banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Beaver70
    A személyes konfliktusokat kerülni szoktam, mert úgy gondolom, hogy tisztességes hangnemben, értelmes kommunikációval hamarabb lehet rendezni vitás kérdéseket, mint egymás anyázásával.
    Továbbá ezt a helyet egy olyan információs központnak tartom, ahol a leendő és jelenlegi magyar World of Warships játékosok tájékozódnak.
    Éppen ezért, a közel 2 éves múltra visszatekintő Steel Wolves klán végét jelentő történéseket - a tisztán látás érdekében - itt teszem közzé, tanúság gyanánt.
    A klánvezetője Trucker39, a helyettesével történő konfliktust követően, a klán tagok mindenféle értesítése és mérlegelés nélkül egyszerűen minden tagot kirúgott a klánból. Kirúgott így olyanokat is, akik a kezdetektől építették a klánt, beletolva rengeteg munkát, energiát. Olyan embereket is, akik nagyon tisztességesen, tulajdonképpen átvették az ő szerepét és szervezték a szakasz csatákat, Operation és Clan War partikat, Naval Battle csatákra ösztönözték a tagokat. Nagyon sok jó embert ismerhettem meg köztük. Trucker39 valóban közzé tett a klán Facebook csoportjában elérhető kódokat, egy-egy alkalommal CV-kel kapcsolatos leírásokat, amiket a tagok egy része meg is köszönt. De tulajdonképpen ebben ki is merült részéről a klán vezetése. Soha nem játszott közösen velünk, csak egyedül tolta a játékot.

Miután tapasztaltam, hogy már nem vagyok klán tag, próbáltam a Facebook csoportban tájékozódni, de a kirúgásokkal egy időben zárolta a hozzászólásokat. Egyetlen esélyt láttam a történések megértésére és visszafordítására, ha egy privát üzenetben megpróbálok a józan eszére hatni.

Mindezek után döbbenten olvastam itt a fórumon, hogy játékosnevet és klán nevet változtatott és újból toboroz tagokat. Először olvasva ezt nem akartam elhinni. Döbbenten ülök most itt, mert a hír igaz. A saját nevét Sagiri05-re a klán nevét Silver Dragon-ra [SDR] változtatta.

Ezt az eljárást mérhetetlenül gusztustalannak és gerinctelennek tartom. Erre az egész történetre nincs épeszű magyarázat. És felmerül bennem a kérdés, hogy az új tagok mennyire vannak biztonságban? Trucker39-nek - bocsánat, Sagiri05 - ismét nem ért egyet valakivel, akkor újból kirúgja majd a tagokat?

Ide akartam még írni, hogy kíváncsi vagyok Trucker39 mondandójára, mert tulajdonképpen a mai napig nem tudjuk pontosan, hogy valójában miért került mindenki kirúgásra. De nem, nem vagyok kíváncsi rá, mert ennyire szarba, semmibe még sosem vettek. A tettére előttem nincs mentsége.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szia Sanyi!
    Én nem tudom milyen afférotok volt. Sajnálom és megértelek, de légy szíves ne szüntesd meg a klánt. Személy szerint én örültem, hogy újra csatlakozhattam hozzátok, valamint annak is, hogy megismerhettem rendes srácokat, akikkel szívesen mentem együtt csatába.
    Tisztelettel kérlek, hogy gondold át és vedd vissza azokat, akik normális kommunikáció mellett, normálisan és szívesen játszanak együtt. Megértésedet köszönöm.

Ha mégsem sikerülne jobb belátásra bírjalak, akkor legalább add meg az esélyt arra, hogy tudjunk egymással kommunikálni a csoportban és legyen alkalmunk egy új klánt alakítani. Bár én remélem, hogy újra felveszed az emberek zömét.

És a válasz:
    Sajnálom. A klán megszűnt. A csoportot pedig zároltam.

https://wows-numbers.com/clan/500154572,STW-Steel-Wolves
    https://wows-numbers.com/player/500666793,Trucker39/

Ne érje szó a ház elejét, hogy egy másik nicknév mögé bújok: Armoredwhale voltam. Over.
    Utoljára szerkesztette: Beaver70, 2019.07.12. 06:21:45