23053
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Plata
    WoWs.hu-ról szedtem mod packot,mivel még más modom nem volt így nem lehet hogy összeakadt mással.
  • Malachit
    Lehet, hogy te a horror pakkot rakod fel, azért nézel ki a belekből :
  • Nazarov77
    lehet rosszul lett berakva mappák szerint, elavult volt az adott mód, passz, menniük kéne.
    Pl gond nélkül rá tudtam rakni a még meg nem jelent Arp Haguro skint a sima Myoko-ra és átnevezni:
  • Plata
    Neked hogy hogy megy mod pack?
    ha én felrakok egy mod packot,a játék textúráit szétcseszi.A hajóm úgy néz ki mintha felrobbant volna a közepe,jah és kamera a hajó közepében van,a hajó beleiből kukkolok ki.
  • Malachit
    Jó pénzt adott GZ.

Nekem elsőre meglett. Csak elő kellett kapnom a japán hetes rombolót és mennem egy adrenalin kört. Kilőttem segítséggel egy rombolót, majd egy vak full HP-s FUSO-t, aki rám se bagózott csak lőtt folyamat valami cirkálót a távolban. Végül 35-40%-on nekimentem egy fullos Norcanak is szemből, de a sebzés egy részét lelopta a hordozónk torpedós raja. A Norca után meg ott ettem a kefét, hogy a béna csapat el fogja bukni, mivel istennek se akartak foglalni, csak a körökbe be - ki, be -ki. Végül nagy nehezen valamelyik csak besodródott és véletlen befoglalt. Így első lettem a csapatban :) A hordozóra kicsit morcos voltam, mert a FUSO-nál is dobta a torpedókat a rajjal, csak épp rám küldte mind, miközben meghajtásomat szépen kilőtte a másodlagos tüzérség. Alig bírtam kikerülni a hülye halait égő kazánokkal.
  • Nazarov77
    Tegnapi sok szívatás után ( ha nyertünk rossz köröm volt, ha veszítettünk akkor persze benne voltam a top 2ben és általában veszítettünk ) ma elsőre sikerült befejezni a 16 skilles Hiei utolsó feladatát, de még milyen kör volt! Pályafutásom eddigi legjobb Atago köre, körülbelül 140 000 sebzés :D
    Ennek a Mogaminak rossz napja volt

A kraken pillanata, egy bamba New Mexico volt az áldozat, legtöbb torpedóm eltalálta.

És végül az eredmény :D ( fel kéne raknom a sebzés kiíró módot aslainból... )

Malachit: Én a másodlagos tüzelést választottam neki, lehet nem ad neki nagy bónuszt de a többi közül az a legjobb választás még így is szerintem. Már csak a ranked battlenek kéne már újraindulnia, ott jó haszna lesz a 16 skilles Hiei-nek.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2016.04.28. 09:20:51
  • Malachit
    Tegnap kiszabadítottam a 16 skilles csajt, csak épp nem tudom mire pakoljam az utolsó 6 skillpontját, mivel a saját hajóhoz pont az nem igazán dobna sokat amit szerettem volna (másodlagos tüzérség pontosság növelés). Lehet inkább +100% légvédelem és tűzmegelőzés lesz.
  • Tono34
    Patch elhalasztva..
  • Tono34
    2,5 milla + egy jó kör a Hiei csajszihoz
  • Prof William
    Na már csak 100 találat hiányzik Haruharuhoz. Elsejéig meglesz. :)
  • Caliph
    kifutni yamatóval a partra és parti ütegként röhögni a torpedózó ddkre :D
  • Pluskast
    Ahhoz le kellene modellezniük a tengerfenéket is, de ezt nem tették meg. Többek között ezért sincsen a játékban tengó, mert a tenger egy massza és nincs úgymond mélysége.
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.04.25. 11:05:15
  • Malachit
    Az időjárás jól néz ki és úgy tűnik, megnéztek pár videót pár hajó elmerüléséről is :) Már csak azt kéne megcsinálniuk, hogy a sekély vízben kilőtt hajók ne tűnjenek el teljesen, hanem a roncsuk a vízmélységnek megfelelően ott is maradjon akadálynak. Pl.: épp partnak futottál és úgy lőnek ki, akkor a felakadt hajó ne merüljön már el teljesen nekem ez élményromboló.
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.04.25. 09:10:55
  • pajer_csaba
    Nemrég én is felraktam. Hát wao. Nem egyszerű, már csak azért sem, mert szinte minden hajó magasan az én normál tierjeim felett van. De az új effektek nagyon bejönnek. :) Nekem most a legnagyobb feladat, hogy kitapasztaljam: milyen magasabb tierben játszani.
  • Caliph
  • PrasCo
    Én amit ma szórakoztam, az jórészt a tesztszerveren ment.
    North-on több alkalommal volt szerencsém a "Warning, cyclon approaching" stb. figyelmeztetéshez, amikor is jött egy vihar és lehúzta a látótávolságot 8km-re. Jópofa volt...

Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2016.04.24. 17:12:08
  • pajer_csaba
    Kinek hogy telik a nap? Ma még csak 18x láttam, hogy "stupid/noob/idiot/camper team".... :D
  • voivod32
    Nekem a cirkálóik nagyon tetszenek, főleg a mozgékonyságuk, és a nagy lőtáv miatt.
  • carp3tm0nster
    német, könnyen játszható, élvezetes hajók? na, erre roppant kíváncsi leszek:D
  • Malachit
    Mivel a német csatahajókat az északi vizekre és relatíve közelharcra tervezték.
  • davidbog
    Rákérdeztem. Rosszul gondoltam, mert le van modellezve. A fedélzet lehajtott része (Böschung a neve) akkor ér valamit ha a lövedék laposan jön az övpáncélon keresztül. Ha nagyobb távolságból jön akkor meredekebb szögben jön a lövedék nem az övpáncélon hanem a felette lévő 170 mm-es felső övpáncélon keresztül, ami ellen a Böschung döntöttsége pont nem fog érni semmit. Ezért a nagyobb távolságból kilőtt lövedék olyan mintha egy kb 320-340 mm-es lemezem menne keresztül.
    A játékban a kisebb lőtávolságok vannak ezért a lövedékek meredekebb pályán repülnek mint IRL. Ezért a játékban csak kb 10 km alatt ér valamit ez a döntött fedélzeti rész, mert afelett már nem a 320 mm-es övön hanem a 170 mm-es felső övön megy át a lövedék.

Valamikor augusztusban jönnek a német csatahajók. Ha olyan karakterisztikájú gépek lesznek mint a Tirpitz akkor könnyen játszható, élvezetes hajóknak ígérkeznek. Kíváncsian várom őket.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.04.21. 15:05:09
  • PrasCo
    Én még a jóárasítottat újítottam be, igaz, így belement majdnem ~3m kredit.
  • DantesHUN
    Ha úgy le lenne modellezve ahogy írtad, akkor túl erős lenne a vele egy szinten lévő hajókhoz. Így is jól bírja a lövéseket, mindig lesznek ilyen kompromisszumok.
  • whiskeyman
    Nekem alapból benne volt az összes upgrade, a csomaghoz járt.
  • PrasCo
    Egyébiránt milyen upgrade-eket raktatok a Tirpitzre?
  • davidbog
    Lőttem már neki Fusoval és Nagatoval is, illetve az enyém is kapott már kisebb csatahajóktól. Nekem úgy tűnik, hogy a 320 mm-es övpáncél mögött lévő 120 mm-es döntött lemez nem nagyon van lemodellezve vagy ha le van akkor igen szarul. Az eredeti adatok alapján elvileg csak tier 9-10-eseknek lenne esélyük, hogy átlőjjék az övpáncélt. Ah mindegy, még mindig sokkal jobb az övpáncél védelme mint a North Carolina, Amagi, Iowa BB-knek. És nem is ez vele a fő probléma, mert elég jól furdul, könnyű szögelni.

