23037

A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #17663 Mondjuk kb fél éve nem voltam már teszt szerón, de akkor még három különféle jutalom volt fixen, mindegyikhez mást kellett csinálni. Am a jutalmat collectelni kell, nem dobja automatikusan. -
Aquila2222 #17662 Igen. -
Kotomicuki #17661 Mindhármat megcsináltad? Mert csak abban az esetben küldött "jutalmat" - én ezért sem kezdtem már bele a 2.-ba. -
Aquila2222 #17660 Hogyan tudom leellenőrizni, hogy a teszt szerver accountom össze van kapcsolva a fő accountommal? Mert legutóbb amikor megcsináltam teszt szerón a küldiket (amiknek a jutalmát fő accountra küldik el), de nem kaptam semmit sem. :/ -
nekem ez a mód nem is tettszik,benhan ide vagy oda...nem is tolom -
Darun #17658 Hogy az MM mögött mennyire nincs semmilyen balansz rendszer, azt nagyon jól mutatja most a Savage battle. Az egész csatában két első szintű hajó volt, a szakasztársamé meg a harmadik játékos. Én hoztam egy kettes hajót. Mindenki más kettes meg hármas volt. De ilyen csataszámos példát magam is láttam már Rankedben is, amikor ilyen pár ezer csatával én voltam a legtapasztaltabb, az ellenfél csapatának a fele meg kétszer annyi csatát ment mint én. Repcsibe szintén. WoT-ban szokott faterom mindenig panaszkodni, hogy ott még tier-osztály balansz sincs, az ellenfélnek mindig top tier heavy tankja van, nekik meg T-2, ráadásul az is ilyen DW2 vangy Type 95. És menj neki vele egy KV1-nek. Mondjuk ilyen legalább a hajóban nincs, bár itt is van néha érdekes leosztás, amikor ellenfélnél van 3-4 radaros hajó is, a saját csapatban meg semmi, plusz hozzád vág még egy orosz dd-t, aminek a legrosszabb a concealmentje, aztán "nesze neked spottoljá". De erről a Wargaying is többször nyilatkozott, hogy ilyen nem lesz. Mármint MM balansz. A vicc az, hogy elvileg lehetne, a WoT-ban pl 2-3 hétig működött az, hogy nem folyton T-2-es csatába rak be, hanem saját tier ellen játszol, max T-1. De 3 hét után kivették. Vagyis annak ellenére, hogy az ellenkezőjét állitják, meg lehetne oldani, de miért akarnák, hogy a játékosok élvezzék a játékot? (gondolom igy jobban megéri nekik, mert az idegeskedő emberkék többet költenek) -
Mondjuk ők azt pont leszarják, a bevétel a lényeg:) -
Kotomicuki #17656 Megnéztem egy hihetetlenül hamar elvesztett csatában - előbb pontozódtunk ki, minthogy a maradék ötünket kilőhessék - a benne résztvevők csataszámát, ami jó esetben és fejlődőképes egyedeket feltételezve a gyakorlottságot (is) kéne, hogy tükrözze:
A(z eleve) vesztes oldalon (f2p-ként túl gyakran sorol ide az MM engem is) több 10k csata hiányzott és 700 csatásakat simán beküld a rendszer a 20k-s "ellenfeleként"...
Sz'al, nem valószínű, hogy a toborzást kéne erőltetnie a wg-nek a játszhatóbb, élvezhető játékért...! -
Darun #17655 Ha az új klánba nem lép be Ezsta, akkor én is mennék, illetve hoznám a szakasztársaimat is. Máskülönben tovább kell keresnem. Illetve bennem is felvetődött a gondolat, hogy csinálok egy saját klánt, de őszintén szólva nem szeretek toborozni és nagyon főnökösködni se.
Nem tudom ez segitség e, vagy szükségetek van e rá, de meg van az STW klán tagok névsora két héttel ezelőttről. Ha esetleg valakire nem emlékeznétek és felvennétek a kapcsolatot velük. -
Prof William #17654 Azt lehet tudni, hogy az alapkonfliktus mi volt?
Már vagy fél éve kiléptem a klánból de ez azért most meglepett. -
flamuBEAT -
Torpedók tengerében :D
-
Plata #17651 Jah,azt hittem már toborzott új tagokat. -
asolyom #17650 Ketten vannak a klánban, de szerintem mindkettő az ő accountja, ez szinte biztos. Teljesen új játékos 40 csatával nem hoz össze ilyen statot. -
asolyom #17649 Aki amúgy is mindig egyedül tolja, annak kiközösítés nem jelent semmit. -
Plata #17648 Szerintem figyelmeztetni kéne azokat is akiket be vesz most a klánjába,könnyen megcsinálhatja velük is újra,simán kinézem belőle,elég tetű c...ny húzás volt. -
carp3tm0nster #17647 A sagiri92 user is elég érdekes... -
Beaver70 #17646 Küldtem privátba a linket. -
carp3tm0nster #17645 FB-n milyen néven keressem a csapatot? Mert ladikos betyárokra valami mulatós videót talál :D -
Beaver70 #17644 Valószínűleg a WG sem fog semmit csinálni. Igaz, hogy ez a játék adta kiskapus lehetőségek kihasználása, de klán belügyekbe szerintem nem szól bele. Bár első neki futásra én is azt gondoltam írni kell a WG-nek.
