23053

A Wargaming új MMO játéka
-
SovereignXY7 #13073 Nem kapható 2 nem szeretem a BB-ket. Lassan lő. Mellé megy és töltesz megint fél percet... Persze... -
Prof William #13072 Úgy veszem észre hogy T6 felett a játékosok hajlandók elfejteni hogy a japán cirkálóknak torpedóik vannak.
Az Atagoval már jó pár óvatlan cirkálót és csatahajót küldtem így a tenger fenekére. Sőt még 1-2 túl közel merészkedő romboló is veszteséglistára került így. -
és az Atago beceneve citago,szal mint többi japó cruiser citadella mágnes :D -
BigaC #13070 más játékstílus.
ha szeretsz HE spammelni jó messziről, akkor Kutuzov, ha közelebbről lopakodva odacsapni, akkor Atago.
a Kutuzovnak még ezenkívül elég brutál a légvédelme.
fogyóeszköznek van 1 füstje, az Atago-nak javítás. (utóbbi mindenképp hasznosabb)
egyébként
Atago WR: 48.54%, avg. damage: 33.6K, kill/death: 1.1, plane kill 1.31
Kutuzov WR: 50.44%, avg. damage: 35K, kill/death: 1.35, plane kill 2.73 -
Toweliee #13069 Tirpitz -
SovereignXY7 #13068 Kutuzov vagy Atago? Tetszik h a ruszki kurva gyorsan klő így BB-ket fel lehet gyújtogatni meg crúzerek ellen si jó az AP. -
BigaC #13067 meguntam az égetést és folytatom a nemrég elkezdett japán DD ágat, a kapitányok átképzésére tökéletes kis hajó a Kamikaze-R.
annyira nem kiemelkedő menet, de nagyon jó/izgalmas kis csata volt, szerencsére páran (egész pontosan hárman voltak hajlandóak visszafordulni) a csapat érdekeit néztük és visszamentünk védeni a főerőik ellen, többiek meg csónakoztak egy kört :)
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.07.01. 17:30:13 -
BigaC #13066 jó buli a ciklon, máskor meg bosszúság, sok függ attól is, milyen hajóban ülsz :)
szerintem jó, ha megmarad ritkább eseménynek, viszont a 0.5.7-től ha jól emlékszem, már nem csak egy pályán fordulhat elő... -
nekem alig van ciklon talán 3x ha láttam eddig...legtöbbször csak a pálya elején esik de mire lőni kell az is elvonul :D kérdőiven xeltem is hogy gyakrabban kéne berakni. -
BigaC #13064 hát igen, azért jó a játék mert mindenkinek más-más hajó kezes :)
érdekes, mert az Aobát kifejezetten szerettem randomban, de rankedben szánalmas volt a WR-em vele. -
carp3tm0nster #13063 bandázom vele, nem megyek egyedül, de tegnap 8 meccsből 1 win-em volt vele rankedben.
az első kettőben kinézett magának az ellen cv-je, torpedók két irányból, plusz bomba. mert gondolom én voltam a legveszélyesebb a csatában.
az ágyúk tetszenek, de gyakorlatilag minden csatában citadelt kapok, szinte bárhonnan. az aoba ennél lényegesen jobban tetszett és a játék is jobban ment vele -
BigaC #13062 sokat mocorogj vele, állandóan manőverezz és ne menj egyedül :)
tudom szokásos tanácsok, de ha az ágyúira ráérzel, nagyot harap, még BB-be is.
nálam abszolút ranked kedvenc, 69.23% wr. persze hozzáteszem a 12-es szintnél vagyok és úgy érzem, elérkeztem a képességeim határához :) innen már nem lehet visszaesni, ami felette van az ajándék, szóval a Myokot még elviszem párszor. -
BigaC #13061 a 152-es konfigot valósznű free XP-ből átlépem, nekem is szemet szúrt az irreálisan lassú forgási sebesség.
(amúgy nem fordítva lenne logikus, hogy a 152-es konfig gyorsabb? na mindegy)
a torpedók néha jól jönnek hátulról is menekülés közben, vagy ha épp nem 1:1 helyzetben vagy és nem rád figyelnek.
Ranked-ben egy New Mex-et torpedóztam meg Myoko-val, miközben egy Coloradot lőtt, nagyon mérges volt a srác :D
de aztán jött az instant karma, a következő Randomban a Hipperemet torpedózta meg egy Mogami, tisztára elfelejtettem, hogy két szalvót is tud lőni, 3km-ről esélyem se volt ellene. :) (én voltam a hülye, de mérgelődés helyett ittam még 1 sört :) )
ahol még jól jön a torpedó, azok a ciklonos esetek, a BB-t ha megleped, ideje sincs rádfordulni.
