banner
A Wargaming új MMO játéka
  • davidbog
    Lőttem már neki Fusoval és Nagatoval is, illetve az enyém is kapott már kisebb csatahajóktól. Nekem úgy tűnik, hogy a 320 mm-es övpáncél mögött lévő 120 mm-es döntött lemez nem nagyon van lemodellezve vagy ha le van akkor igen szarul. Az eredeti adatok alapján elvileg csak tier 9-10-eseknek lenne esélyük, hogy átlőjjék az övpáncélt. Ah mindegy, még mindig sokkal jobb az övpáncél védelme mint a North Carolina, Amagi, Iowa BB-knek. És nem is ez vele a fő probléma, mert elég jól furdul, könnyű szögelni.

Elég korrekt hajó. A sebessége is elég jó, de a fordulása az ami miatt tényleg jó a mobilitása. Nagy sugarú körben fordul de legalább gyorsan tud irányt váltani. A két tier 7-es BB még jobb, de tier 7 felett egyik se jobb nála.
    A légvédelme se gyenge ráadásul arra van a legtöbb kapitányi skill, azt lehet tápolni.
    Szerintem a tűzereje az a gyenge pont. De ebben se kategórikusan rossz. Mert a lövegek gyorsan töltenek, a lövedék repülési ideje is elég jó. A tornyok is gyorsan fordulnak, már majdnem úgy mint egy cirkálón, ami a jó furdulás mellé nagyon kellemes tud lenni. Viszont csak pontatlanságról lehet beszélni, pontosságról nem. Még a 7%-os modullal is katasztrófa. Ki tudja készíteni az embert. Az átütő erővel se vagyok megelégedve erősebb páncélzatú BB-k ellen gyenge. Én emiatt nem szeretem, ezért mostanában nem is igen használom.