23037

A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14863 Megvettem a Fiji-t. Rögtön az első csatában majdnem össze is jött egy Kraken (a végén ügyesen elbénáztam a fordulást és a 10 HP-s Dunquerk kiszedett) meg 100k sebzés. Esetleg ha nem kapom be azt a torpedót a meccs felénél... Megvettem a Gali-t is (6-os franszia) de rögtön bedobott 14 T8-as hajó közé... hát köszönöm szépen, legközelebb inkább nem kérem a kedvezményes MM-t az új hajómhoz. Egyébként idén a Fiji volt az első új hajóm, amit az első csatában nem két tierrel magasabba dobott be. (itt hetesek voltak a legnagyobb hajók) A Gali egyébként nem rossz, leszámitva hogy lassan tölt, lassan fordul, lassan gyorsul, lassan megy és lassan süllyed el. Meg gyér a létvédelme, bár mit akarok, ha a cv is t8-as a csatában? A wiki azt irja, kormánylapát modot kell rá venni, mert az folyton ellövik. Nah, legalább nekem azt nem lőtték el. Csak a Hipper a hátsó lövegtornyom... szemből. (értem én hogy föntről jön a lövedék, de azért mókás hogy szemből pont a hátsót lövi el) Viszont 17 csatából 12 győzelem, idén ez az első hétvége, ahol végre normálisan sikerült leszorzózni a hajókat... kivéve szegény T-22-t. -
Ez beteg....
-
ikarus44 #14861
-
Bismarck, megszerezhető festések:
Képeket nem töltötte be (sajna az eddig használt oldal nem megy).
Felszíni festés
Óceán mélyéről
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.05.05. 12:09:37 -
Srácok, az "elit kapitányi XP-t" mol lehet szétosztani? Melyik felületen? -
De a te szenvedésed, megkímélt tőle engem! :D Így nem volt hiábavaló az áldozatod! :D
-
ikarus44 #14857 Én sem tudok, szóval én is elszórakoztam egy időt vele
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.05. 11:11:06 -
Köszönöm a gyors segítséget, sikerült. Az volt a gond, hogy két szót nem tudok németül! :D
-
ikarus44 #14855 E-Mail-ben jön majd, egy másik kód. Azt kell majd beírni. -
Köszi, java részére rájöttem, beillesztem a kódot, mellette lévő mezőbe az E-mail cimemet, alatta llévő szürke gombra katt, aztán ezt írja ki: "Zum Spam-Schutz kann man den Mail-Versand nur alle 30 Minuten wiederholen.". Ez jó? És , ha igen, akkor ugyanazt a kódot kell megadni a WG oldalán, vagy az e-mail címre jön egy másik? (meg sem néztem, :D) -
Itt leírja:
How to get that stuff:
1. go to buffed.de/codes (menj erre az oldalra)
1.5 capcha, nem vagyok robot.
2. select "Bonus-Code: World of Warships, Ausgabe Sondeheft 2" from the first dropdown (note: check that you did this, as the default option is invite code and the code in #3 doesn't work with invite code, only with bonus code) (válaszd a bonus-code, ne az invite-code-ot, legördülő menü)
3. enter the code F399733-6E82163-7644183 ("deine code" beírod a kódot, ctrl c+v)
4. enter your email adress (mail címed, ide küldik)
5. get code (bonus code jetz ...)
6. activate code like any other via WG website (WG oldalán aktiválod)
Ennyi, ha gond van szólj.
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.05.05. 11:03:07 -
Köszi, de nem látom, hol kell aktiválni. Az oldalt megtaláltam, (http://www.buffed.de/codes/) de azon belül nem tudok tovább menni. Tudnál segíteni? Köszönöm. -
Én nagyon szerettem az Izumot. Nincs vele semmi baj szerintem. Yamato persze brutál, de olyan lassú az ágyúk forgása, hogy addig kapok 2 sorozatot. -
Izumo megvan, nekem szerencsere nem tunik rossznak :) -
carp3tm0nster #14849 Előtte át kell izzadnod magad az Izumo-n, ami minden idők legszarabb hajója mindenki szerint :(
Vagy átugrod free xp-ből. -
Az este teszt szerveren kipróbáltam pár T10-es hajót, azt hiszem a Yamato mindenképpen kelleni fog :)
Első csatára majdnem 200k sebzés 4 kill + még túl is éltem, ha van még 1-2 perc.. pont megtaláltam a cv-t (utolsó ellen volt). -
Darun #14847 Köszi! :) Őket egyébként érdemes figyelni, a WoT-hoz is szoktak kódot adni, illetve más játékokhoz is. (emlékszem, mikor fater még kinn dolgozott, mázsaszám hordta az újság mellé adott kódokat :D ) -
carp3tm0nster #14846 köszi! :) -
Használjátok egészséggel! -
ikarus44 #14844 Köszi! :) -
Köszi ;) -
Ingyen cuccok, közte port slot itt. -
carp3tm0nster #14841 Totál random. Picit elkeseítő lesz az overpen arány(kb 50-60%), de ennek ellenére elég szép csapásokat lehet kiosztani az ellenfélre.
