23037

A Wargaming új MMO játéka
-
Ugyanez a nevem csak _ van közte szóköz helyett érelemszerüen ha érdekel:)
Az hogy a sikertelenség okozta frusztrációt fórumon sírással vezeted le nem egyenlő azzal hogy sikertelen vagy, de szövegértés nem megy csak az epénisz lengetés:) -
atee73 #11415 elsosorban amig nem tudjuk a nevet vkinek addig messzirol jott ember azt mond amit akar ....masodsorban(ha igaznak vesszuk) mivel cv-vel is eleg sokat mentel ezert a 2.43 K/D ratio edes keves(a kek cv-sek 3.5-tol kezdodnek), 1100 feletti csatahoz pedig a 30k atlag damage szinten nagyon keves ippeg hogy zold(foleg ennyi cv-s csataval)
az atlag xp-rol nem is beszelve .....
u.i;az enyemet nyugodtan nezheted en sosem titkolom (ahogy wot-ban se ) ,mindig ezzel a nevvel jatszom
Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.02.19. 23:35:50 -
aru #11414 Igaz mióta legutóbb néztem változott a képlet, de ez így is egy erős kék (WR 1655, WTR 1421). Cirkálókkal meg ott van a lila. Most mutasd te mid van ha már látatlanba kijelented másról, hogy "sikertelen".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én is szeretnék nézni statisztikákat!
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.19. 23:15:35 -
Toweliee #11413 Magas kaliberű lövegeknél érdemes kifejleszteni kapitány skilnek a 2 pontos "Célzás szakértője"-t? 0.7fok/mp nem tűnik valami izmosnak. -
Nagydög #11412 A kedvenc St. Louisomat eleg csunyan megnyirbaltak az advanced fireing training atalakitasaval. Kulonosen az a szopas, hogy nem olvastam el, mielott visszapakoltam a skilleket, igy most kurvara feleslegesen van fent 4 skill pontert. Ketsegtelenul rohejesen eros volt a tier 2 csatakban, de azota meg gyakrabban pakol 5-os csatakba es eleg szar olyan hajok ellen harcolni, amik 2-3 kilometerrel messzebre lonek mint en, es meg gyorsabbak is. Oda egyszeruen letszukseglet volt az a plusz 20% lotavolsag. -
kHares #11411 Ja bocs, nem is Rád hanem aru-ra voltam kíváncsi, sorry. Csak annyira akartam a lila statjait nézni :) -
Abban a közel félmillió csatában viszont egyelőre nincs kimutatható nyoma a patch utáni állapotának, a kérdés pedig az, hogy most hogy teljesít. :) -
atee73 #11409 de 1ebkent nem az en statisztkamra alapoztam hanem az elobb belinkeltem neked a wows numbers-et...
de most itt van ujra LINK!!!!! -
atee73 #11408 nem fogod kitalalni u.az mint itt a nevem 
-
kHares #11407 Néha ötletem sincs hogyan kéne ezt a progit játszani. Elindulok Colorado-val, 5 perc után már a pálya harmadáig eljutok de fele csapat halott. Oké, túl jó volt mert t5 csatába kerültem. Sebaj az enemy 4 dd-je nyomja rám a torpokat. Oké, egyedül maradtam szóval elfogadom a helyzetet. De amikor 8km-ről a kongo-t megszórva körbepotyogja a lövedék ill. a köv salvo 3k-t belenyom azt nem. Amikor visszalő és 2 citadellát ad nekem azt nem.
Brawling BB a seggem, kevés hp mert jó armor a seggem, ja túl nagy az ágyúd ezért overpen a seggem, az. Na jó, rant vége.
Kedves atee73, megmondanád a nick-ed? Szeretek nézni statisztikákat, annyi mindent ki lehet olvasni. -
aha wotba se voltál hajlandó elárulni a nevedet tekis lila paradicsom, etess mást:) Engem is zavartak a torpedók eleinta aztán megtanultam hogy kell játszani és nem zavarnak különösebben pedig 1-1 hajóm van minden klasszbol. -
atee73 #11405 Nyugodtan vedd meg a mogamit , jo hajo az ,csak a birkak allandoan sirnak hogy nem tudnak bealni vele egy sziget moge es onnan lovoldozni
Erdemes megnezni a statisztikak szerint messze a legjobb t8 cruiser.
