Counter-Strike: Global Offensive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Mostanában elkezdte a játék, hogy menet közben megfagy a kép a hang beakad, és csak a feladatkezelőben tudom bezárni. Néha kiírja, hogy helyreállt az Ati driver, van amikor csak simán megfagy. A legújabb drivert használom, visszaraktam a régit, azzal is ugyan ez. Valakinek van rá megoldása?
RWS van, balancolni próbál. Nem mondom, hogy nagyon sikerülne neki, mert azért beszokott figyelni vmi brutális vadállat, aki zeróban fejeli a bandát, de olyankor érzi is az ember, hogy nem valami nyomorultal van dolga. D:

Ha itt lelőnek az az érzésem, hogy outplayed. Amikor MM ben pedig ez "BULLSHIT!!!"

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

bosco05
ó micsoda változások, ez jól hangzik 😊 rangok vannak vagy random?
Nem. kliensben keresel, visít ha megvagytok, bementek, vár amíg bejön mindenki, aztán indítja is. Szinte MM szerű.

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

SzirmosSzisza
Pár Streamernél úgy láttam, hogy van kliens és annak segítségével csatlakozik a megfelelő szerverhez, kb ugyanannak tűnt mint a rendes MM.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

bosco05
De még mindig ugyanaz a rendszere mint a CEVO-nak nem? Felmész egy szerverre és várod hogy jöjjenek aztán rup.
Üdv! Nem, tudsz úgynevezett "pick up game"-eket tolni, ami az ESEA saját "MM" je. Egyedül, haverjaiddal, ahogy szeretnéd. Igen prémium előfizetés szükséges, ez 6.95$/1hónap, vagy 19.95$/3hónap. Nekünk eddig nagyon tetszik, velem eddig mindenki kedves volt, nem tapasztaltam azt az "elitista" hozzá állást, sőt. Igaz én tudom mit csinálok 😄 Már haverokat is szereztünk társammal, alig engedtek el aludni reggel az osztrák testvérek 😊))) Nem hiszem el, hogy ennyi időt pazaroltam MM-re...

Szia!

ESEA hogy működik? Csak csapattal és csak fizetés ellenében?

Előre is köszi 😊
Spészgószt
bazzeg hogy lehet így elkúrni a sétálást... ez űbergáz... minek kell féktáv, hogy megálljak...eddig valami helyzet volt, gombnyomás, séta kuss csend..most 2-3 mp mire megáll az ember és nincs lépéshang!!! bazze rendesen 0-ra meg kell állni és utána nyomni a walk gombot hogy csendben sétáljon legyen... beszarás....<#banplz>
nah most ezért én is sírok me ez full negatív... meg lehet kövezni érte...!
eddig bármi neszt hallottam ... gombnyomás séta... csend!!!... és lehetett fülelni, vagy sunyizni hátbaszúrni <#idiota>...mostmeg...LOL
nameg ez a tagging...lol mindenki bizonnal fog rohangálni és meg se lehet majd mozdulni úgy lepötyögi a sebességed, hogy abba halsz bele... még csak az kell hozzá hogy a megsebbzett egyén recoilját is jól megbolygassák... a mostani még úgy ahogy reális 😄
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.02. 09:14:28

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
istenem mint az óvodában... egyből sírás rívás árulkodás... miért nem lehet használni, ami jó <#idiota>
örülj neki hogy adja, utána meg az lesz majd a sírás tárgya ha szar me nerfelik... OMG semmi nem jó soha.... <#banplz>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jim Morrison
ha nem megy awp...használj glockot

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Keverem lehet azt a 2 szart, sose veszem őket... 😄

Amúgy megvolt első ESEA pug, na ez már gatyó felkötős gyerekek... Aki fejlődni akar, és bírja a szopást kövessen 😄😄😄😄😄 Kemények az arcok 😄

sz4bolcs
hát ez :ASD:ASD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

SzirmosSzisza
Meglett a Nova 1, nem volt könnyű ... (kellet pár win, ráadásul a meccsnek ami után feldobott ez volt az utolsó köre 15-14-nél 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Spészgószt
az Mp9 az TMP utód 😄
hááát azért régen az Mp5 uralta az smg-ket ... és hasznos fegyver volt...
most meg a kezdeti nagy fellángolással, hogy majd most használható lesz minden fegyver és mindent venni fognak az emberek...sehova nem jutottak... mindenki kala-m4-wp ugyan úgy ...volt egy Aug hullám, egy P90 hullám , most meg a Tec9 es.... mindig felhúznak valamit veszik egy ideig az emberek mert túl jó, aztán visszabutítják.... én a kalát meg az m4 et rontanám kicsit mint a desertet, hogy mást is használjanak az emberek... kicsit érdekesebb lenne...bár tuti sok játékost vesztenének...me nem lehet egygolyós hedit adni kalával egy kilométerről....vagy megemelném az árát de iszonyat!
lol ST hulladék fegyók ára rögtön felszökött 4x - 5x annyira 😄DD

Semmivel sem volt jobb az mp5 annak idején, mint most az mp9. Az mp7 meg ne is legyen olyan, túl olcsó hozzá!

