23078
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • asolyom
    Ahogy látom a T9/10-ben eddig is volt probléma, nevezetesen, hogy az ottani rombolók láthatatlanul "szarták ki" a torpedókat tizenötösével.
  • gergod
    Nem a T6 mutsuki a jatek netovabbja, mondhatni az a tier a homokozo. A problema a T9/T10 vonalon van.

En egy szoval nem beszeltem az AFT nerfrol, mert annak DD-k kapcsan nincs jelentosege.
  • asolyom
    Ja, és akkor azt még nem is említettem, hogy ahogy nő a tier, úgy nő vele a torpedó töltési ideje is. Azt hiszem, hogy T9-10 környékén már lehet 15 torpedót kilőni, amivel lehet szép "függönyt" kreálni, azt remélve, hogy valaki beleesik, de valami 2 perc a töltési idő, tehát mondjuk jó esetben 6-7 szalvóra van idő. A T6-os Mutsukival külön probléma, hogy valami 1,5 perc az újratöltés, és ugyanúgy csak 6 torpdedót tudsz lőni, mint a T4-es Isokazeval, ami meg 47 másodperc alatt töltött.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.23. 15:15:00
  • 1kezdő
    És milyen igazad van "ifjú padawanom"!:)
  • asolyom
    Nyilván a legjobb közelről. Én is csináltam már ilyet, mert pl. az orosz rombolóknál nincs más esély a torpedózásra, csak ha tényleg nagyon közel vagy. Az a problémásabb, hogy az ember az Isokazen és Minekazen hozzászokott ahhoz, hogy látótávon kívül torpedózzon, és egy T5-ig működik is, mert a kiszemelt hajók lassúak, kevéssé fordulnak, és a játékosok sem annyira képzettek. Viszont T6-tól az egész megváltozik japán vonalon, mert a Mutsukival már nem lehet így harcolni. Először is a torpedók sokkal lassabbak (csak 59 csomó 68 helyett), másrészt az ellenséges hajók sokkal mozgékonyabbak, főleg amikor a Mutsukit már T8 csatába is berekja. A 10 km-es hatótáv semmire sem jó, ilyen messziről csak véletlenül lehet vmit eltalálni. Az már csak hab a tortán, hogy magasabb tireben sokkal több a repülő, amik folyamatosan spottolnak, tehát egy csatahajót megközelíteni sokkal nehezzebb észrevétlenül. Szóval a DD játék sem könnyű, és csupa Hawai.
  • Count Adyn
    Inkabb magasabb tierben jön jól a gyorsabb torpedó skill, de valóban nem nevezhtó op-nak, amit én érezhetően durvábbnak érzek az a légvédelem
  • Prof William
    Én ha biztos találatot akarok (és csatahajó/hordozó az ellenfél) akkor olyan közel megyek hozzá amennyire csak lehetséges. Persze igyekszem úgy megközelíteni, hogy ne fordíthassa felém az ágyúit időben. Tegnap 1 kilométerről lőttem az ellenfél oldalába mind a 6 torpedót és fullHP-s csathajó már süllyedt is.
    Ez néha még akkor is működik, ha más hajók is vannak a közelben, ha mégis kilőnek utána, akkor meg abban a tudatban minősülök át tengeralattjáróvá, hogy egy rombolóért egy csatahajó(vagy hordozó) nem túl nagy ár. :)
  • asolyom
    A T2 last stand valóban jobb. A torpedók sebességét úgy tudod növelni a kapitányi skillel, hogy a lőtávjuk kevesebb lesz. Van amelyik rombolónál ez működik, van amelyiknél nem, ezt nem nevezném generális buffnak. Pl. T6-ban a Mutsukinál próbáltam, de a 64 csomós torpedókkal sem lehetett eltalálni regulárisan senkit. Bárki kikerülte még 3-4 km-ről is, még a Tirpitz is a szigetek között. A panaszkodók próbáljanak egy kicsit játszani rombolóval, és akkor meglátjuk, hogy változik-e a vélemény.