Elég korrekt hajó. A sebessége is elég jó, de a fordulása az ami miatt tényleg jó a mobilitása. Nagy sugarú körben fordul de legalább gyorsan tud irányt váltani. A két tier 7-es BB még jobb, de tier 7 felett egyik se jobb nála.
    A légvédelme se gyenge ráadásul arra van a legtöbb kapitányi skill, azt lehet tápolni.
    Szerintem a tűzereje az a gyenge pont. De ebben se kategórikusan rossz. Mert a lövegek gyorsan töltenek, a lövedék repülési ideje is elég jó. A tornyok is gyorsan fordulnak, már majdnem úgy mint egy cirkálón, ami a jó furdulás mellé nagyon kellemes tud lenni. Viszont csak pontatlanságról lehet beszélni, pontosságról nem. Még a 7%-os modullal is katasztrófa. Ki tudja készíteni az embert. Az átütő erővel se vagyok megelégedve erősebb páncélzatú BB-k ellen gyenge. Én emiatt nem szeretem, ezért mostanában nem is igen használom.
  • PrasCo
    Azt hiszem, 406-ossal olykor be szoktam nyomni - illetve a ráhulló lövéseket nem díjazza, úgyhogy távolik szoktak még beakadni. Mindenesetre citadella nélkül is le lehet húzni róla azért 10k-kat, ezért szoktam AP-n hagyni. Legalább nincs overpenetration...
    Annyi bizonyos, hogy benne ülve sokkal kevésbé vagyok allergiás a páncélzat szögbe állítására, mint mondjuk a Nagatoval.
  • Tono34
    Tegnap többször kaptam találat ami szép nagy HP darabokat szedett le..

Reggel 7-15:30-ig meló, utána gyerek + kertesház.
  • Malachit
    A Tirpitz citedella érzékeny???? Én lőttem azt a hajót mindennel már és a több 100 találatból egyszer sikerült neki adnom. Ha már meglátok egyet közeledni automatikusan HE spammot kap, még BB-vel is. Iszonyat kemény az oldala. Full vízvonalra célzott BB AP salvokat ignorál 2-3 km-ről. Ellenfélként utálom.

Ráadásul gyorsnak és pontosnak is tűnik.
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2016.04.20. 09:17:09
  • whiskeyman
    Akkor beszéljünk meg egy olyan időpontot, ami jó mindenkinek. Este 10-kor már majdnem alszok :D
    Nekem reggel 7-től, kb fél 10-ig szokott jó lenni, vagy esetleg ma késő délután, fél 7-től kb fél 9-ig.
    De ha megfelelő, akkor szombat reggeltől 2-ig ráérek.
    Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2016.04.20. 09:07:15
  • Tono34
    Én kb csak este 9-10 körül tudok csak gép előtt lenni. Ugyanezen néven megtaláltok.
  • Toweliee
    Én is jövök, Toweliee néven.
  • whiskeyman
    Ezt mégis hogy gondoltad? Kiadni pénzt érte egy INGYENES játékban? A pokol tüzén fogsz égni.

Vegyél fel divizóba, csapjunk egy-két kört. MrT31 a nevem.
  • Tono34
    Megvettem a Tirpitzet (igen, kiadtam érte 14k forintot, nem nem a gyerektől vettel el, hanem az évek óta új PC vásárlásra gyűjtögetett pénzből).

Néhány csata után igen pozitív a véleményem róla, bár van bosszantó dolog. Nagyon citadella érzékeny a lelkem + azt hiszem igen ajánlott rá majrélámpa. A kapitány még elején van a dolgoknak, így ez hiánycikk és így nem tudok időben fordulni, beesik néhány amúgy elkerülhető sorozat.
    Tornyok meglepően gyorsan fordulnak, az általam eddig játszott csatahajók közül talán a leggyorsabban.
  • Hasselhoff72
    Egyáltalán azért tud ingyen játszani mert van aki költ rá:))
  • whiskeyman
    Én még mindig szenvedek a 16-os kapitányért :D
    Kell vagy 4 millió sebzés :/
  • Prof William
    Nekem is minimum 60-70 találat össze szokott jönni az Atagoval. Tegnap 110 volt egy mecs alatt. Főleg ezt hajót használom találatgyűjtésre.
  • voivod32
    Én is azt nyomom, még kell a Hiei-hez, 1240 találat, de nem pusztán nem nyerünk, hanem NAGYON NEM! Jó, ha meccsenként van 20-30 találatom, amikor normál esetben ez 80-100 is szokoz lenni a Pensával.
  • Prof William
    Jelenleg mivel nekem most az ARP küldetések találati száma a fontos, ezért annyira nem zavar ha nem nyerek. Már csak kb 500 találat kell a Harunához...
  • Angelus1991ster
    Azért a játékért illene egy mozijegy árát kifizetni. Mégiscsak ott van előtte az ember többezer percet.