banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Malachit
    Izumót letudtam. Ritkán volt vele élvezetes kör :/ Annyira szerették napalmmal locsolni, hogy a kapitányának kiraktam a 4-es sor ellene lévő skilljét. Persze így is volt, hogy az egyel csökkentett maximális számú helyen égtem vele. Ágyúja pontos, csak ne lenne olyan harakiri a toronyelrendezése... A Nelson tetszetősebbnek és használhatóbbank tűnik (nincs meg).

Az meg, hogy milyen meccseket bukok én is egy vicc. Pár példa tegnapról, Angol BB-vel mentem:

Az utolsó kört foglaló sebesült DD elől elfut egy angol cirkáló és egy amcsi zombi módon játszó csatahajó.
    Elindulok jobbra egyedül, mindenki más balra. A bázisunk mellet afk Fusónk pecázik. Kicsapom az átjövő cirkálót, amire a Fusó felébred. Elkezdem kergetni a Fusóval a másik cirkálót aki mögötte jött másik cirkálót. Közben a bal oldalon szinte minden hajónk megdöglött a nagy semmibe...

Ezt nyertük, de a gyereket szöges hegymászó csizmával tapostam volna szájba: Végig üvöltözött, hogy BOT ez, BOT az, meg én is BOT vagyok és hurrá, hogy megdöglöttem. Persze, hogy megdöglök, ha egyedül kell védenem az egyetlen általam befoglalt körünket egy Kamikaze ellen, akinek ráadásul légi felderítése is van ellenem (szigettel próbáltam fedezni magam). Így is kikerültem vagy 5 salvóját, mire beszívatott. Az meg már mellékes, hogy Quennel 18 repülőt szedtem le közben, mivel a CV is engem támadott folyamat. Meccs eredménytábláján persze második lettem a csapatban az ugató gyerek előtt, aki az új prém kínai, vagy milyen csatahajóban vergődött .

Más is Missourit ajánlja. Nálam már csak kb. 200K hiányzik hozzá. A következő 200% event alatt szerintem össze is fog jönni. Veszek 1 nap prémet és még az utolsó evezős csónakot is teleaggatom free xp zászlókkal. :)