Ami pedig az expert marksman, és advanced firing traininget illeti; a 19 km-re lövő Nürnberg a 17,3 km-re lövő New Mexico nem volt nevetséges? Valahogy arról nem "rinyálnak" csatahajósok, hogy a cirkálók nerfelve lettek, mert az nekik jó. Folyamatosan csak a rombolókról megy a rizsa. Én játszom csatahajóval, és rombolóval is, de pl. a New Mexicoval mikor T8 csatában jártam a legkevesebb gondot a rombolók okozták. Nem egyet és nem kettőt one shot-oltam simán. Arról sem szól a fáma, hogy pl. az advance firing training milyen buffot ad a csatahajók légvédelméhez. A New Mexicoval szintén T8-as csatában a Shokaku repülői nem bírtak velem. Szóval nincs itt akkora igazságtalanság szvsz.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.23. 14:10:10
  • gergod
    T2 last stand, gyorsabb torpedok, lassabb cruiser agyu forgas... csak nehanyat emlitve.
  • asolyom
    Milyen buffról beszélünk? Tudom, hogy sokan sírnak, hogy buffolva lettek a rombolók. Mivel is lettek olyan hihetetlenül buffolva?
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.23. 13:32:08
  • Tono34
    DD a legjobb erre, írtam tegnap is, hogy amcsi v orosz (japánnak gyenge az ágyú), spottolni, ha van support akkor várni amíg legyengítik, majd lelopni a killt. Nem szép dolog, de máshogyan nem fog menni.
  • kHares
    Igen, ez határozottan szenvedős mission, ha rákoncentrál az ember akkor nem akar menni, mindig úgy látszik mintha valaki lelopná a kill-t. Gyorslövő HE spam ami működhet, valami "gunboat" DD amcsi talán orosz oldalról, Cleveland vagy Nürnberg amit ajánlani tudok. Mondjuk jó szívvel német ágat soha de azoknak van a legjobb sonar(füstből kiszedni/torp ellen)
    Egyébként a köv. mission 300 tűzgyújtás az sem leányálom.
  • Zoli105
    Hát ez a DD vadászat kicsit kikészít XD (főleg mikor már csak 200 hpja van ég és a kedves csapattárs belopja :D ilyenkor a hajamat tépem xD )
    Ki milyen hajóval tudta megcsinálni a Myokos küldit ? :D (és meddig szenvedett a DD vadászattal ? :D )
  • Kurafi97
    Japánokat kezdtem a romboló kivételével T6-osok a hajók a romboló T4 ill. a német cirkálóknál T7-ig van meg. Annyira nem akarok játszani az amcsi hajókkal csak érdeklődés, hátha van ott is vmi jó de akkor inkább viszem tovább a japcsikat.
  • darki81
    a cirkálók nagyon papírok azt hallottam.
    nekem battleship van szerintem egész jó, de a japó az jobb
  • PrasCo
    Én a csatahajóikat szeretem. Mintha könnyebb lenne szögbe rakni a páncélzatukat - kevésbé tűnnek úszó citadellának, mint a japók.
  • darki81
    szőkét, darázs derékkal és nagy mellekkel
  • gergod
    Barmelyik Japant :)

Ha tenyleg mazochista vagy es mindenaron amerikait akarsz, akkor talan a DD amit megeri huzni. T7tol mar nem olyan szornyu.