BTW trade-upolt ST fegyóból származó fegyvert -elvileg- nem lehet tradelni, marketolni. Legalábbis ezt olvastam hltv.orgon

Spészgószt
hááát ez kemény update!
lehet tradeupolni a ST fegyvereket is és lehet venni külön ST számláló átmásoló ezközt... így át lehet vinni a statot egyik fegyóról az ugyan olyan másikra... pfff....

úgy látom nagy vásárlás lesz ....
és persze ahogy sejtettem a szutyok mp9 mp7 és mac10 fel lett húzva....mondjuk az mp7 így is király volt...de úgy látom vissza akarják emelni az annó mp5 szintjére!
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.01. 07:47:41

Spészgószt
ú bazze...erről beszéltem!
nem voltam résen ... a tocix Tec9 már 6.5 euro a 8 helyett.... ment is a marketre mint a szél... veszek belőle egy fogyóban lévő WP-t 😄
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.04.01. 07:35:43

awp újra 1.6 feeling ^^ Tec9 nerf eddig 1 viccnek tünik nekem...

Nehogy áprilisi tréfa legyék !: D

Metalmilitiakid
és hajnali kettő lévén, update és kivették a Vanguard ot és a Nuke ot, új Train jeeej.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

MM-ből kivették őket, sajnos a seasont is. Ez engem szomorúsággal tölt el, bár nem is tervezem az MM-ezést most már. 😊) Közben találkoztam az első csalóval cevo-n, társam közül az egyik szétkúrta őket elötte való meccsen, azok lecsalózták, és az arc jött a másik accával aimbotozni. Még a bhop scriptet se szégyelte az arc 😄

Spészgószt
Azok eddig is bent voltak es ezutan is lesznek...

lalakov
Kár, pedig a Safehouse és a Lake bejön. Ezek sosem lesznek már?
SzirmosSzisza
A pályákon játszhatsz, utána már nem lesznek benne MM-ben.

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Spészgószt
Tudom, hogy nincs vége, de résen kell lennem, mert ha bejön egy új OP és a Cache fegyók is benne vannak akkor erősen visszaesik az áruk... és hát jó lenne túladni a 0,2 ért vett Tec9-emen, ami most 8 eurot ér... 😄DDD sőt valszeg a többit is feldobom eladom jó drágán és majd az op közepén mikor padlón van az ára visszavásárolom 😄 ... lásd Nuke fegyverek... arany árban mentek... míg nem jött a sok OP-drop... le is esett a picsába az áruk... gyorsan vettem is desert blaze-t és egyéb megritkult fegyvert...illetve rápróbálok pár szép, de gagyi és most olcsóbb fegyvert, hátha felhúzzák őket mint a TEC9-et... 😄DD és akkor úgy járnak mint a toxic tec9em 😄
eladtam a cobble szuvenír ládát és visszaforgattam az árát pár jelenleg ócó de nagyon kis daranszámú fegyóba...hátha kifogy a készlet... és jól felmegy az áruk.... 😄

alattam:... Te vagy béna.... 😄 pisztolyok iszonyat random hediket adnak messzire!
néha és is futok glockal a kezemben és a pálya másik végén elfut valaki rálövök...csak úgy cseng a headshoot csattanáshang...csak hát nem halálos a drágám 1 golyóval 😞
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.03.31. 12:44:34

lalakov
Már vége lehetne, nincs mit csinálni benne. Ma jár le a hosszabbítás elméletileg.

Van valami mód fegyver közelítésre célzásnál (beállításnál nem láttam)? Olyan mintha másoknak lenne, mert simán szednek le pisztollyal messziről vagy csak én vagyok béna.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2015.03.31. 12:32:53
HTS s3rg1nh00
még a vanguardnak sincs vége

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Spészgószt
Van valami hír új Operation pack-ról?

Hát igen nem ritkán ledobtam a 40 bombát, tényleg elég szarok. 😄 De már 1-2 ügyesebbel is találkoztam. Bízom az esea-ban, mert fejlődni itt sem fogok az fix. Mindenki azt mondja, hogy az esea elitista, így bizakodom, hogy akkor ott a játék szinvonala azért magasabb lesz, a seggfejséghez meg már úgyis hozzá szoktam az 1.6 sceneben, szal engem nem zavar, ha egymást oltják 😄

bosco05
az egyetlen baj a cevo-val, hogy mindenki silver kb... tizenpár meccsből asszem egyet lossoltam, azt is kb azért mert elfunoltuk... semmi kihívás nincs benne... a szerverek viszont valóban álomszerűek 😊
Tegnap elkezdtünk haverommal cevo-n pugozni, és nagyon bejön. sokkal jobban tetszik, mint a faceit, a serverek szerintem 100x jobban adják. Reggel még az amcsikkal is tudtam játszani, 125ms, játszható volt. 😊 Kicsit sokszor lépkednek ki az arcok, de jön beugró, így nem cink. Full ingyé van ráadásul. Nekem adja! Többet nem MM-ezek, ez fix.

