Dragon Nest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a varázslónak rough obsidian kell a harcosnak rough ruby. 15 ös szinttõl beszéljetek a mesterekkel és a specializációs küldit csináljátok(a harcos a mercenary és a sword maseter között választhat a mercenary hammer-t és axe-t használhat a sword master csak kardot) meg amúgy karaktert szerintem a játék stílusod szerint érdemes váltani
Nekem egy Sorceress-m van, páromnak Warrior. Én gondoltam rá hogy újra kezdem, de nem tudom melyiket érdemes csinálni. Még az elején vagyunk, én 14, a warrior meg asszem 16 vagy kicsit több. A Warriorra mindenképp kiváncsiak vagyunk, mert õ szeretné folytatni, de ha elmondod hogy szerinted mit érdemes csinálni akkor én újra kezdem. :)
köszi a segítséget
1 a kovácsnál lehet ha rákatintasz a trade-->Enhance Item.
2 ha ha elmondod milyen karaktered van akkor tudok segíteni de így kicsit hosszú lenne.
3 nem lehet .
ha szeretnétek gyertek át a Westwood szerverve és ott tudnánk segíteni (a játékban írj ugauga15-re)
Sziasztok!
Én most találtam rá erre a játékra, szóval sok mindent nem értek. Ha lenne valaki aki türelmesen el tudna nekem mondani néhány dolgot a játékkal kapcsolatban, azt megköszönném.
1. Hogyan és mivel lehet a tárgyakat plusszolni?
2. Melyik karakter típusnak milyen cuccok kellenek? Úgy értem, hogy critical vagy hp vagy attack vagy magic attack...az a gond h egy pár dologról nem tudom hogy micsoda és így sose tudom melyik ruci vagy fegyver jobb. Eddig Cabaloztam és ott azért tudni lehet h a fejesnek dmg és rate kell és így tovább. Remélem nagyjából érthetõ volt a kérdésem
3. Lehet karaktert átvinni egyik szerverrõl a másikra? mert mi hollywoodon vagyunk de ahogy olvastam mindenki inkább a másikon van.
Köszi elõre is
Ha a Westwoodon jársz írj SelentinHU, Ugauga15 vagy Naplopo nak.
HUNcutok klán.
Helló.
Sziasztok!
Van egy klánunk a Westwood szerón ... a nevünk HUNcutok.
Játékosok jelentkezését várjuk szinttõl függetlenül.
Jelentkezni az alábbi játékosoknál lehet.
Ugauga15 (Acrobat)
Naplopo (Mercenary)
A 7 aktív tag mellett több tagot számlázunk, de keresünk még új és már gyakorlott játékosokat.
Segítõkész, (fejlõdés, tanácsadás stb) gyakorlott játékosok várják jelentkezéseteket, bárkit felveszünk.
Jelenleg 4, 40-es szintû aktív tagunk van azok mellett akik a lvlcapetet várják, ami remélhetõleg hamarosan egy patch formájában meg is történik.
Minél többen vagyunk annál jobb a hangulat :).
vagy naplopora.
ingamename: Coaxil,Coxy,Coanux
Nevem: Ugga
Nemrég kezdtem a játékot és gondoltam keresek már egy magyar közösséget benne.
Greenwoodon játszok, vannak ott magyarok/guild?
Tegnap PvPztem egy kicsit, lvl18 Swordmasterral, hát szétcsupálnak, nagy a lag is. :D
És mi az, hogy csak lvl24-esek PvPznek? Kis newbiek, mint én tuti kidõlnek tõlük. :D
No, szóval ha lenne egy guild Greenwoodon és van hely egy kezdõnek, csatlakoznék. *-*
Ha nincs guild, de magyarok vannak ott is, akkor csináljunk egy guildet ott is. :P
Nevem YiazmatNr6, PM ingame, vagy írjatok ide.
Elõre is köszi! *-*
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
lvl 10 vagy spriis akármi szerveren cleric, 2ik klasszválasztón is healer ágon maradnék, tudok valahova joinnolni?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
Próbáld meg az amerikai vagy a kínai DNes oldalakat, fórumokat, ott régebb óta megy már a játék, elõbbre tartanak a verzióval, talán ott találsz róla valamit.
Dióhéjban: (mert már a linkelt oldal sem mûködik) A szolgátatójuk lenyomta a szervereket javítás miatt.
Mikor kész lesz majd újra elindulnak, a mai PvP eventet a GMekkel elhalasztották.
Xfire-n létrehoztunk egy magyar Dragon Nest közösséget.
Csatlakozzatok és gyûjtsük együtt az órákat! :DD
http://www.xfire.com/communities/dnhun/
PSP user n\' soon ps3 user too :)
springwood:)
"vessetek a mókusok közé" :)
Akit érdekelne egy magyar guild az engem, keressen Busaman néven vagy Spr1k3-t
Jó lenne minél több jelentkezõ:)
Nekem a launcher indul marha lassan patch óta.
"vessetek a mókusok közé" :)
falka.guildlaunch.com << ez a situnk (linkelni még nem enged a fórum úgyhogy sajna el kell még viselnetek a ctr+c ctr+v-t)
A PVP patch alkalmából a WestWoodi tábornak most kiírtunk egy 1v1 Bajnokságot. Mindenkit szívesen látunk és az elsõ helyezethez hozzávágunk valami apróságot is, hogy ne érezze magát olyan kényelmesen a dobogón.
Részletek a site-on.
(kaptam gold rabbitot abyss runnál :D)
Az egyik, hogy szerintetek melyik a jobb PVP-re?
Phy kickes paladin
vagy
matk pala?
Én matk palára gondoltam, csak nem igazán áll össze a kép, hogy milyen skillekkel operál. (esetleg valaki egy buildet tudna adni?)
Másik:
Ennek mennyi lehet az ára?
Premium heraldy skills stomp (+20% damage)
Ennek mûködnie kell. :D
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Nekem sajnos ezt a hibaüzit dobja ki a rendszer, esetleg valaki tudja, hogy mi lehet a gond? Sajnos már két napja próbálkozom, de folyamatosan ezt a kis ablacskát kapom. :(
http://motionpicture42.freeblog.hu/