banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Trucker39
    Most még nem is annyira vészes a dolog. Na jó ez nem teljesen igaz. T5-ig auto drop van, ami csatahajók ellen megfelelő. T6-tól indul ugye a manual, de onnan kezdenek igen erőteljesen kicombosodni a hajók légvédelme. Nagyon meg kell tanulni, hogy kinek-minek a közelébe engedi az ember a csapármérő rajokat. Sajnos az is egyre inkább divat, hogy T6 CV menetrendszerüen megy T8 hajók ellen, ahol gyakorlatilag a spottoláson kívül túl sok mindent nem tehet. Végig küzdöttem T10-ig az USA CV ágat. Azt gondolná az emebr, hogy majd ott hú de jó. Sajnos nem. Egyrészt nemrégiben kapott nerfet a vadászrajaira, ami komoly érvágás szerintem. Másrészt t10 csatákban nagyon ritka, hogy hozzám hasonló amatőr hordozó kerüljön szembe. Többnyire bedarálnak a vadászai. Ha meg nem tudom a légtér feletti uralmat megszerezni, az nagyon rossz a csapatnak is, mert a CV komoly pusztítást visz végbe onnantól kezdve. A japán CV ágat csak T9-g húztam ki. Az valahogy nem esik kezemre, nem igazán szeretek velük játszani. Természetesen lesz ez még rosszabb is. Már olvastam róla itt-ott infót, hogy teljes átdolgozáson esik át a CV és a légi harc. Még idén szeretnék ezt a dolgot letudni. Attól tartok, az ilyen WG féle újrabalanszírozás után gyakorlatilag csak dísznek lesz jó a hordozó a kikötőben. Lehet, hogy át is kellene nevezniük a játékukat World of Cruisers vs Destroyers-re. Ahogy tapasztalam a csatahajók is rendesen szopóágon vannak. Persze nem mind, hanem a régebbiek.