23037

A Wargaming új MMO játéka
-
DD-kre jó ötlet lenne, de pl. a brit CA-kon így is túlzó (mint Minotaur tulajként mondom). Az egyik számomra érdekes eset az volt, hogy egy Neptune-nak 5 citát szórtam ki, 3 salvóból (mert a füstbe lőttem) több, mint 53k dmg után sem robbant. Ja és mire újra láttam, 12k hp-ja volt... -
silverchain #16302 Igazán adhatnának a DD-knek meg a CA-knak már healt állandóra, és ezt mint BB kapitány mondom. Citadellt úgysem javítja vissza teljesen. -
carp3tm0nster #16301 azt jól olvastam a dev blogon, hogy változik a tűz időtartama? Az alap 1 percről lecsökken 30mp-re, de csak a cirkáló/romboló ágon. BB esetén marad a 60 sec.... -
nem néztem utána, mit ad?
szerk: ja most már látom, camokat
Utoljára szerkesztette: Master91, 2017.10.22. 13:20:04 -
Akinek van kedve a halloween-i eventet csapatban játszani, írjon privit ingame, mijki néven megtaláltok :))
Ketten vagyunk és TS is van :)) -
Darun #16298 Szerintem az a folytatása lesz majd. Szerintem. -
na most megkaptuk a tavaly halloweent egy az egyben? és az újat nem is látom sehol -
Zoli105 #16296 Rombival :) méghozzá az Udaloijal :D -
Rombolóval talán a legkönnyebb, foglalás + néhány torpedó találat. -
Malachit #16294 A base XP-t mivel csináltátok meg hozzá? (első harmad küldetés) -
Zoli105 #16293 Kikötött nálam is az Oktogon :D mókás hajó meg kell hagyni xD
-
Nekem is sikerült befejezni, jön a tesztkör :) -
carp3tm0nster #16291 Ha már szerencse... Ibuki nekem full párhuzamosan én Friedrich-el, 2-3 salvo eredményez 5 overpent. Én ibukival, hasonló pózban, azonnal meghalok, de minimum 3 citadel. Ennyit a szerencséről...
-
Marad még a lángszórókból bőven, Atlanta, Fiji, a golyószóró Mino, vagy az enyhén túlkalibrált ruszki dd-k is köpködnek rendesen.
Viszont csak egyszer (kétszer) kell jól eltalálni őket, máris átázik a papír.
pl. szerencse faktor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Első kanyar ezzel a vassal...tetszik :D
-
carp3tm0nster #16288 egy nyavalyás úszó lángszóró, 19km-es lőtávval... -
Akkor jöhet a dublon. Hiába írja mindenki, hogy micsoda nagyszerű hajó meg milyen jól lehet vele keresni, nekem nem fekszik. Igazság szerint utálom. -
jaja -
Ha jól értem a füst változás miatt lehetőséget adnak arra a tulajoknak, hogy ha nem tetszik ez a változás akkor becseréljék a hajót dublonra. -
Hmm. Jól értem, hogy a Kutozovot visszavonják és cserébe megkapod az árát? -
Patch holnap.
Gyorsan le kellene tudni az Oktyabrskaya küldit. -
Mintha mostanában folyamatosan lett volna. Legutóbb a japán rombolók voltak akciózva (hétvégén volt). -
carp3tm0nster #16281 Sziasztok! Nem tudjátok, lesz most valami leárazás valamelyik ágon is? -
persze a port slot sem biztos igy hogy hajót sem ad :D -
semmit nem kapsz érte
Please note: Being a free bonus, Katori is not subject to compensation. This means that if you own the ship already, you will not be credited with its value in Credits or Doubloons!