-
ikarus44 #14840 Igen ezt sajna, már én is tapasztalom hogy érdekes helyekre tudnak keveredni olykor a társaim 
"A König állat lesz:)"
Akkor már most örülök
Azt amúgy észrevettem a Nassaunál, hogy elég érdekesen működik a löveg, mármint elég random. Van amikor még a csatahajóknál is átmegy a páncélján, mikor telibe tudom lőni az övét, máskor meg a Tenryuba lőttem 2 citadellát is, (Egy sorozatból) és ez eléggé zavart. Ez a Nassau lövegénél van csak így, vagy minden csatahajónál?
-
carp3tm0nster #14839 Nem konkrétan rád értettem:)
Csak általános sajnos majdnem minden meccsen.
A König állat lesz:) -
ikarus44 #14838 Nem szoktam campelni, csak szimplán nem tudok lépést tartani a csapattal, és sehova sem érek oda, ha a front mozog. De most vettem meg a königet, szóval azzal már talán jobb lesz. Lőtávja mindenesetre már van.
Már rájöttem. Félreolvastam, azért értettem félre. -
carp3tm0nster #14837 Meglepő módon, ha a BB-k nem hátul kempelnek, akkor nagyon eredményes meccseket lehet menni. -
" de ha nem kell futni az ellenség után, akkor a Nassau nagyon tud" elég egyértelműen fogalmaz. -
ikarus44 #14835 Vagy úgy...
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.03. 10:19:07 -
csonttika72 #14834 Pont nem így értette.... -
ikarus44 #14833 18 csomós végsebességgel, tudsz üldözni
Akkor tényleg van még mit tanulnom...
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.02. 21:35:39 -
Darun #14832 Szerintem az egyik legjobb t3-as ladik. Nemrég megint elővettem, mert a szakasztársam is elkezdte a BB-ket húzni. Nem mentünk túl sokat, de ha nem kell futni az ellenség után, akkor a Nassau nagyon tud.
A másik dolog, ilyen van magas tierben is, de ilyenkor azért a győztes csapatnak is ferdén áll majd a szája az "elszámolásnál", mivel alig fog xp-t kapni. Ugyanis ha az ellenfél kevés xp-t szerez, akkor ti is kevesebbet kaptok tőlük. A legjobb csaták mindig azok, amikor 1-2 hajó marad csak a végére. -
ikarus44 #14831 Gondolom jól jegyezzem meg ezt a pillanatot, mert nem sok ilyen csatával fogok találkozni, ahol én vagyok a jó oldalon 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Másik: A Nassau tényleg ennyire játszatatlan vagy csak én vagyok vele béna? -
Darun #14830 Az aranyat sztem visszaadták volna. Egyébként ez még a bétában volt, nem? Anno én is néztem, de csak azért venni egy t4-es hajót, hogy sok torpedóval mehessek t8-ba hülyeségnek tartottam.
Most néztem a kövi patch note-ot, az Emile sebességét 35-ről 39-re emelik :D Igy végképp semmi értelme a nagyobb hajókon az engine boostnak, vagyis értelme van, csak nevetséges hogy egy t5-ös hajó lehagyja őket. Még boost-al sem fogják tudni hozni az Emile mostani sebességét. Alapból 31 csomó? Még a t8-as csatahajókat sem tudod vele lerázni :D -
én a wotban csak és kizárólag a prem lőszereket utálom. Ritkán játszom már,de pl most ez az arty újragonolása is bejön. -
ikarus44 #14828 Vagy úgy, így már világos. Furcsa is lett volna, ha nem kapnak helyette semmit sem. -
Plata #14827 Én nem utáltam meg,csak a WoT nyugisabb,a WoW-ot is szeretem,de ott átlag havi pár csatám van csak. -
atago jött helyette , elvileg akinek volt kapott egy atagot -
Szerintem meg pont fordítva :) Én a WOT-ot utáltam meg egy életre. -
ikarus44 #14824 "de lényegében a kumára épül"
Konkrétan a Kuma osztályból alakítottak át 3 hajót (Kitakami, Ooi, Kiso) azért vannak, ugyanolyan jellemzői, mint a Kumának.
De konkrétan ki is vették teljesen a játékból, a Kitakamit? Azoktól is elvették akiknek volt?