banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Én a múlt héten csak azért tettem szóvá a klán dolgot, mert nekem is van szakasztársam, de mivel csak irásban tudunk kommunikálni, sokszor nem tudjuk összehangolni a játékunkat (talán belátható, hogy a csata hevében nem mindig van időm irogatni) Mivel nincsenek szakaszos acsik, ez sem motiválhatja az embereket a szakaszra. Attól hogy valaki belép egy klánba, még semmi sem garantálja, hogy ha éppen van ideje játszani, bárkit talál. (abba is gondoljatok bele, hogy még ha az időpont meg is felel, lehet hogy a másiknak nincs olyan szintű hajója, vagy épp valami küldit/scenariot/stb csinálna. Ha tényleg csak azért kéne valaki, hogy ne egyedül hajókázzon az ember, logikusabbnak tűnik egy fészbúk vagy akár egy játékon belüli csoport.
    Ezzel nem lebeszélni szeretnék bárkit is, de anno WoT-ban sokat szakaszoztam, megfordultam pár klánban is, van némi reális rálátásom a dologra. Nyilván a te klánoddal azt csinálsz, amit akarsz, de azért majd 1-2 hónap múlva rákérdezek majd, hogy hány tag van és a tagoknak hányszor sikerül összehozniuk szakaszt. (és nem azért hogy gúnyolódjak rajta, hanem mert tényleg kiváncsi vagyok)