2800ért harminc nap prem még igy is megéri a prem árakhoz képest. na meg egy port slot
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.10.16. 14:10:55 -
Ismét vehető a Katori+30 nap prém. Kérdésem az lenne, ha megint megveszem a hajóért mennyi dublont v kreditet ad? -
Malachit #16277 Hétvégén belefutottam abba az érdekes hibába, hogy a játék induláskor teljes képernyőn indítva fekete képet ad. Hang van, TS-en tudok beszélni, de nem lehet a fekete képernyőből kilépni,. Nem reagál semmire sem. Eddig ilyet nem csinált. Ablakban elindult, bejött. Átváltottam teljes képernyőre, egyből fekete kép.... Valaki ismer megoldást rá? Konfig az aláírásban. -
Megjelent az Aslain"s MOD csomag frissítése. Ebben már benne vannak az eddig összegyűjtött klán logo-k. Így, aki használja a MOD ezen részét, az láthatja a saját (ha már le adta) és a többi klán logo-ját is. Előbb-utóbb hátha felébred a WG és ezt is beépíti gyárilag a játékba, mint olyan sok, korábban csak MOD-ban elérhető fejlesztést. A csomagban a képen jelzett részt kell bepipálni, hogy láthatóak legyenek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
-
Missouri bevétel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Darun #16273 19.-én a hivatalos hirek szerint.
Mentem még két kört, még egyet a dd-vel illetve kipróbáltam a bb-t (ami nem Bismarck, hanem Torpitz). A második csatában dd-vel 450k sebzés, bb-vel 780k felett, szóval az egymillió nem olyan nagy cucc.
Azért vannak vicces dolgok. A fő löveg 8km-re lő el, a másodlagosokat fel lehet húzni 7.6-ra. Érdemes megnézni a sebzéseket/sebződéseket, csak hogy legyen némi fogalom az arányokról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #16272 Mikor indul az Event? -
Darun #16271 Megnéztem az eventes hajók képességeit... nagyon beteg! A dd speed boost + heal, a ca rof gyorsitás + heal. A bb-k mozgó heal zónák (saját maguk körül, 750m sugarú körben tudnak gyógyitani) de a legdurvább a cv. Az egyik képessége kikapcsolja 15 sec-re az összes ellenfél meghajtását és fegyverzetét, a másik minden szövetséges hajón gyógyit egy keveset. Mondjuk ez (is) csapatmunkát kiván, de azért elég jól hangzik igy elsőre. -
Darun #16270 Egy átalakitott Lexi van benne. Idén T8-as átalakitott hajókat kapunk. Egyébként csak a Rasputinnak 200k élete van, de ő ugye csak egy átalakitott Nikolai. Az ellefél cv-je meg egy átalakitott Shokaku lesz. Mentem egy próbakört, rögtön az elején kicsaptak, de igy is lett több mint 100k sebzésem. Mondjuk érdekes fogyók voltak a hajón, lehet ma kipróbálom őket. Ha jól láttam, területi repair van (a Bismarcknak legalább is) ami azt jelentené, hogy csoportokban lehet egymást healelni. A portálból egyébként szivárog egy fura szmötyi is (kvázi vihar) abban kell megölni 30 ellenfelet. Viszont elég nehéz spottolni benne. Jaj, van egy olyan modul a dd-n, hogy ha bekapcsolod, nem tudnak rád lőni main gunnal. Kb ennyit sikerült kivennem a játékból xD
Ha pénz kellene (van 100M a számlámon, szóval anyagi problémáim még mindig nem a közeljövőben lesznek) inkább mennék a Torpitz-el vagy a Kutuzovval. Lehet ha majd egyszer meg lesz a Monti, eladom az Iowa-t és behúzom a Mo-t, de egyelőre még a T10 is messze van, és nem is cél. -
no láthattuk a halloween eventet,konkrétan a tavalyi folytatása,ahol a transilvania hajót kellett steampunk gőzösökkel bekísérni a portálba.
Idén a portál túloldalán várjuk a Transylvaniat,és az üldöző boj feltartása a feladat miközben 3 obeliszket kell védeni hogy azok bezárják a portált.
Két boss hajó jön,és rakás kíséret is,idén ha jól láttam cvt is be lehet vinni ide.
Flamu 1 milla damage fölött zárt az egyik videójában ezen az eventen :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.10.13. 15:03:47 -
Mindenképpen ajánlanám a Missouri megvételét, sokkal több kreditet hoz, szerintem hamar rá lehet érezni a játékra vele.
