23037

A Wargaming új MMO játéka
-
ikarus44 #16703 Oda van írva, hogy nem tudod használni. Gondolom már valamelyik követelménynek már nem felelsz meg -
Klusi86 #16702 Igen..... és hol? Lehetne kicsit bővebben? Mert amúgy a link is oda vitt és bejelentkeztem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ikarus44 #16701 A WoWs oldalán lehet -
Klusi86 #16700 Bocsi az értetlenségért, de hogy lehet akkor ezt megkapni? Bejelentkeztem és csak egy ref linket találtam. Tovább kéne ajánlanom? -
Wow! Ez szép! Egy kezdőnek ez nagy segítség! -
Kreáltam egy invite linket a kezdőknek, és azoknak, akik még nem érték el a Tier 5 osztályokat.
Jutalmak:
3,000,000 kredit
80,000 Free XP (csak akkor kapod meg, ha beléptél Tier 6-ba, és ezzel együtt a prémium Texas BB-t is kapod)
25 zászló mindegyik típusból
25 db Damage Control Party 2 (a legjobb minőségű javító csomag)
25 Type 5-ös hajóskin
+1 kikötőhely
Veterán zászló
Diana cirkáló
USS Texas csatahajó prémium státusz
Jutalom beváltása - katt a linkre -
Klusi86 #16697 Köszi a válaszokat. -
Kronos79 #16696 A Darun által leírtakon kívül alkalmanként játék közben kaphatsz kupont. Ez 20-30%-os kedvezményre jogosít. Van, hogy csak hajóra, de akad bármire ellőhető kedvezmény is. -
Darun #16695 Szoktak lenni. Pl a Gascogne-ra most is van, de lesz majd a többire is. Globális akció, ahol minden hajóra adnak kedvezményt karácsonykor szokott lenni. De év közben is ki lehet fogni, általában az eventekkel összhangban. -
Klusi86 #16694 Sziasztok, még új vagyok a játékban. Kérdésem, hogy nagyobb akciók szoktak lenni prémium hajókra? Ha igen, mikor szoktak lenni? Pl most Húsvét körül? -
Hozzánk is jöhetsz. Ts nem kötelező. Keress rá [STW] klán. -
nomiss #16692 Sziasztok , esetleg tudnátok ajánlani kezdő magyar játékosoknak clant ahova nem 1000 plussz játék kell van ts és lehet tanulni ? Köszi -
Egy kis stream várható tőlem...
Itt 1-1 T6 dd volt a többi mind T8.
Nem szoktam kiakadni ha T8-ba megyek vele (ajándék hajó, szívjatok :D ), de itt egyedüli T6 voltam a csapatban. -
Darun #16689 Az első 6 csatámból Aigle-vel 5 T8-as volt. Az egyikben az ellenfél mind a három rombolója arra a pontra ment, ahová én is. És túléltem. Az érzés megfizethetetlen. (a hajóra meg ott a MasterCard) -
Full T8 csata, egyedüli T6 (francia dd), csodás MM, remek csapat és top xp, 2 kill ..... (foglalás nélkül) -
Darun #16687 Minden jutalmat csak egyszer lehet megszerezni. -
Gaben764 #16686 Szerintem igen, mert én is csak a hiányzó egy csillag miatt kaptam meg a prémium napot. A többi csillagért járó dolgokat nem kaptam meg. -
megcsináltam 5 csillagosra a heti küldit mégsem kaptam prém napot...
először csináltam a héten,de korábban már kaptam érte,valamikor év elején,az számít?
-
Gaben764 #16684 Hihetetlen ez a játék....
