banner
A Wargaming új MMO játéka
  • asolyom
    A T2 last stand valóban jobb. A torpedók sebességét úgy tudod növelni a kapitányi skillel, hogy a lőtávjuk kevesebb lesz. Van amelyik rombolónál ez működik, van amelyiknél nem, ezt nem nevezném generális buffnak. Pl. T6-ban a Mutsukinál próbáltam, de a 64 csomós torpedókkal sem lehetett eltalálni regulárisan senkit. Bárki kikerülte még 3-4 km-ről is, még a Tirpitz is a szigetek között. A panaszkodók próbáljanak egy kicsit játszani rombolóval, és akkor meglátjuk, hogy változik-e a vélemény.

Ami pedig az expert marksman, és advanced firing traininget illeti; a 19 km-re lövő Nürnberg a 17,3 km-re lövő New Mexico nem volt nevetséges? Valahogy arról nem "rinyálnak" csatahajósok, hogy a cirkálók nerfelve lettek, mert az nekik jó. Folyamatosan csak a rombolókról megy a rizsa. Én játszom csatahajóval, és rombolóval is, de pl. a New Mexicoval mikor T8 csatában jártam a legkevesebb gondot a rombolók okozták. Nem egyet és nem kettőt one shot-oltam simán. Arról sem szól a fáma, hogy pl. az advance firing training milyen buffot ad a csatahajók légvédelméhez. A New Mexicoval szintén T8-as csatában a Shokaku repülői nem bírtak velem. Szóval nincs itt akkora igazságtalanság szvsz.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2016.02.23. 14:10:10