Dragon Nest

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Igen és ezután kapod azt a küldetést, hogy szedd szét mert kell az egyik darabja. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

andrew1988
ilyennel még nem találkoztam :S

viszont... szerintem GM bácsi valamit elszúrt 😄 nyitottam egy dobit és ez lett belõle...

Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse

Tatyla
amikor egy instában a questnél megjelenik egy nagyító hogy ott az adott helyen meg kell találni valamit azt hogy aktiválom?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

andrew1988
Springwoodon Kurosaki néven megtaláltok, dobjatok Pmet 😊

andrew1988
minden class további 2re oszlik

tehát adott 4, az 2re és majd azok is kettõre

BuriP
Késõbbi classok? Már most van nyolc lényegében, szerintem elleszünk velük egy ideig.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

andrew1988
Springwood

David9317
melyik szerón vagytok? 😊

andrew1988
engem a Sword Master és a Cleric érdekel... csak az a baj, hogy késõbbi classokról nem tudni semmit :S

BuriP
Éppen idejében most hogy holnap indul már a globális open beta, az amerikaira (Nexus-osra) ugyebár nem engedett fel az IP szûrés miatt. Kíváncsi vagyok milyen lesz, a Paladint már kinéztem magamnak mint class-t, esetleg késõbb egy Elemental Lordot indítok még.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Solid Snake
andrew1988
Sziasztok!

Nyitottam egy topicot, mivel nem találtam eme játéknak még 😊

Holnap indul az OB

Kezdõlap

Akit esetleg érdekel a játék, holnap regisztrálok, utánajárok pár dolognak és ha van rá igény alapítanék egy Guildet is 😊
Jöhetnek a hozzászólások 😊
Trollkodást mellõzzétek pls 😊

← ElőzőOldal 4 / 4