banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Megvettem a Fiji-t. Rögtön az első csatában majdnem össze is jött egy Kraken (a végén ügyesen elbénáztam a fordulást és a 10 HP-s Dunquerk kiszedett) meg 100k sebzés. Esetleg ha nem kapom be azt a torpedót a meccs felénél... Megvettem a Gali-t is (6-os franszia) de rögtön bedobott 14 T8-as hajó közé... hát köszönöm szépen, legközelebb inkább nem kérem a kedvezményes MM-t az új hajómhoz. Egyébként idén a Fiji volt az első új hajóm, amit az első csatában nem két tierrel magasabba dobott be. (itt hetesek voltak a legnagyobb hajók) A Gali egyébként nem rossz, leszámitva hogy lassan tölt, lassan fordul, lassan gyorsul, lassan megy és lassan süllyed el. Meg gyér a létvédelme, bár mit akarok, ha a cv is t8-as a csatában? A wiki azt irja, kormánylapát modot kell rá venni, mert az folyton ellövik. Nah, legalább nekem azt nem lőtték el. Csak a Hipper a hátsó lövegtornyom... szemből. (értem én hogy föntről jön a lövedék, de azért mókás hogy szemből pont a hátsót lövi el) Viszont 17 csatából 12 győzelem, idén ez az első hétvége, ahol végre normálisan sikerült leszorzózni a hajókat... kivéve szegény T-22-t.