23037
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Tono34
    30k xp hiányzik a Yamatóhoz, de olyan masszív HE spam megy.... két sorozat között simán leégek..
  • Trucker39
    Azért van akit érdekel a dolog. Remélem a lelkesedés kitart a klános kikötő fejlesztéséig is és akkor jobban lehet majd látni, hogy van-e értelme csoportba tömörülni és egy helyre hordani a nyersanyagot (olajat).

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ilyen lesz a klán zászló, ha egyszer a WG méltóztatik venni a fáradságot és bele teszi a lehetőséget a játékba. Értelem szerűen olyan logo, mint a WoT-ban van szerintem fantáziátlan és hülyeség lenne a hajós játékban.

Klántagok máris kipróbálhatják, bár csak MOD formában. Az alábbi helyről le kell tölteni egy .dds file-t Link

Ezt be kell másolni a C:\Games\World_of_Warships\res_mods\0.6.10.0\content\gameplay\common\flags alkönyvtárba. Ilyen alapból nincs, így létre kell hozni. A játékba belépve az exterior menüpontot kell választani és ott a Flags lehetőséget. Sajnos csak egy bizonyos zászló beállításakor aktiválódik a klán zászló. Ez jelenleg a Dunkirk. Olyat kellett válasszak, ami nem régi és esetleg az újabb játékosoknak is volt lehetőségük a megszerzésére. Fogalmam sincs már, hogy kezdő játékosnak, most milyen zászlója van alapból. A nemzeti zászlókat nem akartam átalakítani, mert az máshová kerül és a hajót építő, üzemeltető nemzet zászlaja. Ha van esetleg jobb ötlet, melyiket cseréljem le, mert megvan, akkor arra teszem rá. A zászló egyébként a játékban teljesen jól mozog a szélben. A program szépen lekezeli, hogy mind a két oldalán helyesen jelenjen meg.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.12. 21:04:31
  • Darun
    Nekem meg egy sincs ;) És a 4k csatám se lesz meg egy héten belül. Mondjuk nekem annyira az SC nem is fog hiányozni, ellenben a camokra rá fogok startolni. Eddig még mindet sikerült beszerezni, remélem ez is menni fog. Viszont ha ez is collectibles lesz, akkor a Yamamoto megint nem fog jönni. Esetleg megvárják vele, mig a teljes kampány elérhető lesz? Akkor viszont a WG-t ismerve megint az lesz, hogy vagy csak a kapitánnyal lehet elkezdeni, vagy venni kell valamit.
  • Trucker39
    A francba, csak egy tier 10 hajóm van.
  • Tono34
    Patch + 2 éves WOWS ajándékok
  • Trucker39
    Az ezévi SC mennyiséget valószínűleg ezzel le is tudtam.
  • Darun
    Aki egymás után két SC-t nyit, annak ne sirjon a szája xD
  • Trucker39
    Játék(om) történelmi esemény(e). Ma 2 db!! SC-t sikerült nyitnom. Nem gyűjtögetek, nyitom amikor összegyűlik az XP.

A tartalmak? Egyik jobb mint a másik. WG-nél lomtalanítás van láthatóan.