igaz hogy nagyon vigyazni kell ra -
atee73 #11404 a Kutuzovot eppen ezzel basztak tonkre mivel sokkal magasabb roppalyan mennek a lovesek ,ezaltal lassabak is csak a hulyek nem kerulik ki oket,
Azt elismerem hogy eredeti allapotaban op volt ,tegnap kiprobaltam a patch utan sokkal xarabb lett -
aru #11403 Sikertelennek nem mondanám magamat lila színnel. De ha már annyira nerfelgetnek, izé ballanszolnak akkor rakhattak volna be pár cirkáló kapitányi skillt, mert azt a hármat ami volt most szedték ki! Valamint odabaszhattak volna a torpedófosóknak, mert még mindig láthatatlanul szarják a torpedókat 10+ km-ről. Nem tengeralattjárók azok... -
carp3tm0nster #11402 Kongo-val ment valaki? Régen nagyon fasza légvédelme volt, most 4 raj repülőből akik felettem kőrőztek, leszedtek egyet...
Orosz cruiser ág... kell nagyon, hiszen fényesre kell ****ni az orosz játékosot f@szát... az,hogy nem volt orosz flotta az nem baj... -
Scharnhorst #11401 Nekem a T6 Nürnbergen is ott volt a skill bár ott aláírom gusztustalan volt, hogy 19km-re tudtam vele lőni. A Mogami viszont teljes herélést kapott. Mindegy melyik löveg mert a töltés szar, a toronyforgás szar (a 155-esnél olyan lassan forog, mint a Yamato tornyai) a távolság meg a legszarabb a tierjében annyira, hogy a T6 Nürnberg is lepipálja azonos kaliber mellett. -
kHares #11400 Igen, olvasva a patch notes a Kutuzov/Mogami szitu teljesen érthetetlen. Hamarosan leváltanám a Myoko-t de azok után amiket a fórumon láttam szegény Mogamiról...
Ja, WG reasoning: "the gain in range was illogical. For example, in version 0.5.2 Aurora did not use the range gain provided by the Advanced Firing Training skill. It physically could not fire that far. Besides, it seemed odd that the Mogami cruiser could fire 155-mm shells much farther than 203-mm ones while having the same GFCS"
"there were some balancing difficulties. These skills had a great influence on cruiser effectiveness. A typical example is Mikhail Kutuzov. In version 0.5.3, we improved its performance characteristics to compensate for the reduced effectiveness of the skilled Commander in 0.5.2(as it was initially planned)"
Valószínű nem is játszanak a saját programjukkal.
Nem nevezném kiherélésnek a "nerf"-t mondjuk én egyszerre húzok minden ágat, most van 5 db. t7 hajóm és senkinek nem volt még az extra +20% range skill szóval nem is nagyon hiányzik.
-
Scharnhorst #11399 Sőt itt van az orosz cirkáló ág amit a Kutuzov alapján és a hajóneveket nézve garantált h light cruiseres gyújtogatás nagy lőtávos ág lesz. Így jöhet majd a HE spam újra ...
Orosz cirkáló ág -
Ezzel egyébként piszkosul egyetértek. -
Scharnhorst #11397 Alapvetően nem lenne baj ezzel a nerffel HA a walletwarrior Kutuzov is beszopná ezt. A Mogamit tökéletesen széjjelcseszték ezzel annyira, hogy a T7-es Myoko köröket ver rá. -
ez mi lehet a vízben, horpadás? :D -
Persze, értem én ezt, rémlenek a korábbi hozzászólások. Ráadásul meg is értem a frusztrációt ezúttal: Én is kemény magyar valutát csengettem ki a Murmanszkért, na, az most szinte ugyanolyan, mint az Omahám azzal a különbséggel, hogy az utóbbi ingyér' volt, tehát nyugodtan lehet zabosnak lenni a WG-re; csak irritáló, hogy az első dolog, ami erről beugrik, az az, hogy "aki máshogy vagy mással játszik / csapattársam / ellenség / bárkimásrajtamkívül b*ssza meg." Ismerős jelenség, persze, elég elolvasni bármilyen hír alatt a hozzászólásokat, mégis, ez egy fos, ingyenes játék. Ami ráadásul ettől nem lesz jobb.
Ugyanakkor a topikban általában nem ez a jellemző, ezt azért hozzáteszem, szerencsére.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.02.19. 16:19:06 -
nem, őt minden játékban zavarja valami járműosztály amit nagyon utálnia kell kompenzálandó a sikertelensége frusztációját, nem kell vele foglalkozni :D -
Habár engem is zavar, amikor a tudás-alapú előnyöket megnyírbálják, mint amilyen a skill-választás is, azért nem ennyire fekete-fehér a dolog. A húsz százalékos lőtáv meg T5 körül még inkább csak visszapakolt kapitánnyal működik ha nem megtartott a hajó, az meg engem nem hat meg, ha valaki nem tud többé olyan kényelmesen bébifókát ütni. Ugye, köhöm-köhöm, mint a Chesterrel...
