9177
  • Roger6
    Pontosabban 10 NYERT meccset, ha jól tudom.
  • Jim Morrison
    10 comp meccset kell játszani.
  • FosTalicskaa
    Ehhez a skill grouphoz mit kell csinálni, hogy nekem is legyen? Már játszottam pár órát, ez nem elég a játéknak, hogy felmérje a jelenlegi tudásomat?
  • bosco05 #5216
    vágom
  • ENVE
    Ugyan már, csak boostolt nab vaty, ő igazi prő. l2p
  • bosco05 #5214
    ma csak 4x csaltak le (csoda hogy nem lettem smfc?)

kedvencem ez volt
  • ENVE
    Csak azt nem kellene elfelejteni, hogy mi eu ban vagyunk, az a számláló meg éppen amerikaiknak számlál
  • Spészgószt
    ez a számláló szar!
    csak mondom neked 12 órát vonj le!
    nekem ma délelőtt már droppolt és akkor még 16 órát mutatott, hogy annyi van még hátra....
    amúgy ha ráviszed az egeret az xp- sávra kiírja hogy már van Bloodhound drop !
  • SzirmosSzisza
    Hm, akkor lehet tényleg nem ad visszafele, az viszont nagy geciség :D
  • HTS s3rg1nh00
    nekem ma rank upnál már dobta a 2.skint,de hogy miért szereti ennyire a sawed-offot...
  • SzirmosSzisza
    jó sok XP jöhet össze így
  • FosTalicskaa
    Az xp gyűjtés véget ér az event végén? A rank 18-as kép jól néz, jól mutatna a profil oldalon. Csak attól félek az túl nagy kockulás lenne számomra ha azt el szeretném érni.
  • Micsu
    miért tán mmben nem lehetne egyéni rank, k/d, mvp, hs rating meg hasonló értékes tulajdonságok alapján

• SzirmosSzisza
    Arra ott az MM, az hogy casualon mit lősz össze, 10 ember ellen, ghostolva haverral kutyák macskát nem érdekel :)

#5202: http://josh3d.com/csgo/ na, akkor 9 óra és drop!
  • Micsu
    tudom hogy csapatjáték, de akkor is jó lenne egyéni rank, nem véletlen vannak hltvn is az egyéni top20ak évente
  • SzirmosSzisza
    >csapatjáték
    >egyéni teljesítmény

:^)

Smurf-ök ellen lehetne amúgy valami korlátozás, azok úgyse casualoznának a szintért...
  • Micsu
    sztem egy büdös fillért nem ér ez az xp system

annak örülnék ha egyedi rankot is adna a játék egyéni teljesítmény alapján
  • Spészgószt
    xp system
  • SzirmosSzisza
    Casualban pont szerint, compon nyert kör.
  • Jim Morrison
    volt amikor 27 xp t kaptam egy meccsért, én se vágom :D
  • FosTalicskaa
    Ez az xp számítás, hogy működik? Volt, hogy én voltam a 2. a végén 12:3-al és kaptam 2x60xp-t, valamikor meg 2xtöbb száz a semmire.
  • SzirmosSzisza
    Na, adott 1k XP-t egy comp meccsért, akkor a mai nap lesz a bónusz XP nap.
  • FosTalicskaa
    Tegnap én is félbehagytam a milliós questet pont az 50 killes awp dm miatt és egyáltalán nem kell elölről kezdened, ha mégis úgy döntesz, hogy folytatod. Én most a desert eagle-t tolom, de a pénzkeresésnél még mindig ott figyel, hogy már csak 742k kellene...

Ja és állítólag ha egyszer elkezdted és félbehagytad, akkor is számolja a megszerzett krediteket, ha éppen más missiont csinálsz. DM meccsen nincs pénzgyűjtés, ezért nem tudom igaz e, de aki más missiont csinál az mondjuk kipróbálhatná, hogy még mindig működik e ez vagy azóta peccselték.

Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.03. 13:23:06
  • SzirmosSzisza
    Nektek is ad + weekly XP-t?

