme zérő. Amig egyet lősz, addig az ellenség szétszed.
    Az alap Myogi-val megettem két fullos Kongot-t (különböző csatában) 1v1-be. Aztán egy New Yorkot, majd még egy Kongo-t- Már értem, miért irták azt a GS cikkben, hogy magas tierben megeszi a pénzed a játék. (bár megjegyezném, a tankosban a tier 6 még nem számit "magas tier"-nek)
    Egy kérdésem nekem is lenne. Az ARP hajókat csak akkor kapom meg, ha mind a két küldit megcsinálom? Mert a Kongo már rég kész van, de még nem kaptam meg. Azt hittem csak a köv frissitésbe teszik be.
    voivod32 #11267: ha megnézed, a sebzés a két hajónál minimális eltérést mutat. Az hogy az ölési arányod rosszabb, leginkább sztem annak tudható be, hogy lassabban tölt a japó. Vagyis két lövés között nagyobb eséllyel lopják le előled a kill-t. Meg sztem ahhoz képest hogy a Cleve egész repülő századokat tud leszedni egyedül, annyival nem jobb a légvédelmi aránya sem.
  • 1kezdő
    Kb. három hete játszottam utoljára, de ma, hogy gondoltam benézek, háát...? Addig sem volt túlzó a lövedékek pontossága, de így három hét elmúltával, még rosszabb. Majdhogynem estleges a találat. Az NC-t kiszolgáltatottnak éreztem. A röppálya is nagyon érdekes. Na mindegy, mert mostanában nem ez a No 1 játék nálam, csak néha benézek. Gondolom még van lejjebb, ezért nem keseredek el. :)
  • PrasCo
    Nézd a jó oldalát! Megfelelő zeneválasztással még ez is pozitív élmény lehet. :))
  • Count Adyn
    Én ma harmadjára döglök meg ugy hogy kilövik a kormányt és belefordul a hajom egy torpedóba....
  • Tono34
    Tegnap nekem se volt túl jó napom, se a csapatom, se én sem voltam a helyzet magaslatán.
  • darki81
    én a jó múltkorában tettem be ide egy képet, zsinorba 9 vereség hiába volt 178 találatom meg hasonlóak

Más: Megvettem a nyújorkot, hát ezzel próbálom folytatni még kell 14 kill, de az első 3 csata az egyenlő volt a nullával, főleg hogy 7-esek lőtten folyamat.. :D Sportszerű egy játék ez is. (plusz mínusz 1 tier még elfogadható lenne, de 2 az sokk)
  • gergod
    A free XP zaszlo hogy modositja a free xp szerzest? Ertem, hogy +300%, de sehogy sem jon ki a matek.

Fusoval csinaltam 1722 base XP-t, ami premium miatt 2583 XP ... elso gyozelem 3x, volt +100% festes es +50 szazalek zaszlo igy adott 11624 XPt ami 4.5 * 2583. Eddig vilagos. Volt rajta +50% kapitany xp zaszlo, igy adott 12195 kapitany xpt ami 2583 * 5.. ez is ok.Volt a Fuson papa papa zaszlo amivel kaptam 2325 free XP-t (nem kaptam mission-ert 500 free xp-t szerintem) ... ezt nem vagom.

2325 az 20%-a 11624-nek elvileg 5% a free xp, de lehet, hogy ehhez adott meg 3*5% free XP-t a zaszlo miatt, igy lett 20%-os szorzo?
  • kHares
    Érdekes, arányaiban megegyezőek az eredményeim leszámítva hogy sokkal szerencsésebb voltam a Cleveland-el (wr) mint az Aoba-val.

Ja, most hogy nézem ezt a statos oldalt fura anomáliákat látok:
    St. Louis 23 csata, 74% wr, 46,6k átlagsebzés !!
    Wyoming 20 csata, 60% wr, 50,7k átlagsebzés !!
    Tier 7-ben nem tudom ezt produkálni: Yorck 15 csata, 40% wr, 39,8k átlagsebzés
  • carp3tm0nster
    és akkor nincsen belenyúlva a játékba,mi?
  • voivod32
    Tegnap , tegnapelőtt, ugyanezt csinálta.
    voivod32 #11256

• asolyom
    Én ma 5-ből nyertem 4-et, úgyhogy abba is hagytam, hogy megmaradjon a sikerélmény. Meglett az 500 free xp, úgyhogy nem forszírozom tovább. A sorozatos bukták után is ez az ajánlatos, mert az ember csak felhúzza magát.
  • carp3tm0nster
    Ma nincs veled a random. Én tegnap este óta, 21 meccsből nyertem 7-et....
  • voivod32
    Mi a f@szért csinálja ezt ez a tetves köcsög játék?!
  • voivod32
    Nem igazán különbözik a normál Kongótól.
  • darki81
    érdemes erőltetni azt az ARP Kongót? mert alig játszom és ma sem volt kedvem de azért lement pár kör de több volt az idegesség mint az öröm... csak azért akarom hogy legyen ..
  • voivod32
    Érdemes összehasonlítani a Cleveland, és az Aoba "eredményeimet".
  • voivod32
    Ezt úgy érted, hogy a Myoko sem jobb? Tulajdonképpen az Aoba nem lenne rossz, hanem egyszerűen SZERENCSÉTLEN. Mindig olyan hülye szituációkba kerültem vele, hogy az egyszerűen hihetetlen. És valamiért, mindenki vadászott rá.
  • darki81
    dehogy..
  • voivod32
    Myoko kifejlesztve , Aoba kihajítva! Van Isten!
  • carp3tm0nster
    egy alapvető iq teszt kellene és akkor az idióták 90%-a kiesne...
    uccsó meccsen azért kaptunk ki, mert bár lényegesen több pontunk volt, de egyetlen auroránk úgy gondolta, hogy el tud bánni egy majdnem full hp-s wyominggal. hiába írta mindenki a cseten, hogy fusson merre lát, nem, ő ment
    na most az ilyet lapáttal addig amíg mozog...
  • Kurafi97
    Nem arról van szó hogy olyan jól játszok csak mikor 5 perccel a csata kezdete után már 5-en kiesnek a csapatból az elég rossz érzés.
  • Prof William
    Jaja. így volt ez a valóságban is. Pl anno említették hogy a Yamato lövegeinek a szórása -ha minden feltétel tökéletes volt - kb 2-400 méteres eltéréseket produkált és mindenki a csodájára járt hogy TE JÓ ÉG MILYEN PONTOS!

Csatahajóknál nincsen tökéletesen célzó lövész, csak olyan aki nem céloz olyan rosszul és/vagy szerencséje van.
  • aru
    Ebben a játékban csatahajóval 10-15-20-25 másodperces lövedék időkkel nincs olyan, hogy tökéletesen célzott. Ha betalálsz az szerencse vagy az akit lősz éppen nem rád figyelt.
  • gergod
    Persze, mindenki szar, csak te vagy a gyemant a szarkupacban
  • Kurafi97
    Valaki eltudná nekem magyarázni mi az édes anyjáért sz*pat engem ez a sz*rházi játék egész héten ? Állandóan berak olyan sz*r noob csapatba, hogy az hihetetlen már kínlódás megcsinálni a napi 1,5-ös bonust is másrészt meg nagyon idegesítő, hogy állandóan kikapok.
  • herminamezo54
    koszonom