Dragon Nest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és melyiknek milyen a stílusa? :)
a kék (rare) cuccok fejelsztéséhez rough agate kell a sárga(epic) cuccokhoz
a varázslónak rough obsidian kell a harcosnak rough ruby. 15 ös szinttõl beszéljetek a mesterekkel és a specializációs küldit csináljátok(a harcos a mercenary és a sword maseter között választhat a mercenary hammer-t és axe-t használhat a sword master csak kardot) meg amúgy karaktert szerintem a játék stílusod szerint érdemes váltani
Köszi a válaszokat. Azt közben megtaláltuk hogy a kovácsnál csak azt nem tudjuk hogy mit mivel lehet? Valami kavics vagy mi kell hozzá?
Nekem egy Sorceress-m van, páromnak Warrior. Én gondoltam rá hogy újra kezdem, de nem tudom melyiket érdemes csinálni. Még az elején vagyunk, én 14, a warrior meg asszem 16 vagy kicsit több. A Warriorra mindenképp kiváncsiak vagyunk, mert õ szeretné folytatni, de ha elmondod hogy szerinted mit érdemes csinálni akkor én újra kezdem. :)
köszi a segítséget
Szia!
1 a kovácsnál lehet ha rákatintasz a trade-->Enhance Item.
2 ha ha elmondod milyen karaktered van akkor tudok segíteni de így kicsit hosszú lenne.
3 nem lehet .
ha szeretnétek gyertek át a Westwood szerverve és ott tudnánk segíteni (a játékban írj ugauga15-re)

Sziasztok!

Én most találtam rá erre a játékra, szóval sok mindent nem értek. Ha lenne valaki aki türelmesen el tudna nekem mondani néhány dolgot a játékkal kapcsolatban, azt megköszönném.

1. Hogyan és mivel lehet a tárgyakat plusszolni?
2. Melyik karakter típusnak milyen cuccok kellenek? Úgy értem, hogy critical vagy hp vagy attack vagy magic attack...az a gond h egy pár dologról nem tudom hogy micsoda és így sose tudom melyik ruci vagy fegyver jobb. Eddig Cabaloztam és ott azért tudni lehet h a fejesnek dmg és rate kell és így tovább. Remélem nagyjából érthetõ volt a kérdésem
3. Lehet karaktert átvinni egyik szerverrõl a másikra? mert mi hollywoodon vagyunk de ahogy olvastam mindenki inkább a másikon van.

Köszi elõre is
Helló!

Ha a Westwoodon jársz írj SelentinHU, Ugauga15 vagy Naplopo nak.

HUNcutok klán.

Helló.
HUNcutok -klán játékosokat keres Westwood szerón.

Sziasztok!

Van egy klánunk a Westwood szerón ... a nevünk HUNcutok.
Játékosok jelentkezését várjuk szinttõl függetlenül.
Jelentkezni az alábbi játékosoknál lehet.

Ugauga15 (Acrobat)
Naplopo (Mercenary)

A 7 aktív tag mellett több tagot számlázunk, de keresünk még új és már gyakorlott játékosokat.

Segítõkész, (fejlõdés, tanácsadás stb) gyakorlott játékosok várják jelentkezéseteket, bárkit felveszünk.

Jelenleg 4, 40-es szintû aktív tagunk van azok mellett akik a lvlcapetet várják, ami remélhetõleg hamarosan egy patch formájában meg is történik.

Minél többen vagyunk annál jobb a hangulat :).
sziasztok Greenwood-on keresek magyar guildet IGN:Apofisz.
Sziasztok . Nekem két helyen van karim van egyszer a Westwood-on és mellé még egy a Springwood-on . Láttam h kevés a Springwood ha valaki ott játszik és kevés klán van én is kerestem ,ebbõl kifolyólag csináltam már régebben egyet és még ott játszik akkor a [email protected] e-mail címekre szívesen várnám a nevüket.jó lenne ott is egy 10-20 fõs klánt össze hozni vagy ha már úgy van,hogy valakinél többen vannak akkor szívesen csatlakoznék én is .Nincs nagy szintem mert ide oda mászkáltam sajnos,de tudok játszani :D Szóljatok még is jobb többen játszani. Thx.

Hello mi szívesen látunk a guildunkban a Westwood szerveren vagyunk jelenleg 6 an ha szeretnél csatlakozni hozzánk a játékban írj ugauga15-re
vagy naplopora.
szeretném megkérdezni hogy melyik szeron van a legtöbb magyar vagy hogy ha lehet ki venne be a guildjába ahol azért tartosan játszo emberek vannak ?
Sziasztok akinek lenne kedve magyar klánba csatlakozni az jöhet a hollywood szeróra HunDevils Klánunk mindenkit vár szeretettel. Az in game nevem az:BebyGoku24 igy megtalál mindenki de itt egy hotmail cim is ha valaki akarna jönni:[email protected]
Greenwood-on szivesen látok bárkit:D
ingamename: Coaxil,Coxy,Coanux
roland4
Meik szerveren van a legtöbb magyar?
Springwoodon magyar guildet keresek. Illetve nem tud valaki force userhez valami buildet, mert fogalmam sincs, milyen skilleket vegyek?

Nevem: Ugga
sziasztok valaki tudna segiteni mindenkinek jó a server vagy csak nekem nem jó 37 patch kéri mikor elinditom köszi hali
Sziasztok!

Nemrég kezdtem a játékot és gondoltam keresek már egy magyar közösséget benne.
Greenwoodon játszok, vannak ott magyarok/guild?