#5194: én azt olvastam megmarad (előző op-ban tényleg elveszett), valaki próbálja ki :D
  • Spészgószt
    azért mondtam hogy otthagytam a pi@saba a 180.k-t amit eddig összehoztam.... igen nullázza....
    2 dm meccs alatt meglőttem 50 AWP-t az egyszerűbb volt ...de igazából már ez is fölösleges volt me drop megvolt rank emelkedett..innentől hagyom egy hétig pihenni aztán majd jobb feeling 5-6 missiont egybe lenyomni
  • bosco05 #5194
    amit eddig csináltál az elveszik szerintem
  • Spészgószt
    basszák meg ...ott is hagytam a kecibe 180.000 $-t inkább megyek másfelé...majd ha már nagyon nem lesz mit csinálni visszatérek hozzá...
  • SzirmosSzisza
    Én mindig reserved group-ot megyek. Hátránya aztec és vertigo, előnye office és italy :D

Amúgy meg ja, holtágon van, utána nincs semmi érdemes, főleg mióta nem a küldik dobják a fegyvert, baszott Valve ...
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.03. 12:30:29
  • bosco05 #5191
    holtágon van igen, magyarul nem jön utána csillag, magyarul nem kapsz érte lófasztse :D
  • Spészgószt
    ez az a bloodhoundos küldi!
    holtág????
    nem mind1...hatszor annyi idő van mint amennyit küldit csinálhatsz...fullba ki lehet játszani úgyis....sajna az összes többihez kéne co-op partner, de mivel full antiszoc vagyok és nincsenek barátaim ezért azokat nem csinálom ...
    igazából az a baj én ilyenkor érek rá este meg melózok a többi cimbi meg este játszik...így kicsi az esély hogy majd eccer összejön

áááh báááz szenvedek ...várok egy tetves hetet és dob egy szájbakúrt FT royal blue USPS-t a múltkori nyomoronc sawedoff mellé...
    de legalább az vígasztal, hogy már 3 falchion ládát is dobott...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.03. 12:12:26
  • HTS s3rg1nh00
    nekem meg bloodhoundban kell 1M,2 napot toltam kb.2-2 órát és még 722k
  • bosco05 #5188
    azt a küldit minek is csinálod? holtágon van lol
  • Spészgószt
    amikor ez a keci casualt keres nem lehet valahogy kitiltani a d2-t??? nem hiszem el hogy az össze retkes buzi csak azt a mapot ismeri! ...fél óráig lépkedtem ki be ki be és csak csakcsak D2 ...ha véletlen inferno akkor szavazás d2 mindenki...ezt nem hiszem el...kitehetnék már az active grupból ....
    sorry hangnem de kurvára felbasz hogy csak a a mocsok van mindenhol...
    1.000.000 pénzt kell elköltenem Terrorba...casualban...én szerintem agyfaszt fogok kapni mire meglesz....
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.03. 11:49:27
  • Sheltem
    A hozzászólásodban ott a lényeg "Szerintem".
    Szerintem meg hülyeséget írsz...szerintem.
  • Jim Morrison
    jaja, elég lesz a vita, spray control létező dolog, talicska remélem megérted és elfogadod.
  • Spészgószt

apuuuuu ....kezdőőődik....
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.03. 09:26:49
  • ENVE
    Hagyjál már az őrültségeiddel, nem lehet pár köcsög pro csaló esetével megmagyarázni a baromságod... Mindenki aki nem retardált, és játszott már eleget ezzel a játékkal TUDJA KONTROLLÁLNI A KIBASZOTT SZÓRÁST. ÉNIS TUDOM!!!!!! NEM 10 BŐL 10x, DE NEM AZÉRT, MERT LEHETETLEN, HANEM MERT EGY ÜGYETLEN SZAR VAGYOK.

Te meg hagyd abba az okoskodást a CS-ről légyszíves, mikor még azt se tudod, hogy kell lerakni a bombát kb., könyörgöm a jó istennek
  • FosTalicskaa
    Ha már szóba hoztad... Újabban egymás után derülnek ki a nagy "e-sport"-olókról, hogy ilyen makró, olyan konfig-ot használtak, pedig nem is lehetett volna. Szerintem aki több ezer órát beletol azok már igen is törődnek azzal, hogy ők legyenek a legjobbak, amit egy bizonyos szint elérése után már csak különféle erősen megkérdőjelezhető segédeszközökkel tudnak elérni.

Ahogy a híres idézet is megmondja:
    "Vagy meghalsz hősként, vagy megéred, hogy aimos cheaterré válsz." - George Washington, 1777
  • lalakov
  • ENVE
    Dehogyis. Nekem nincs jump scriptem, igaz sokszor elis baszom, de olyan jó 40-50% ban sikerülnek a füstök. Gyakorlás kérdése!