banner
A Wargaming új MMO játéka
  • BigaC
    a 152-es konfigot valósznű free XP-ből átlépem, nekem is szemet szúrt az irreálisan lassú forgási sebesség.
    (amúgy nem fordítva lenne logikus, hogy a 152-es konfig gyorsabb? na mindegy)
    a torpedók néha jól jönnek hátulról is menekülés közben, vagy ha épp nem 1:1 helyzetben vagy és nem rád figyelnek.
    Ranked-ben egy New Mex-et torpedóztam meg Myoko-val, miközben egy Coloradot lőtt, nagyon mérges volt a srác :D
    de aztán jött az instant karma, a következő Randomban a Hipperemet torpedózta meg egy Mogami, tisztára elfelejtettem, hogy két szalvót is tud lőni, 3km-ről esélyem se volt ellene. :) (én voltam a hülye, de mérgelődés helyett ittam még 1 sört :) )
    ahol még jól jön a torpedó, azok a ciklonos esetek, a BB-t ha megleped, ideje sincs rádfordulni.
    North Carolinával úsztam, ciklon, két cirkáló 7km-re a ködből, egy Zao és egy Hipper, a Zaot kilőttem, a Hipper lement 1/3 HP-re, de már olyan közel volt, hogy nem tudtam menekülni a torpedóitól. Hippernek is oldalanként 2x3 van...