A Bretagne nagyon nem lopta be magát a szívembe, voltak vele ugyan jó köreim, de inkább rosszak. Úgy voltam vele, hogy a hosszú hétvégén ennek végett vetek: tegnap felpakoltam rá mindenféle XP növelő zászlót, festést. Kb. 30.000 xp-m volt, 47.000 a Normandie. Erre produkáltam egy 88k dmg-s kört, 9311 xp-vel és 6650 free xp-vel. Na dörzsöltem is a tenyerem, hogy egy csatával kis csalással ugyan, de meg lett a hiányzó 17.000. Végül inkább nem ugrottam tovább, gondoltam még ma is adok neki egy esélyt, hátha bemákolok. Közben tegnap este az aktuális küldetésen is mentem egyet, mert 1 csillag hiányzott, mit ad isten pont az ami 24 óra prémiumot ad. Meglett! Ma pedig ezzel együtt egy 70k dmg-s kör, 12658 xp, 9034 free xp.
Szóval ami hihetetlen, hogy így útolag visszanézve, nagyon nem szerettem ezt a hajót, talán kicsit szenvedős is volt, erre az útolsó két csata, hmmm ... parádés lett! -
Hát, úgy látom nem veszélyezteti a WoWS sikerét :) De ez csak így első blikkre. :) -
-
Darun #16681 Annyira tervez, hogy már több mint egy éve megy a zárt bétája. -
:(( Hát annak nem sok értelme lesz... -
Csak valami rohamcsónakokat. Ott cirkálókat, csatahajókat nem kell várni, mert ahogy olvasom, nem lesznek. -
A War Thunder nem tervez hajós "részleget"? Kíváncsi lennék nekik hogy sikerül... meg hátha ők nem ilyen méregdrága fizetős cuccokkal rukkolnának elő. -
Darun #16677 Ha jól emlékszem, az eredeti tervek még a WG-nél is úgy voltak, hogy majd egyszer összehozzák a három játékot, de elég hamar rájöttek hogy ez (náluk) kivitelezhetetlen. A Thunderben ellenben elég hamar megoldották. Jó ideje vannak már pl AA-repcsis eventek is, ahol az egyik csapat csak légelgháritókból áll, a másik meg repcsikből. A WG persze még ezt sem fogja tudni megoldani, az tényleg kérdéses, hogy a Thunderbe a két meglévő mellé be lesz e kapcsolva a hajó. Már eddig is volt több olyan pálya, ahol ez lehetséges lenne. Ugyanakkor a mostani rombolós/torpedónaszádos "flotta" aligha boritaná fel a játékegyensúlyt. -
valszeg csak hajó/repülő lesz megoldva,vagy olyan pálya design lesz hogy a hajó ha akar se tudna belelőni a tankosok mókájába -
thunderesek -
Kotomicuki #16674 De, mint tudjuk a tankosok úgy félnek az arty-któl, mint ördög a szenteltvíztől: mi lenne itt, ha a 42cm-es hajóágyúk darálnák őket... (amikor a beásott személyzet fölül elvitte a majd 60 tonnás tigrisét a légnyomás)! -
Prof William #16673 Kik készülnek erre? a Thunderesek vagy a Warships-is? -
hát a war thunder tudja ez,egyelőre tank/repülő téren,de pont erre készülnek állítólag -
Prof William #16671 Tegnap pont azon gondolkodtam mekkora poén lenne már egy nagy összeolvasztott játék.
Szóval a tengeren egymást lövik a hajók, miközben az égen ott irtják egymást a World of Warplanes vadászgépei míg a szárazföldön/szigeteken tankcsata folyik. :) -
Darun #16670 Def AA már volt a zárt bétában is. Én beérném egy képpel a csatajelentésből. A harmadik oldalon már részletesen meg lehet nézni, hogy melyik ellenség hány gépet lőtt le és mivel. Vagy egyesével küldte a rajokat, vagy belelógott valaki másnak is a keze, mert azt én se hiszem el, hogy egyetlen támadásból leszed egy BB 3 teljes rajt. Mint mondtam, erre még a Hood sem képes. -
erről a bb repcsije kinyir 4 squadront rakj már fel vidit :D
Nemtom mikor játszottál utoljára ,de cvnél fontosabb változások: egyes crueserek kaptam def AA consumables cuccot,amivel kb 30 másodpercig szétdarál mindent ami repül. ilyenkor a torp vetők is csak legyezőben tudnak dobni.