North Carolinával úsztam, ciklon, két cirkáló 7km-re a ködből, egy Zao és egy Hipper, a Zaot kilőttem, a Hipper lement 1/3 HP-re, de már olyan közel volt, hogy nem tudtam menekülni a torpedóitól. Hippernek is oldalanként 2x3 van... -
carp3tm0nster #13060 most szenvedek a myoko-val. gyakorlatilag bárhonnan tudnak citadellát lőni, akár szemből is.
rettenetesen papír az egész hajó... -
japó cruiserek t7től citadella mágnesek ha teljes broadsideban vagy,érdemes mindig ferdén távolodni a céltól,úgy használható minden ágyú,és elég jól gyújtanak.torpedok kb közeli bb ellen jók ha nem rád figyel,illetve belövöldözni vakon füstbe vagy szűk átjárókba hátha fognak egy dd-t -
gseldon #13058 Nekem van mogami-m. Egyre ne számíts, hogy a torpedókat bármire használni fogod tudni. Csak hátrafelé tudod őket kilőni, így ha offenzíven akarod használni, akkor teljesen ki kell fordulnod a hajótesttel, ilyenkor bárki, még egy DD is ad jópár citadellát.
Papíron jó lenne a 152mm ágyúk is, mert legalább olyan lövedék kezdősebességgel rendelkeznek, mint az oroszoké, de a gyakorlatban nagyon lassan forognak a tornyok és egyszerre sosem tudsz 2-3 toronynál többel lőni, ha manőverezel. Ha meg nem, akkor azonnal kilőnek.
Szóval nagyon vegyesek az érzelmeim a hajóval. -
Prof William #13057 Mindig konyhán megy át. Ilyenkor a szakács meglepetten felnéz a krumplipucolásból, majd a vállat von és folytatja tovább. :) -
BigaC #13056 Nekem a Hipper és a NO van meg, a Hipper hangyányival jobban tetszik, szeretem ha van torpedó végszükség esetére.
A NO-ra viszont lehet radart felrakni, ha a csapat jól összedolgozik és ki lehet használni, hasznos hajó lehet. (tüzérsége viszont Pensacola szintű, persze sokkal jobb concealment-el, míg a Hipper tüzérsége (AP-ja jó a Yorck-al ellentétben ahol nagyon magas röppályájú volt) elég nagy ugrás a Yorck-éhoz képest szvsz.
Mogami-m még nincs, későn kezdtem el a japán cirkáló vonalat, de a 203-asokkal szerintem jó lesz az is és emlékeim szerint van mindkét oldalon 2x4 10km-es torpedója...
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.07.01. 00:05:10 -
Hipper, Mogami, New Orleans. Melyiket vennétek meg? -
Még nem fullos, de azért oda tud már csapni :)
Pár száz HP maradt a végre ..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
carp3tm0nster #13053 jobb is, hogy nincs tengo. elvileg a DD-k azok ellen lennének, de mennyi a valószínűsége, hogy a DD playerek tengókra vadásszanak?
-
BigaC #13052 nem tudom, hogy mótvá, de ez a bug alapján technikailag sem tűnik lehetetlennek :)
(0:22-től aki nem bírja a mangát)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=nMjH2jQJWk0
a Steel Ocean-ban (nem játszottam vele, videók alapján) úgy tűnik jó megoldás, hogy kicsit megy a víz alatt, hajó nézetből látod magad kicsit áttűnve a vízen és x időnként fel kell jönnie (szóval lehetne a merülés fogyóeszköz a WoWS-ban)
a balance kényessége inkább tűnik jobb indoknak, újabb torpedóspammerek megjelenése nem tenne jót a most sem teljesen jól kiegyensúlyozott játékban, de idővel azért behozhatnák, és a mélységi bombákkal a rombolók újabb szerephez-mókához juthatnának... -
Darun #13051 Arról a WG-ről beszélünk, akik azért nem raknak tengeralattjárót a játékba, mert az történelmileg nem hiteles (nyilvá, és nem azért mert akkor le kéne modellezni a viz alatti részeket is, meg vizibombát rakni a hajókra. Nem mintha olyan nagyon hiányoznának nekem, de hogy még kifogásnak is ekkora baromságot hozzanak fel! -
BigaC #13050 jah de a WG szerint a rombolók belseje üres, semmi gond ha simán átmegy rajta egy-két 950kg-os gránát :)
valszeg mind a konyhán és a legénység szállásán megy át, és egyik sem a kazánon vagy a torpedók kulipintyóján... -
carp3tm0nster #13049 A WG megmagyarázni,hogy bár a DD "páncélja" élesíti í 356-406mm-es lövedék gyújtóját, de mire felrobban a töltet addigra már a másik oldalt ki is ment a hajón.
egyszer el is hinném, de full salvo esetén, csak pattog valahol annyit a lövedék, hogy a hajótesten belöl robbanjon.
a másodlagos,kis kaliberű tüzérségről már nem is beszélek... -
Darun #13048 Tisztában vagyok vele. A Warthunder: GF-ben elég jól le is vannak irva ezek az értékek. De amikor a csatahajóból kilőtt full HE salvo csak add fél életét viszi el, akkor elgondolkozok azon, hogy azok a 356-406 milis gránátok mi a jó anyámat csinálnak? Nehogy már azt mondja nekem valaki, hogy azok nem ütik át a romboló páncélját, a 130 milis HE meg igen?