Tegnap PvPztem egy kicsit, lvl18 Swordmasterral, hát szétcsupálnak, nagy a lag is. :D
És mi az, hogy csak lvl24-esek PvPznek? Kis newbiek, mint én tuti kidõlnek tõlük. :D

No, szóval ha lenne egy guild Greenwoodon és van hely egy kezdõnek, csatlakoznék. *-*
Ha nincs guild, de magyarok vannak ott is, akkor csináljunk egy guildet ott is. :P

Nevem YiazmatNr6, PM ingame, vagy írjatok ide.
Elõre is köszi! *-*

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

BuriP
PVP-zni a colosseumban tudsz channel-váltáskor odamész ott kereshetsz ellenfelet chaten vagy "szobákban".

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

Jockey
pvp-zni mikortol lehet és hol és milyen formában?
lvl 10 vagy spriis akármi szerveren cleric, 2ik klasszválasztón is healer ágon maradnék, tudok valahova joinnolni?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Sziasztok azt szeretném megkérdeni hohy mi van a játékal mert nem tudok belépni failed írj ki köszi üdv
BuriP
Több szerveren van több karakterem, de most nem játszom sokat, várom a lvl cap emelést.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

semo1
Milyen néven játszol?

BuriP
Csak félmondatokat hallottam róla eddig, konkrétumokat még nem.
Próbáld meg az amerikai vagy a kínai DNes oldalakat, fórumokat, ott régebb óta megy már a játék, elõbbre tartanak a verzióval, talán ott találsz róla valamit.

semo1
3rd Class hol lehet valami infot talalni?

BuriP
"Ez" még nem volt, "más" már elöfordult. XD
Dióhéjban: (mert már a linkelt oldal sem mûködik) A szolgátatójuk lenyomta a szervereket javítás miatt.
Mikor kész lesz majd újra elindulnak, a mai PvP eventet a GMekkel elhalasztották.

semo1
gyakran van "Ez"?

BuriP

semo1
mi fasz lett a cherrycredit-el?

Hetcoron
Sziasztok!
Xfire-n létrehoztunk egy magyar Dragon Nest közösséget.
Csatlakozzatok és gyûjtsük együtt az órákat! :DD
http://www.xfire.com/communities/dnhun/

wordsworth
Másik dolog. Mennyi a valós szerver idõ? Mert teljesen más idõzónában vannak ahogy nézem

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
Egyébként springwoodon van aktív magyar klán? Perpillanat egy internacionális klánban leledzem viszont minimum 10-12 ember aktív folyamatosan.

ó de hülye vagyok azt nem írtam le XD
springwood:)
Vajon melyik serveren? :)

"vessetek a mókusok közé" :)

Hello
Akit érdekelne egy magyar guild az engem, keressen Busaman néven vagy Spr1k3-t
Jó lenne minél több jelentkezõ:)
sajna én még mindig nem tudok regizni pedig már vártam nagyon :)
nálam is ugyan ez a probléma ilyen szar ar oldal?:S
hello most kezdem el a játékot le töltöttem meg javítás is bent van de valami ért az oldalon nem tudok accot létrehozni esetleg valaki tudja mi lehet a gond ezt írja "Oops! We are currently experiencing some system error. Please try again later." lehet náluk van a hiba:P
BuriP
Köszi, már megoldottam, viszont pvp közepén leállt az egész. :(

saki04 által beírt weboldalon ott a megoldás:).
Nekem a launcher indul marha lassan patch óta.

"vessetek a mókusok közé" :)

BuriP
Másnak is akadnak gondjai a patcheléssel vagy csak nekem?

Hellosztok! A WestWood szerveren is mûködik egy magyar Klán már egy jóideje.

falka.guildlaunch.com << ez a situnk (linkelni még nem enged a fórum úgyhogy sajna el kell még viselnetek a ctr+c ctr+v-t)

A PVP patch alkalmából a WestWoodi tábornak most kiírtunk egy 1v1 Bajnokságot. Mindenkit szívesen látunk és az elsõ helyezethez hozzávágunk valami apróságot is, hogy ne érezze magát olyan kényelmesen a dobogón.

Részletek a site-on.
wordsworth
A másik, hogy cash shopon kívül lehet szerezni seal stampet cuccokra? Mert vannak min 30 goldot érõ cuccaim, de nem fogok shopból vásárolgatni és ezek a bind when obtained cuccok kiborítanak
(kaptam gold rabbitot abyss runnál :D)

wordsworth
Umm 2 kérdésem lenne.

Az egyik, hogy szerintetek melyik a jobb PVP-re?
Phy kickes paladin
vagy
matk pala?
Én matk palára gondoltam, csak nem igazán áll össze a kép, hogy milyen skillekkel operál. (esetleg valaki egy buildet tudna adni?)

Másik:

Ennek mennyi lehet az ára?
Premium heraldy skills stomp (+20% damage)

Nyuszika a nevem Springwoodon ahol van hely guildba oda jelentkeznék :D

nando42
köszi-köszi, biztosan ez a gond.

http://motionpicture42.freeblog.hu/

BuriP
Igen a Nexus-os amerikai területrõl mûködik csak, a cherrycredit-es globális oda bárki mehet.

KicsiMonkey
Úgy tûnik, az amerikai verzióval próbálkozol, de ott ip ban-olva van Magyarország, meg az eu meg még kitudja, ezért mi a SEA verzión tudunk csak játszani.

Ennek mûködnie kell. :D

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

nando42
Sziasztok;

Nekem sajnos ezt a hibaüzit dobja ki a rendszer, esetleg valaki tudja, hogy mi lehet a gond? Sajnos már két napja próbálkozom, de folyamatosan ezt a kis ablacskát kapom. :(

http://motionpicture42.freeblog.hu/

BuriP
Akkor a telepítéssel vagy a letöltéssel van bibi, próbáld õket újra.

mm szarok bele xD :D nekem nem megy onnan sose tov...