• carp3tm0nster
    Várod az Izumot? Nem az amagit fogod visszasírni, hanem a Kongo-t :D
  • Caliph
    kitartás,nekem dobott múlt héten 14 nap prémet is,napi harmadik konténerre...sokáig csak napi egyet nyitottam,a 2000xpset,de múlt héten nekifeküdtem az amaginak,mert az izumo régi nagy álmom,az amagival meg szenvedtem(de természetesen az utolso 20k xpre rohadt jó csatákat mentem vele,hogy majdnem megtartottam :D ) aztán napi harmadikra több hónap után jött...a wg nem vallja be de sztem a napi harmadik sok xps konténernél nagyobb az esély scre...
    izumohoz már csak 3 milla kredit kell,az meg is lesz torpitzel és prem accal gyorsan...aztán ahogy irjátok visszasírom majd az amagit,de annyira régóta várok izumora hogy nem nagyon fog érdekelni pár napig a papír volta :D
  • Trucker39
    Nem azt szedték, ki vagy csökkentették? Valaki mintha írta volna korábban.
  • Prof William
    Nekem kredited dobhatna a SC. Pár millió plusznak nem kicsit örülnék.
  • Trucker39
    Nem baj. van belőle most már 450 darab. Persze használhatóbb dolgokat azért véletlenül sem dob a láda.
  • Darun
    Bár az az 5% nem tűnik nekem olyan soknak, azért én is mindig mellé dobom a -100%-t. Csak a RNG miatt. Az az 1% meg attól függ, mire rakod. Csatahajóra totál felesleges, mert a 40-41% közötti különbséget nem hogy érezni, még mérni sem fogod tudni. De azért van jópár olyan olyan hajó, aminél meg még az a fél százalék is számit. (hogy ténylegesen mennyire effektiv, az mondjuk más kérdés)
  • Caliph
    én is ezt kaptam valamelyik nap...azért 1% gyújtási esély elég csekély,és 5% több esély a detonationra...bár azt meg gondolom kioltja az anti detonation flag :D
  • Trucker39
    Ma is lett egy SC. A semminél több mindenesetre.
  • Caliph
    nem,HE vel nem lesz overpen,csak AP val. én sem látom sok értelmét,főleg a brit HE bb ág után..
  • Tono34
    Ez esetben jöhetnek a bedöglő torpedók. Minimum 20% ami kötelezően dögöljön be vagy menjen más irányba (esetleg forduljon vissza).
  • Pluskast
    Faszság. Leadok egy full salvó 420-as lövést egy nyamvadt DD-re és overpen?? Ha ezt megteszik akkor innentől kezdve vezessék már be, hogy lehet lézerágyút meg maglev ágyút felpakolni a hajókra. Ja! Meg akkor legyen már GPS is beépítve és jöhetnek a cirkáló rakéták is. Komolyan... A DD (nagy tierben) képes 20km-ről kilőni egy rakás torpedót, a láthatósági értékei annyira jók, hogy azt egy klingon ragadozó madár is megirigyelné, vígan lövöldözik a füstből, gyújt mint egy piromán és akkor még overpen is?? Kis kukim nem kéne még!!?? WG nem bír magával szokás szerint...
  • carp3tm0nster
    Ezaz! Overpent mindenkire!
  • messerharcos3
    a másodlagos tüzérséget a dd-k kedvéért, már ígyis legyengitették kb minden nemzetnél, és használható szintre csak kapitányi skillel lehet fejleszteni. Értem én, hogy játékbalansz, meg hasonlók, de én inkább hagynék erősebb másodlagost a cstahajóknak, és dd-vel mondjuk 2szer lehetne menni egy csatában.
  • messerharcos3
    team killer státusz többedszeri eléréséből lehet valami komoly baj? véletlen egy lövésemmel megöltem egy low hps csapattársat, és már nem 6, hanem 9 csata mire "ledolgozom". Ban ebből nem lesz?
  • Malachit
    De akkor HE-vel is Overpen? Miből lesznek a DD-k? Tűzálló papír masséból??
  • Trucker39
    Nagyon rossz ötletnek tartom. HE spammolós játékot akarnak.
  • messerharcos3
    Eddig is 90 %ban azt kaptak, viszont egy ddnek 1000hp minusz se kevés, a he meg továbbra is aprítaná. De nem lenne túl jó ötlet ettől független.
  • Caliph
    mit szóltok a wg legújabb agymenéséhez,miszerint azt akarják bevezetni hogy ha bb vel lősz ddre akkor az csakis overpen lehet ? :D
  • Tono34
    Nagyon jó ez a német 10es BB, kezdésnek 1 salvoból elpukkant a Mino :) 145k sebzés és 3 kill lett a vége és kb 2150 base xp.
  • Trucker39
    Kár, hogy még klán zászlót nem tettek bele a játékba. Nem lenne nagy ördöngősség a dolog. Készítettem egyet, igaz csak MOD segítségével látszik. Dunkerque zászlót kicsit átalakítottam. Elég jól sikerült első neki futásra.
  • 0Fritz
    Mivel láthatóan gyakran használnád:

• Caliph
    újabb superkonténer,100 db india xray flag :D
  • Trucker39
    Ne felejtsd el, hogy a patch után nem csak a szakaszozásról szól majd a klán. El kell kezdeni gyűjteni az olajat, ilyen-olyan dolgokért cserébe.
    A szakaszozásos dologgal egyet értek. Nehéz időpontot összeegyeztetni, ez még inkább igaz a felnőtt, családos emberekre. Gondolom, erre más is rájött már, így újat nem mondtam. Viszont, ha úgy esik, ha van fenn a játékban olyan, aki játszana szakaszban, nem ellenkezem, de nem ez a fő cél, hanem a gyűjtögetés.