A cv fightereknek is van manual targeting,ilyenkor egyenes vonalban elrepülnek és mindent ledarálnak ami előttük van,még saját repcsiket is.
Továbbá usa BBnek darálós az AA ha arra van modolva,nekem missouri brutális ilyen téren -
Azért Bogue-vel is lehet menni komoly csatákat, ha épp úgy alakul a helyzet.
Darun #16667 Pont az éjjel mentem egy meccset és miután meghaltam, néztem ahogy az enemy Shokaku ráküldi mindenét az Iowa-nkra. Asszem össz két gépet vesztett, de azt is csak a támadás után. De olyat még én se láttam BB-től, hogy leszedte az összes, egyszerre ráküldött repcsit. Ilyet még nekem se sikerült Hood-al. Sőt, Texas-al se 4-es cv rajait. -
Most még nem is annyira vészes a dolog. Na jó ez nem teljesen igaz. T5-ig auto drop van, ami csatahajók ellen megfelelő. T6-tól indul ugye a manual, de onnan kezdenek igen erőteljesen kicombosodni a hajók légvédelme. Nagyon meg kell tanulni, hogy kinek-minek a közelébe engedi az ember a csapármérő rajokat. Sajnos az is egyre inkább divat, hogy T6 CV menetrendszerüen megy T8 hajók ellen, ahol gyakorlatilag a spottoláson kívül túl sok mindent nem tehet. Végig küzdöttem T10-ig az USA CV ágat. Azt gondolná az emebr, hogy majd ott hú de jó. Sajnos nem. Egyrészt nemrégiben kapott nerfet a vadászrajaira, ami komoly érvágás szerintem. Másrészt t10 csatákban nagyon ritka, hogy hozzám hasonló amatőr hordozó kerüljön szembe. Többnyire bedarálnak a vadászai. Ha meg nem tudom a légtér feletti uralmat megszerezni, az nagyon rossz a csapatnak is, mert a CV komoly pusztítást visz végbe onnantól kezdve. A japán CV ágat csak T9-g húztam ki. Az valahogy nem esik kezemre, nem igazán szeretek velük játszani. Természetesen lesz ez még rosszabb is. Már olvastam róla itt-ott infót, hogy teljes átdolgozáson esik át a CV és a légi harc. Még idén szeretnék ezt a dolgot letudni. Attól tartok, az ilyen WG féle újrabalanszírozás után gyakorlatilag csak dísznek lesz jó a hordozó a kikötőben. Lehet, hogy át is kellene nevezniük a játékukat World of Cruisers vs Destroyers-re. Ahogy tapasztalam a csatahajók is rendesen szopóágon vannak. Persze nem mind, hanem a régebbiek. -
Sracok,telleg ez a trend?
Bebasznak minden valogatas nelkul t7 felett a queene be?....egy bb repcsije kinyir 3-4 total squadront?...es az enemy aa ecceruen kivedhetetlen?
asszem a cv class-t elegge lezuztak t6 ig a manual letiltassal,es mire felszenvedsz t6-7-8 ra ,,az var rad hogy random,,,??kurva frusztralo mar ez igy.
a moralt mar nem is emlitem,mikor a csapattarsak ezekutan meg be is bøføgnek,fikaznak..... -
Osztom! Néha okkal ideges valaki(k)re, de sokszor csak bűnbakot keres. A tegnapi utolsó meccsének a végén pont egymás után mind a kettő meg volt :) Először szidja az egyik DD-t, hogy miért halt meg egy BB ellen, aztán végülis teljesen jogosan leszidja a másikat, hogy miért nem cappelt amíg ő kizavarja a capről az uccsó BB-jüket. :) Innen érdemes nézni az utolsó 8 percet a meccsből :)
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.03.11. 10:48:07