Célszerű sokszor elfelejteni, hogy van hátul is löveg. -
Darun #16267 Nekem tegnap lett meg a Nelsonra való. Erősen gondolkodok rajta, mivel Iowa már van, annyira nem jött be és ezen nem hinném hogy pont a radar segitene. A QE viszont hozza azt, amire számitottam. A hajó maga fostalicska, de legalább az MM is szar. Érzésem szerint az sem fog sokat javitani rajta, ha teljesen fullos lesz. Ez a toronyforgás annyira gyilkos, hogy tegnap nem birtam rálőni a 3 km-re lévő Edinburgh-re, mert nem fordult rá a torony. Ő meg persze széttorpedózott. Nagyon várom már hogy vége legyen. Ez kicsit a Nelsontól is elvette a kedvem, főleg hogy hatalmas citadellje van, és ugye azon a fejlesztett rp sem segit.
(kicsit ugyan off, de nincs itt olyan, aki esetleg repked is? Ez a 2.0 valami rettenet, és még tutorial sincs hozzá)
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.10.13. 14:49:31 -
Malachit #16266 Izumót letudtam. Ritkán volt vele élvezetes kör :/ Annyira szerették napalmmal locsolni, hogy a kapitányának kiraktam a 4-es sor ellene lévő skilljét. Persze így is volt, hogy az egyel csökkentett maximális számú helyen égtem vele. Ágyúja pontos, csak ne lenne olyan harakiri a toronyelrendezése... A Nelson tetszetősebbnek és használhatóbbank tűnik (nincs meg).
Az meg, hogy milyen meccseket bukok én is egy vicc. Pár példa tegnapról, Angol BB-vel mentem:
Az utolsó kört foglaló sebesült DD elől elfut egy angol cirkáló és egy amcsi zombi módon játszó csatahajó.
Elindulok jobbra egyedül, mindenki más balra. A bázisunk mellet afk Fusónk pecázik. Kicsapom az átjövő cirkálót, amire a Fusó felébred. Elkezdem kergetni a Fusóval a másik cirkálót aki mögötte jött másik cirkálót. Közben a bal oldalon szinte minden hajónk megdöglött a nagy semmibe...
Ezt nyertük, de a gyereket szöges hegymászó csizmával tapostam volna szájba: Végig üvöltözött, hogy BOT ez, BOT az, meg én is BOT vagyok és hurrá, hogy megdöglöttem. Persze, hogy megdöglök, ha egyedül kell védenem az egyetlen általam befoglalt körünket egy Kamikaze ellen, akinek ráadásul légi felderítése is van ellenem (szigettel próbáltam fedezni magam). Így is kikerültem vagy 5 salvóját, mire beszívatott. Az meg már mellékes, hogy Quennel 18 repülőt szedtem le közben, mivel a CV is engem támadott folyamat. Meccs eredménytábláján persze második lettem a csapatban az ugató gyerek előtt, aki az új prém kínai, vagy milyen csatahajóban vergődött .
Más is Missourit ajánlja. Nálam már csak kb. 200K hiányzik hozzá. A következő 200% event alatt szerintem össze is fog jönni. Veszek 1 nap prémet és még az utolsó evezős csónakot is teleaggatom free xp zászlókkal. :) -
Az Aslain"s MOD csomag készítője szeretné, ha minél több klán, így az újonnan alakultak is elkészítenék a saját klán logo-jukat és elküldenék neki. Van külön fórum topic erre a célra, vagy esetleg PM-ben. Gondolom, amíg a WG befejezi a pénz számolgatást és esetleg csinál egy központi adatbázist, hogy oda tudják feltölteni a klánok, addig jó lesz egy kiegészítő MOD-ban is. Le írja, hogy milyen formátumban és méretben kell elkészíteni, valamint elegendő a klán rövidítését mellé írni.
Itt lehet róla olvasni bővebben: Collecting Clan Icons -
ha bb akkor amagi izumo yamato :D ezt a vonalat viszem én is,izumonál járok épp,én is nagyon vártam,elvagyok vele,de nagyon papír,de már zárt béta óta izomoval akartam játszani:D na meg ottvan a yamato a sor végén :)
Gnei is megvan,azon a vonalon a kurfürst a cél,bismarcot nem hinném hogy megtartom mert ott a torpitz mint prém.
Myoko jó gyújtogató,de nagyon papír,tanulni kell vele játszani mint ahogy a többi japó cruiserrel is,de ott is a zaoért megéri,jelenleg a legjobb t10 gyújtó+faja torpedók.
Német cruiser vonalat meg kb annyira ismerem hogy állítólag a legjobb t10es cruiser most a hindenburg