Biztos hogy gikszer volt, mert olyan hogy 9 meccsből 8-at zsinórban nyerünk nem volt mióta hajózok és gyanitom nem is lesz többet. -
Toweliee #13047 Valami gikszer volt tegnap, erre a akartam reflektálni. -
atee73 #13046 A HE lovedeknek is van pancel atutese csak nagyon alacsony
romboloval siman losz citadellat CV-nek HE-vel.
Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.06.30. 07:17:49 -
Darun #13045 Azt hogy a HE át tudja ütni a romboló páncélját? -
Toweliee #13044 Mert ez mit bizonyít? -
Prof William #13043 Fel lehet fogni úgy hogy a kapitány lelke még egyszer bejárja mapot mielőtt megy a túlvilágra. :) -
atee73 #13042 masik gond lehet............. a gyari spotjelzot csereld le vmi feltunobre(aslain vagy mas moddal) mert egyszeruen neha nem veszed eszre olyan egyszinure csinalta a WG, nekem is neha habzott a szam hogy mi tortent ,aztan visszaneztem a replayt es rajottem hogy jelzett csak nem figyeltem fel ra -
atee73 #13041 Hat erdekes , velem nem szokott ilyen lenni , fust nelkul siman lohet a rombolo ,ha betartja a tavolsagot ( pl a fletcher 10.5-tol)
ha eszrevesznek loves nelkul annak sokfele oka lehet ,bekapcsolt AA , eg a hajod ,szonar ,radar, de hozza kell tenni az ertelmesebb jatekos figyeli a semmibol vagy fustbol jovo lovedekeket es odaporkol ( siman ki lehet igy kapni egy rombolot) -
Darun #13040 Én tegnapelőtt mentem egy kört Kutuzovval, mivel még a 2000 találatos küldinél tartottam. 90k sebzés, amiből 30k égés. A maradék meg HE sebzés, 200 feletti találattal. Igaz hogy a CV-t nem volt nehéz leégetni, mert AFK volt... vagy tudom is én. Szegény saját CV-t meg 5 seccel a játék vége előtt kiszedte az utolsónak maradt romboló. Kutuzovra szinte biztos hogy én is fel fogom tenni a Demo-t. -
BigaC #13039 igazatok van a BB-kkel kapcsolatban. egyszerűen képtelen vagyok velük jó kört menni mostanában, egy jó 100K vagy afeletti sebzésre, pedig dörögnek az ágyúk és találat is van. Tirpitzel most mentem egy kört, volt citadella is pár, 7-8K-s sebzés is, de 70K jött össze, amin már egy Shchors is elmosolyodik... (pedig a Tirpitz még viszonylag gyorsan is tölt) -
Sendrov #13038 Csak hogy valami jó is legyen:
Amióta van ez a free spektator lehetőség süllyedés után, elkezdtem nézelődni a mapokon. Nagyon szépen ki vannak dolgozva az apró halászfalvak, kikötők a szigeteken. Némelyik halászkunyhónak füstöl a kéménye, vannak utak, járművek, a világítótorony mellett kifeszített kötélen ruhák száradnak, a rakodómóló sínjén tehervonat áll, mellette 3 árbocos klipper várja, hogy megrakodják stb. stb.
Szóval süllyedés után érdemes kicsit repkedni a szigetek körül. Nem utolsó sorban pedig nézelődés közben kicsit lenyugszik az ember a korai süllyedés után :) -
BigaC #13037 hát ezek lehetségesek ha a rombolót észreveszik a füstben:
- repülőgép és légvédelem nincs kikapcs
- radarozik egy >T8 vagy szonározik egy akármilyen cirkáló (bár utóbbinak nagyon közel kell lennie)
- kicsúszott a füstből
- aljadék warpack
Utoljára szerkesztette: BigaC, 2016.06.29. 12:16:22 -
Avenger93 #13036 Nem tudom, én is látok ilyet párszor, hogy indokolatlanul kiszúrnak, de lehet hogy előtte lövöldözgettél és folyamat próbált követni téged egy cirkáló, vagy bármi. Én is csináltam olyat hogy egy rombolót folyamat számoltam hol lehet és el is találtam jó párszor, erre meg is kaptam hogy hacker -
Rhonin7 #13035 nekem mondod? naponta agyfaszt kapok ettől...... :D elárulom SOSE!! 5-8 as playerekkel harcolok /meglett a 9 tegnap este,de most buktam vissza 10 re egyből :D/ugyanezt csinálják......hiába megyek "tankolni" BB vel,DD ket ölni cruiserral vagy DD-vel foglalni olyan mintha egyedül játszanék....amint akár EGYETLEN! ellenséget meglátnak az enyimek azonnal visszafordulnak.......
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.29. 12:12:31 -
Rhonin7 #13034 ez OK,de akkor engem miért látnak ,mikor nem is lövök és senki nincs a közelemben se ? :P :)