Ha lottozni akarsz az USA cruisereit huzd, allitolag 5.4 ben kapnak radart amivel DDket fog vadaszni.
  • Kurafi97
    Emberek!! Amerikaiban mit a legérdemesebb húzni a 4 típus közül szerintetek ?
  • bedy68
    Bocsi arról Én nem tehetek, hogy a víz a hülye ha a kacsa nem tud úszni.
  • atee73
    vazze bedy a te hibad hogy mar megint irogat ez a hobbit mivel azt hiszi hogy mellealtal
    este kilovom alolad az iowadat bosszubol
  • atee73
    milyen dd klikker????
    te tudod 1altalan mi mit jelent????
    csataim nagyreszet cruiser-el meg bb-vel mentem ...
    te vmi chatbot vagy ami random marhasagokat irogat?
    kiverexel megint magadnak egy kitiltast mint anno a wot topicban, azt megint irogathatsz egy darabig alneven
  • aru
    Kiborúlt a DD klikker! Élvezd a buffodat amit az 5.3 adott még pluszban, de mivel már szinte mindenkinél betelt a pohár a WoWS.eu fórumon ezért hamarosan már a nerfek jönnek. Aztán követi a WoT pályát a játék és végül vizes zsemlékkel fogják egymást dobálni a játékosok.
    Fogja a tököm keresgélni a statod, majd a csicskád talán!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.22. 17:54:14
  • atee73
    a york egy rettenet ,sztem nincs jo tanacs, tul kell elni, az admiral hiper viszont brutal ap-vel szetkapod a csatahajokat siman
  • Avenger93
    Meg lehet kövezni de nekem tetszik a Yorck :D, igaz túl sok csatát nem mentem vele még, de eddig abszolút tetszik. Biztos lesznek vele szar szériák, de azok a Myokoval is vannak.
  • bedy68
    A Yorc-ot nem vettem ég meg. Ha leszek annyira retard állapotban talán, A Pensacola után a 2 aminek a legtöbb citadellát lőttem,
  • Kurafi97
    Jaja marhasok idő még célba ér a lövedék a többi hajóhoz képest. Szerintem gyorsabb újratöltéssel kompenzálhatnák ezt.
  • bedy68
    Na mivan nob beszoltak ?
    Tier 2 statodat azért nem tudod megmutatni mert összesen lehet vagy 5 csatád velük. vagy körbe mentél
  • kHares
    A t7 zabigyereke. Számomra egyértelműen a leggagyibb jármű. Az hogy 15 sec míg bárkit eltalálsz ill. a szörnyű beesési szög kiheréli.
  • Kurafi97
    Jólvan köszi a válaszokat :D majd meg lesz vmikor 25k xp már megvan a hipperhez.
  • Tono34
    Közte mehetsz egyet a pensacolával... :D
  • Scharnhorst
    Én is azzal a szutyok masinával rendelkezem és próbálom a Hipperig elsírni magam, mert erre a förmedvényre nincs az a szitokszó ami elég lenne, hogy megközelítőleg körülírd.
    Jó taktika az ha két Yorck csata közt egy normális hajóval mész úgy tartva kis szünetet a kínzó fájdalom közepette.
  • gergod
    Nekem csak a fogado oldalrol van tapasztalatom. Szerintem az Admiral Hipper a 2. Legjobb T8 az Atago utan. A Hindenburg pedig brutalis AP-vel rendelkezik.
  • Kurafi97
    Valakinek van esetleg T8 vagy annál nagyobb német cirkálója ? Érdemes szenvedni értük mert ez a yorck elég gagyi egy hajó. Ha valakinek valami tippje van hogyan lehetne hatékonyan használni az ossza meg pls.
  • PrasCo
    Esetleg érdekes lehet: egy mesterséges korallzátonynak a tengerfenékre küldött mexikói hajó, felszerelve pár kamerával.
  • dederigabor
    nem rossz a kamikaze :)

• Zoli105
    Rombolóm sajna nincs :D nem nagyon kedvelem őket :D (hm lehet nem is menne vele a játék , meg hát elég szemét kis jószág :O láttam miket lehet vele művelni :( ) Németnél meg csak 4es szintig van meg a hajó , de ki kellene húzni 6os ig :D
  • voivod32
    Valami német cirkálóval kell csinálni. Nem ritka egy meccsen a 8-10 gyújtás sem, és a lőtáv is biztonságos.
  • Kotomicuki
    Majd "helyre rakják", ha lement a "láz" és el fogod felejteni, ezt is...
  • whiskeyman
    Kezdem megszeretni :D