banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Pedig a New York még istenes. Én most vettem meg a Mexico-t. Namármost a full alap 6-os csatahajóval, ami mellesleg MINDENBEN gyengébb az ötös japánnál, folyamat berak tier 7-be. Egyrészt a 18 csomós sebességgel sehová nem érek oda. Közel senki nem fog jönni hozzám, ráadásul röhögve széttorpedóz mindenki, mert fordulni sem tud, légvédelme zérő. Amig egyet lősz, addig az ellenség szétszed.
    Az alap Myogi-val megettem két fullos Kongot-t (különböző csatában) 1v1-be. Aztán egy New Yorkot, majd még egy Kongo-t- Már értem, miért irták azt a GS cikkben, hogy magas tierben megeszi a pénzed a játék. (bár megjegyezném, a tankosban a tier 6 még nem számit "magas tier"-nek)
    Egy kérdésem nekem is lenne. Az ARP hajókat csak akkor kapom meg, ha mind a két küldit megcsinálom? Mert a Kongo már rég kész van, de még nem kaptam meg. Azt hittem csak a köv frissitésbe teszik be.
    voivod32 #11267: ha megnézed, a sebzés a két hajónál minimális eltérést mutat. Az hogy az ölési arányod rosszabb, leginkább sztem annak tudható be, hogy lassabban tölt a japó. Vagyis két lövés között nagyobb eséllyel lopják le előled a kill-t. Meg sztem ahhoz képest hogy a Cleve egész repülő századokat tud leszedni egyedül, annyival nem jobb a légvédelmi aránya sem.