Holnap után jön az ESEA előfizetés is, nagy reményeket fűzök hozzá! 😊

SzirmosSzisza
Gondoltam nyomok egy Bazaar-t, így, hogy holnap vége a küldinek, erre döntetlen...

jetblack
FT de full MW look , eléggé sikítottak amikor meglátták most 10 kulcs volt érte lounge-ról az ajánlat mivel a float value 0,15

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Szabi
az 1 vagy a 19 eurós ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

jetblack
Hosszú idő óta első értelmes droppom

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Hogy lennél már ugyan ott? Hát nem látod, hogy milyen move-odra mit reagál az ellenfél, utólag könnyü okosnak lenni... 😄 Akkor és ott láthatod meg, hogy az emberek hogy reagálnak dolgokra.

SzirmosSzisza
Meccseidet visszanézed és ugyanott vagy 😄

Amúgy sztem a legtöbb embert nem érinti, hogy jut el valaki a csúcsra, csak, hogy ott van.

bosco05
Hát de miért? Előbb lett leírva. WH-val sokkal gyorsabban fejlődsz. Tehát ha egy Pasha végigszopja fél életét cheat nélkül, akkor ő hátrányban van egy Happyvel vagy JW-vel szemben aki pedig a felét lecsalta. Teccikérteni?!
sz4bolcs
kössz xDD Ha jól emlékszem, oda is van írva valahova, csak sokszor még nézni is lusta vagyok, mint a föld...

SzirmosSzisza
X <#idiota>

#4195: jó de Ők wh nélkül is tudnak nyerni azért.

sz4bolcs
Ebben lehet valami. Én újra és újra megfogadom, h. majd visszanézem a demoim, és nem leszek lusta megkeresni azt a gombot, amivel be lehet állítani az átlátszóságot... 😄

bosco05
Ez sajnos így van... 1 év wh-val felér 5 év tiszta praccal... De amúgy sajnos a nemzetközi elitben is bőven van ilyenre példa... Ott van pl a DH győztes happy, vagy Flusha és JW esete... Mindenki tudja, hogy csaltak / csalnak, de senkit se érdekel... Mosolyognak, nyernek, örülnek a fasz fejüknek...
Hát ott a volgare színeiben bizony van 1-2 arc, aki tuti csaló volt még régebben 😄

Idézek egy nagyon súlyos, és szerintem káros kijelentést ex stYle, ancients, hoorai (ex német EPS csapat) Piki-től, nem szó szerint. Legkönyebben úgy tanulsz meg játszani, ha wh-zol. XDDDD Namost ezek után nem csodálkozom, hogy olyanok, mint dev pl. végig csalták a fél életüket. 😊

bosco05
Egyetértek, kiegészíteném azzal, hogy nálunk 10-ből 9 és fél ember csaló, ezáltal nem fog megtanulni játszani az "utánpótlás" a büdös k**va életbe sem 😊
ment amúgy 1 kis edit azóta😛

bosco05
Mindegyik ezt csinálja, nincs kivétel sajnos... Össznépileg kéne fejben felnőni.
Amíg ney és rumli nincs ott, ettől annyira nem kell félni. 😊 Ney híres a forgatásokról.
Egyébként tisztában vagyok boco múltjával, minden egyes forumon felteszik a kérdést, hogy AZ A BOCO??? 😄 Meg tudom, hogy szitne fixen top1 volt hazai lanokon, még azthiszem álltam is mögötte icl1-en. Tudom, hogy ügyesnek kell lennie, mert nem adott volna neki bizalmat sem ney, sem pedig más, a CS-sek rendkívül elitisták.

Egyébként voltak itthon olyan csapatok, akik többnyire együtt maradtak, példának megemlíteném az Lq csapatát, stabil top3 volt itthon, egy időben uralta is a scenet. Mindenképp probléma volt itthon amit mondtál, de inkább az volt a legnagyobb baj, hogy mi isten igazából későn kezdtük ezt a komoly csézést a világ többi országához képest. És a bázis sem volt meg, hogy később fel kapaszkodjunk, mint pl. az ukránok. Ők sem voltak évekig sehol, de ott volt egy olyan tömeg, ami kitudta termelni a megfelelő számu tehetséget. Ráadásul az itthoni kirekesztő maga tartás a top részéről nem igazán tett jót a fejlődésnek.
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.03.28. 22:51:37

bosco05
Nem érdemes még megtanulni sem a lineupot, két hét múlva úgyis forgatnak és ez itthon a baj... mint ha az nb1-es edzői gárdát látnám 😄 Jön egy vereség, ráfogják valakire, kiteszik, megy másik csapatba. Jön egy új ember, nyilatkozatok új remények, vereség, valaki röpül etc etc etc... Ezért nem volt soha a CS térképen magyarország és soha nem is lesz. Boco top (és tényleg top, nem csak ilyen langyos mid mint a hazai cs-sek) volt cod4-ben, az aimja nagyon jó, a többiben kevésbé, mivel nem ehhez van szokva szvsz.