Counter-Strike: Global Offensive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanában elkezdte a játék, hogy menet közben megfagy a kép a hang beakad, és csak a feladatkezelőben tudom bezárni. Néha kiírja, hogy helyreállt az Ati driver, van amikor csak simán megfagy. A legújabb drivert használom, visszaraktam a régit, azzal is ugyan ez. Valakinek van rá megoldása?
Ha itt lelőnek az az érzésem, hogy outplayed. Amikor MM ben pedig ez "BULLSHIT!!!"
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ESEA hogy működik? Csak csapattal és csak fizetés ellenében?
Előre is köszi 😊
nah most ezért én is sírok me ez full negatív... meg lehet kövezni érte...!
eddig bármi neszt hallottam ... gombnyomás séta... csend!!!... és lehetett fülelni, vagy sunyizni hátbaszúrni <#idiota>#idiota>...mostmeg...LOL
nameg ez a tagging...lol mindenki bizonnal fog rohangálni és meg se lehet majd mozdulni úgy lepötyögi a sebességed, hogy abba halsz bele... még csak az kell hozzá hogy a megsebbzett egyén recoilját is jól megbolygassák... a mostani még úgy ahogy reális 😄
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.02. 09:14:28
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
örülj neki hogy adja, utána meg az lesz majd a sírás tárgya ha szar me nerfelik... OMG semmi nem jó soha.... <#banplz>#banplz>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amúgy megvolt első ESEA pug, na ez már gatyó felkötős gyerekek... Aki fejlődni akar, és bírja a szopást kövessen 😄😄😄😄😄 Kemények az arcok 😄
hááát azért régen az Mp5 uralta az smg-ket ... és hasznos fegyver volt...
most meg a kezdeti nagy fellángolással, hogy majd most használható lesz minden fegyver és mindent venni fognak az emberek...sehova nem jutottak... mindenki kala-m4-wp ugyan úgy ...volt egy Aug hullám, egy P90 hullám , most meg a Tec9 es.... mindig felhúznak valamit veszik egy ideig az emberek mert túl jó, aztán visszabutítják.... én a kalát meg az m4 et rontanám kicsit mint a desertet, hogy mást is használjanak az emberek... kicsit érdekesebb lenne...bár tuti sok játékost vesztenének...me nem lehet egygolyós hedit adni kalával egy kilométerről....vagy megemelném az árát de iszonyat!
lol ST hulladék fegyók ára rögtön felszökött 4x - 5x annyira 😄DD
BTW trade-upolt ST fegyóból származó fegyvert -elvileg- nem lehet tradelni, marketolni. Legalábbis ezt olvastam hltv.orgon
lehet tradeupolni a ST fegyvereket is és lehet venni külön ST számláló átmásoló ezközt... így át lehet vinni a statot egyik fegyóról az ugyan olyan másikra... pfff....
úgy látom nagy vásárlás lesz ....
és persze ahogy sejtettem a szutyok mp9 mp7 és mac10 fel lett húzva....mondjuk az mp7 így is király volt...de úgy látom vissza akarják emelni az annó mp5 szintjére!
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.01. 07:47:41
nem voltam résen ... a tocix Tec9 már 6.5 euro a 8 helyett.... ment is a marketre mint a szél... veszek belőle egy fogyóban lévő WP-t 😄
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.01. 07:35:43
Nehogy áprilisi tréfa legyék !: D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
eladtam a cobble szuvenír ládát és visszaforgattam az árát pár jelenleg ócó de nagyon kis daranszámú fegyóba...hátha kifogy a készlet... és jól felmegy az áruk.... 😄
alattam:... Te vagy béna.... 😄 pisztolyok iszonyat random hediket adnak messzire!
néha és is futok glockal a kezemben és a pálya másik végén elfut valaki rálövök...csak úgy cseng a headshoot csattanáshang...csak hát nem halálos a drágám 1 golyóval 😞
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.03.31. 12:44:34
Van valami mód fegyver közelítésre célzásnál (beállításnál nem láttam)? Olyan mintha másoknak lenne, mert simán szednek le pisztollyal messziről vagy csak én vagyok béna.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.03.31. 12:32:53
Holnap után jön az ESEA előfizetés is, nagy reményeket fűzök hozzá! 😊
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Amúgy sztem a legtöbb embert nem érinti, hogy jut el valaki a csúcsra, csak, hogy ott van.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
#4195: jó de Ők wh nélkül is tudnak nyerni azért.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Idézek egy nagyon súlyos, és szerintem káros kijelentést ex stYle, ancients, hoorai (ex német EPS csapat) Piki-től, nem szó szerint. Legkönyebben úgy tanulsz meg játszani, ha wh-zol. XDDDD Namost ezek után nem csodálkozom, hogy olyanok, mint dev pl. végig csalták a fél életüket. 😊
Egyébként tisztában vagyok boco múltjával, minden egyes forumon felteszik a kérdést, hogy AZ A BOCO??? 😄 Meg tudom, hogy szitne fixen top1 volt hazai lanokon, még azthiszem álltam is mögötte icl1-en. Tudom, hogy ügyesnek kell lennie, mert nem adott volna neki bizalmat sem ney, sem pedig más, a CS-sek rendkívül elitisták.
Egyébként voltak itthon olyan csapatok, akik többnyire együtt maradtak, példának megemlíteném az Lq csapatát, stabil top3 volt itthon, egy időben uralta is a scenet. Mindenképp probléma volt itthon amit mondtál, de inkább az volt a legnagyobb baj, hogy mi isten igazából későn kezdtük ezt a komoly csézést a világ többi országához képest. És a bázis sem volt meg, hogy később fel kapaszkodjunk, mint pl. az ukránok. Ők sem voltak évekig sehol, de ott volt egy olyan tömeg, ami kitudta termelni a megfelelő számu tehetséget. Ráadásul az itthoni kirekesztő maga tartás a top részéről nem igazán tett jót a fejlődésnek.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.03.28. 22:51:37