Arra talán van esély, hogy a magyar WOWs-os közösség kiközösíti.
fabatka! Keress meg minket a Facebook-on. Csatlakozz a csoporthoz és ott megadunk minden infót. Egy részét már olvashatod is ott. Várunk. -
én nem voltam klántag,csak saját véleményem irtam le. szal rám ne hivatkozz :D Beaverékkel beszéljétek meg,meg a kidobott klántagokkal :) -
carp3tm0nster #17642 én jelentkeznék az új klánba, fabatka néven vagyok elérhető.
@caliph-nak: ha így gondolja a többség, akkor én megírom a WG-nek a sztorit... -
Beaver70 #17641 Hogy carp3tm0nster-nek válaszoljak: Igen. Így van.
A #17636-os üzenetemben az új nicknevét, illetve a clan nevét is közzétettem, de a spoiler részben a linkek is megtalálhatóak.
A volt STW tagokat szeretnénk újból összegyűjteni. Szerencsére van egy igazából inaktív klán, amit át tudunk nevezni a már említett Ladikos Betyárokra. A klán bázisa olyan 60%-os fejlettségi szinten van, szóval nem kell elölről kezdeni. -
és én akkor most mennék a wghez,hogy szüntessék meg végleg az egész klánt,ne élvezze egyedül azt amit egy közösség összerakott idejét nem kímélve -
carp3tm0nster #17639 ha jól tippelek, akkor az STW-ből csinált trucker egy SDR-t(Silver Dragon)
A régi STW tagok pedig szintén tippre Ladikos betyárok néven indulnak újra. -
mi az új klán? csak hogy tudjuk mit kell kerülni,esetleg feketelistára lehet tenni a topic tetején :D
-
asolyom #17637 "A klán megszűnt"
Ilyen ordas hazugságot ritkán látni. Ezek után magára vessen, aki beáll hozzá. Azonban ahogy látom máris van egy tag rajta kívül. -
Beaver70 #17636 A személyes konfliktusokat kerülni szoktam, mert úgy gondolom, hogy tisztességes hangnemben, értelmes kommunikációval hamarabb lehet rendezni vitás kérdéseket, mint egymás anyázásával.
Továbbá ezt a helyet egy olyan információs központnak tartom, ahol a leendő és jelenlegi magyar World of Warships játékosok tájékozódnak.
Éppen ezért, a közel 2 éves múltra visszatekintő Steel Wolves klán végét jelentő történéseket - a tisztán látás érdekében - itt teszem közzé, tanúság gyanánt.
A klánvezetője Trucker39, a helyettesével történő konfliktust követően, a klán tagok mindenféle értesítése és mérlegelés nélkül egyszerűen minden tagot kirúgott a klánból. Kirúgott így olyanokat is, akik a kezdetektől építették a klánt, beletolva rengeteg munkát, energiát. Olyan embereket is, akik nagyon tisztességesen, tulajdonképpen átvették az ő szerepét és szervezték a szakasz csatákat, Operation és Clan War partikat, Naval Battle csatákra ösztönözték a tagokat. Nagyon sok jó embert ismerhettem meg köztük. Trucker39 valóban közzé tett a klán Facebook csoportjában elérhető kódokat, egy-egy alkalommal CV-kel kapcsolatos leírásokat, amiket a tagok egy része meg is köszönt. De tulajdonképpen ebben ki is merült részéről a klán vezetése. Soha nem játszott közösen velünk, csak egyedül tolta a játékot.
Miután tapasztaltam, hogy már nem vagyok klán tag, próbáltam a Facebook csoportban tájékozódni, de a kirúgásokkal egy időben zárolta a hozzászólásokat. Egyetlen esélyt láttam a történések megértésére és visszafordítására, ha egy privát üzenetben megpróbálok a józan eszére hatni.
Mindezek után döbbenten olvastam itt a fórumon, hogy játékosnevet és klán nevet változtatott és újból toboroz tagokat. Először olvasva ezt nem akartam elhinni. Döbbenten ülök most itt, mert a hír igaz. A saját nevét Sagiri05-re a klán nevét Silver Dragon-ra [SDR] változtatta.
