A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #17658 Hogy az MM mögött mennyire nincs semmilyen balansz rendszer, azt nagyon jól mutatja most a Savage battle. Az egész csatában két első szintű hajó volt, a szakasztársamé meg a harmadik játékos. Én hoztam egy kettes hajót. Mindenki más kettes meg hármas volt. De ilyen csataszámos példát magam is láttam már Rankedben is, amikor ilyen pár ezer csatával én voltam a legtapasztaltabb, az ellenfél csapatának a fele meg kétszer annyi csatát ment mint én. Repcsibe szintén. WoT-ban szokott faterom mindenig panaszkodni, hogy ott még tier-osztály balansz sincs, az ellenfélnek mindig top tier heavy tankja van, nekik meg T-2, ráadásul az is ilyen DW2 vangy Type 95. És menj neki vele egy KV1-nek. Mondjuk ilyen legalább a hajóban nincs, bár itt is van néha érdekes leosztás, amikor ellenfélnél van 3-4 radaros hajó is, a saját csapatban meg semmi, plusz hozzád vág még egy orosz dd-t, aminek a legrosszabb a concealmentje, aztán "nesze neked spottoljá". De erről a Wargaying is többször nyilatkozott, hogy ilyen nem lesz. Mármint MM balansz. A vicc az, hogy elvileg lehetne, a WoT-ban pl 2-3 hétig működött az, hogy nem folyton T-2-es csatába rak be, hanem saját tier ellen játszol, max T-1. De 3 hét után kivették. Vagyis annak ellenére, hogy az ellenkezőjét állitják, meg lehetne oldani, de miért akarnák, hogy a játékosok élvezzék a játékot? (gondolom igy jobban megéri nekik, mert az idegeskedő emberkék többet költenek)