A Wargaming új MMO játéka
-
Habár engem is zavar, amikor a tudás-alapú előnyöket megnyírbálják, mint amilyen a skill-választás is, azért nem ennyire fekete-fehér a dolog. A húsz százalékos lőtáv meg T5 körül még inkább csak visszapakolt kapitánnyal működik ha nem megtartott a hajó, az meg engem nem hat meg, ha valaki nem tud többé olyan kényelmesen bébifókát ütni. Ugye, köhöm-köhöm, mint a Chesterrel...
A FAQ-ban a főoldalon írnak pár korrekt (és egy-két kevésbé korrekt) érvet - ettől még nyilván nem kell ezzel egyetérteni, de fel lehet fogni ezt úgy is, hogy a hajók jobban sztenderdizálva vannak és több múlik így a "skillen", mint a "bónuszokon".
Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy ha egy hajó problémás, annak nem a parancsnoki képesség szabad, hogy megoldása legyen, hanem balanszolni kell(ene) a hajót. Persze erre is ott van az, hogy náluk van a statisztika, nálunk meg pár szám és egy szubjektív tapasztalat.
Csak a "torpedófosó klikkerek" arroganciájára meredtem rá. Gyorsan visszalapozva, a topikba belinkelt AAR-eknél kilencből héten láttam torpedótalálatot. Gondolom, amikor a pénisz jobbik végén áll az ember, akkor nem zavarják, hogy "opok" a torpedók. ;)
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.02.19. 15:56:38