Ezt az eljárást mérhetetlenül gusztustalannak és gerinctelennek tartom. Erre az egész történetre nincs épeszű magyarázat. És felmerül bennem a kérdés, hogy az új tagok mennyire vannak biztonságban? Trucker39-nek - bocsánat, Sagiri05 - ismét nem ért egyet valakivel, akkor újból kirúgja majd a tagokat?
Ide akartam még írni, hogy kíváncsi vagyok Trucker39 mondandójára, mert tulajdonképpen a mai napig nem tudjuk pontosan, hogy valójában miért került mindenki kirúgásra. De nem, nem vagyok kíváncsi rá, mert ennyire szarba, semmibe még sosem vettek. A tettére előttem nincs mentsége.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szia Sanyi!
Én nem tudom milyen afférotok volt. Sajnálom és megértelek, de légy szíves ne szüntesd meg a klánt. Személy szerint én örültem, hogy újra csatlakozhattam hozzátok, valamint annak is, hogy megismerhettem rendes srácokat, akikkel szívesen mentem együtt csatába.
Tisztelettel kérlek, hogy gondold át és vedd vissza azokat, akik normális kommunikáció mellett, normálisan és szívesen játszanak együtt. Megértésedet köszönöm.
Ha mégsem sikerülne jobb belátásra bírjalak, akkor legalább add meg az esélyt arra, hogy tudjunk egymással kommunikálni a csoportban és legyen alkalmunk egy új klánt alakítani. Bár én remélem, hogy újra felveszed az emberek zömét.
És a válasz:
Sajnálom. A klán megszűnt. A csoportot pedig zároltam.
https://wows-numbers.com/clan/500154572,STW-Steel-Wolves
https://wows-numbers.com/player/500666793,Trucker39/
Ne érje szó a ház elejét, hogy egy másik nicknév mögé bújok: Armoredwhale voltam. Over.
Utoljára szerkesztette: Beaver70, 2019.07.12. 06:21:45 -
Darun #17635 Ahogy azt előre lehetett sejteni: profil és klán nevet váltott és most újra tagokat toboroz. -
Nem tudok sokat az esetről. De ha valaki tényleg ilyen gerinctelen... nos akkor akik mellette maradnak, azoknak is érdekes lehet elszámolni a lelkiismeretükkel. -
Mit vártok attól a faszitól, aki bele van buzulva a cv-kbe és rajzolt kislányokra veri?
-
Darun #17632 Hiába irna nekik bárki. Ő hozta létra a klánt, azt csinál vele, amit akar. Ebbe beletartozik az is, hogy mindenki mást kidob és egyedül élvezi a fullos klán nyújtotta előnyöket. Semmilyen szabályt nem sért vele, de akkor is gerinctelenség. Azért azt is tegyük hozzá, igaz hogy elemezgette a CV-ket, de ez meg az ő saját elfoglaltsága volt, eleinte senki nem kérte rá, később amikor kiderült hogy hasznos cikkeket csinál és páran kiváncsiak voltak a változtatásokra, a kisérő szöveg alapján inkább az jött le, hogy nagyvonalúan kegyeskedek véleményt irni róluk. Szóval semmi önzetlenség nem volt benne. Ez a klán kisajátitás meg feltette az i-re a pontot. De aki figyelt, korábban is ilyen volt, eszmecserére nem igazán volt nyitott, ő csak kinyilatkoztatni szokott, illetve a kritikát osztotta, de másét nem fogadta el, sőt! Még meg is volt sértődve, hogy mások hogy mernek saját véleményt leirni, ami nem egyezik az övével. -
carp3tm0nster #17631 Azt én adom,hogy valakinek nézeteltérése van valakivel klánon belül, de ezért bebüntetni a többi játékost arra szerintem tényleg nincs mentség... -
asolyom #17630 Igen van, viszont ahogy Darun lentebb írta, ilyen "akcióra" nincs mentség. -
asolyom #17629 Őszintén szólva ezek után nem sok kedvem lenne oda visszamenni, ahonnan ilyen módon kipenderítettek, és nem csak nekem ez a véleményem. Ha két hónap múlva megint elgurul a gyógyszere valakinek, akkor újra így járunk? -
én azért lehet ideges lennék ha egyedül élvezné mindazt az előnyt amit közösen szedtetek össze :) de mondom,kíváncsi vagyok Trucker szemszögére is,itt sokat segített a fórumban,szépen kielemzett cvket is,és az éremnek is két oldala van mindig :) -
carp3tm0nster #17627 Picit még várjunk szerintem hátha visszakapjuk munkánk gyümölcsét(kikötőjét) -
asolyom #17626 Van új gyülekező hely a volt STW tagoknak, akit érdekel. -
carp3tm0nster #17625 Ezt azért nem szeretnénk. -
irni kell a wg-nek aztán törlik a klánt mindenestől.