Olyan klánba, meg úgy sem lehet bekerülni, ahol sokan vannak, és hamar gyűlik a nyers anyag. Ott mindig teltház lesz és túl jelentkezés. Ezzel együtt gondolom magasabbak lesznek az elvárások is a játékosokkal szemben.

Tehát mégegyszer. Van egy - egyenlőre - üres klán, minimális elvárásokkal. A célja: a patch utáni fejlesztések és az abból származó előnyök használata. Ha van benn csapattárs és annak van is kedve szakaszoszni, akkor csinálják. Nagyjából ennyi egyenlőre.
  • Darun
    Én a múlt héten csak azért tettem szóvá a klán dolgot, mert nekem is van szakasztársam, de mivel csak irásban tudunk kommunikálni, sokszor nem tudjuk összehangolni a játékunkat (talán belátható, hogy a csata hevében nem mindig van időm irogatni) Mivel nincsenek szakaszos acsik, ez sem motiválhatja az embereket a szakaszra. Attól hogy valaki belép egy klánba, még semmi sem garantálja, hogy ha éppen van ideje játszani, bárkit talál. (abba is gondoljatok bele, hogy még ha az időpont meg is felel, lehet hogy a másiknak nincs olyan szintű hajója, vagy épp valami küldit/scenariot/stb csinálna. Ha tényleg csak azért kéne valaki, hogy ne egyedül hajókázzon az ember, logikusabbnak tűnik egy fészbúk vagy akár egy játékon belüli csoport.
    Ezzel nem lebeszélni szeretnék bárkit is, de anno WoT-ban sokat szakaszoztam, megfordultam pár klánban is, van némi reális rálátásom a dologra. Nyilván a te klánoddal azt csinálsz, amit akarsz, de azért majd 1-2 hónap múlva rákérdezek majd, hogy hány tag van és a tagoknak hányszor sikerül összehozniuk szakaszt. (és nem azért hogy gúnyolódjak rajta, hanem mert tényleg kiváncsi vagyok)
  • Trucker39
    A fejlesztésekre való tekintettel, készítettem egy klánt. Egyenlőre harminc főig szívesen látok bárkit. Nincsenek különösebben nagy céljaim vele, hiszen nem is vagyok valami jó játékos. Ha egyszer valami csoda folytán majd lehet zászlót is használni, már arra is van tervem.

Minimális szabályok vannak, lesznek. A képen látható.

Jelentkezni a játékban lehet, ha jól tudom.

• Darun
    A hétvégén asszem teszt szerón engem is bedobott erre a pályára többször is. Első alkalommal kérdezte valaki, hogy más is észre vette e a kaput. Az hogy tavaly Hw-kor láttam már nem ugrott be, pedig nem kevés alkalommal mentem neki a dolognak. Örülök hogy idén is lesz, bár ez egyrészt spórolás is a WG részéről, hiszen meg van a heti event :D
  • Caliph
    :) nemsokára halloween,kipróbálhatod :D
  • Trucker39
    Caliph: Köszi! Ez nekem kimaradt.

Közben nyitottam egy SC-t. Jól ki lettem vele fizetve.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.11. 11:17:23
  • Caliph
    mintha egy steampunkos event befejező kapuja lenne ahol hajókat kellett kísérni,katapultok és hajók jöttek ellened és a végén jött egy nagy hajó ebből a kapuból... :D

Közben meg is lett,a halloween event kapuja volt

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.11. 09:02:19
  • Trucker39
    Pár napja fotóztam, csak elfelejtettem megosztani. Tud róla valaki többet, Mi lehet ez?
  • carp3tm0nster
    Ma próbáltam minden tierben kb 9 bukott meccs után abbahagytam...
  • Trucker39
    Az már igaz. Sok türelem, vagy sok bogyó nem árthat melléjük. Nekem a Mogami-nál elfogyott a lelkesedés. Olyan az a cirkáló mint az egyszeri k***a, mindenki ott b****a meg, ahol csak tudja. Nem is nagyon szeretem csatába vinni. idegnyugtatónak alacsony tier-ben érdemes trollkodni.