A FAQ-ban a főoldalon írnak pár korrekt (és egy-két kevésbé korrekt) érvet - ettől még nyilván nem kell ezzel egyetérteni, de fel lehet fogni ezt úgy is, hogy a hajók jobban sztenderdizálva vannak és több múlik így a "skillen", mint a "bónuszokon".
Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy ha egy hajó problémás, annak nem a parancsnoki képesség szabad, hogy megoldása legyen, hanem balanszolni kell(ene) a hajót. Persze erre is ott van az, hogy náluk van a statisztika, nálunk meg pár szám és egy szubjektív tapasztalat.
Csak a "torpedófosó klikkerek" arroganciájára meredtem rá. Gyorsan visszalapozva, a topikba belinkelt AAR-eknél kilencből héten láttam torpedótalálatot. Gondolom, amikor a pénisz jobbik végén áll az ember, akkor nem zavarják, hogy "opok" a torpedók. ;)
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.02.19. 15:56:38 -
Nem baj, ugy kell nekik. Eddig tul erosek voltak. -
aru #11391 Nekem nem úgy tűnik! Viszont a cirkálóktól (t6 és alatta lévő) szépen elvették a -10% töltési időt, a +1,8 °/s-os torony forgást, és a +20% lőtávot. Gyakorlatilag nem maradt kapitányi skill amit érdemes felrakni.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.19. 13:54:50 -
Malachit #11390 6 pontért meg megnövelheted 5 csomóval a halacskák sebességét és ellentételezheted a hatótáv csökkenést is. Egész jól hangzik :)
Valaki kipakolta a másodlagos tüzérség pontosság növelést? Tapasztalat? Yama-nál már már lehet érezhető lesz, mert múltkor is csak úgy jöttek a rajok a cirkálómra a másod ágyúiból jó messziről, persze találni alig találtak, de így már veszélyes is lehet akár. -
Foglalkoztak a lövedékfosó klikkerekkel. ;) -
aru #11388 Ismét egy jellemző dolog történ egy WG játékban. NERF! Ezzel kiherélték a t6 alatti cirkálókat, de persze a torpedófosó klikkerekkel nem kell foglalkozni! -
a raplay-t azt hol kell keresni? sem a játékban sem a mappában nem találom -
Nimrod2 #11386 Üdv!
A kérdés lehet láma, de a hajókhoz vásárolt permanent álcafestéssel mi történik, ha a hajót eladom? Elveszik kvázi örökre, és ha a hajót visszaveszem vmikor később, akkor vehetem meg rá újra?
-
Én még nem néztem, (FV küldi miatt most wot megy) ez nagyon jó hír, azt hiszem meg is nézem ha hazaérek. -
Prof William #11384 Érdekesek az új skillek. Örülök hogy a Last Stand (aminél kormány/motorhibánál is működőképesek vagyunk) átkerült a két skillpontosak közé.
Team Battle-t még nem próbáltam. Majd ma.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.02.19. 09:15:12 -
Azért ezt a +400HP/tier-t rápattintani rombolóra elég troll dolognak tűnik így elsőre.
-
kHares #11382 Nem értem. Patchet tesztelünk zárt körben, majd supertesterek meg public de olyan hibákkal kiadjuk hogy a carousel nem jegyzi meg a beállításokat. Kis dolog de minden csata után visszaállítani kezd nagyon idegesítővé válni. -
Lokker #11381 Bemásolod a kép linkjét ahova feltöltötted, de van kettővel jobbra tőle egy képfeltöltés is. -
Kurafi97 #11380 Azt megtaláltam csak nem vágom hogy az hogyan működik. -
Lokker #11379 LoL! Ott van a szövegdoboz alatt, hogy kép beszúrása. -
Kurafi97 #11378 Hogy tudok ide képet beszúrni ? Lenne egy meccs amit megosztanék :)
Utoljára szerkesztette: Kurafi97, 2016.02.18. 16:54:08 -
herminamezo54 #11377 hello. nem vagyok jo jatekos de parnapja a torpedozast segito csik ossze vissza mutat. nem segit inkabb zavar. mi lehet a megoldas? segitseget koszonom