162
Dragon Nest
-
#82 Egyébként springwoodon van aktív magyar klán? Perpillanat egy internacionális klánban leledzem viszont minimum 10-12 ember aktív folyamatosan. -
Busaman #81 ó de hülye vagyok azt nem írtam le XD
springwood:) -
Gear #80 Vajon melyik serveren? :) -
Busaman #79 Hello
Akit érdekelne egy magyar guild az engem, keressen Busaman néven vagy Spr1k3-t
Jó lenne minél több jelentkező:) -
kalmi #78 sajna én még mindig nem tudok regizni pedig már vártam nagyon :) -
Nonohun #77 nálam is ugyan ez a probléma ilyen szar ar oldal?:S -
kalmi #76 hello most kezdem el a játékot le töltöttem meg javítás is bent van de valami ért az oldalon nem tudok accot létrehozni esetleg valaki tudja mi lehet a gond ezt írja "Oops! We are currently experiencing some system error. Please try again later." lehet náluk van a hiba:P -
#75 Köszi, már megoldottam, viszont pvp közepén leállt az egész. :(
-
Gear #74 saki04 által beírt weboldalon ott a megoldás:).
Nekem a launcher indul marha lassan patch óta. -
#73 Másnak is akadnak gondjai a patcheléssel vagy csak nekem? -
saki04 #72 Hellosztok! A WestWood szerveren is működik egy magyar Klán már egy jóideje.
falka.guildlaunch.com << ez a situnk (linkelni még nem enged a fórum úgyhogy sajna el kell még viselnetek a ctr+c ctr+v-t)
A PVP patch alkalmából a WestWoodi tábornak most kiírtunk egy 1v1 Bajnokságot. Mindenkit szívesen látunk és az első helyezethez hozzávágunk valami apróságot is, hogy ne érezze magát olyan kényelmesen a dobogón.
Részletek a site-on. -
#71 A másik, hogy cash shopon kívül lehet szerezni seal stampet cuccokra? Mert vannak min 30 goldot érő cuccaim, de nem fogok shopból vásárolgatni és ezek a bind when obtained cuccok kiborítanak
(kaptam gold rabbitot abyss runnál :D) -
#70 Umm 2 kérdésem lenne.
Az egyik, hogy szerintetek melyik a jobb PVP-re?
Phy kickes paladin
vagy
matk pala?
Én matk palára gondoltam, csak nem igazán áll össze a kép, hogy milyen skillekkel operál. (esetleg valaki egy buildet tudna adni?)
Másik:
Ennek mennyi lehet az ára?
Premium heraldy skills stomp (+20% damage) -
cajsi #69 Nyuszika a nevem Springwoodon ahol van hely guildba oda jelentkeznék :D -
#68 köszi-köszi, biztosan ez a gond. -
#67 Igen a Nexus-os amerikai területről működik csak, a cherrycredit-es globális oda bárki mehet. -
#66 Úgy tűnik, az amerikai verzióval próbálkozol, de ott ip ban-olva van Magyarország, meg az eu meg még kitudja, ezért mi a SEA verzión tudunk csak játszani.
Ennek működnie kell. :D -
#65 Sziasztok;
Nekem sajnos ezt a hibaüzit dobja ki a rendszer, esetleg valaki tudja, hogy mi lehet a gond? Sajnos már két napja próbálkozom, de folyamatosan ezt a kis ablacskát kapom. :( -
#64 Akkor a telepítéssel vagy a letöltéssel van bibi, próbáld őket újra. -
highdrift #63 mm szarok bele xD :D nekem nem megy onnan sose tov... -
#62 Igen ez után jön a login screen, de van mikor ez a mutáns ebihal futkos majd megmerevedik, ilyenkor nincs login szerver. -
highdrift #61
ez aza kép :) -
#60 Valószinüleg nem ment a szerver mikor próbáltad. Akkor szokott ott lefagyni. -
highdrift #59 hellósztok... nekem olyan problémám lenne, hogy elindítom a game-t bejön ez az ugráló lény és onnan nem megy tovább... :S -
Vincentcloud #58 Nekem van minden kariból legalább 16-os szintű mert miért ne, de igazából olyan felemás nekem ez a játék. -
#57 Server problémák vannak, de ezt írták is. Próbálják javítani folyamatosan. -
nerhun #56 Hellotok én is jaccok NertauHUN néven jeleleg Hungaricum klánban vagyok bent:)
átlagban min 10 aktívak vagyunk
-
#55 na meg a másik,nektek is olyan hosszan loginol? értem azt hogy név jelszó után hosszú szünet,szerver választás után megint és végig minden lépésnél míg benn nem vagyok a játékban. -
#54 jó hogy akkor egyedül kószálok valaki majd küldjön egy invet -
#53 Van több magyar guild is. Kapásból itt vagyunk pl mi 20an kb a Red Dawnban. Azóta láttunk már 1-2 guildet 10-15 fővel szintén :) -
#52 jó kis játék ez amúgy nem értem hogy miért nem jött még össze egy magyar közösség -
Vincentcloud #51 Ha találsz szólj nekem is :)
-
#50 sprinwoodon keresek egy aktív guildet ahol nem csak én vagyok mindig online... -
#49 Bizonyos Dungeonokban nincs Abyss :) -
#48 Szerintem megcsinálni a questeket és a kisebb nehézségi fokozatokat hogy elérhetővé váljon az abyss. -
Vincentcloud #47 Meg egy olyan kérdés hogy mi kell ahhoz hogy abyss nehézségen lehessen menni dungeonba? -
Vincentcloud #46 Sziasztok!
Lonett vagyok Springwood szerverem
Kérdésem, hogy akkor most itt hány guild van illetve kit kell keresnem ha csatlakozni szeretnék? -
#45 Tovább próbálkoztam ezzel a black screen dologgal. Másik gépen 2 óra játék után sem fagyott ki. Laptopomon meg 10 percenként fekete képernyő.. -
#44 A sprigwood szerver behalt egy csöppet,dolgoznak a problémán -
#43 nem lehet csatlakozni pedig ott van a szervereknél hogy full vagy fair