9177
  • Jim Morrison
    inventory ban kell cserélni (fiveseven - tec9 helyére tudod berakni)
  • lalakov
    CZ75-Auto fegyverrel kéne ölnöm, de nem találom egyik oldal fegyvertárában sem. Mit nem veszek észre? (tudom ellenség fegyverét is használhatom, de az nekem nem fog összejönni egyszer sem)
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk pár füstöt azzal lehet csak normálisan dobni :D
  • ENVE
    Egyébként picit vissza vehetnél az arroganciádból, mert lesüt, hogy nagy a kabát... Mi az, hogy csak makrókkal lehet? Jah, aki tud játszani, az már csal, vagy mi? Nem, nem csak makrókkal lehet, sőt meglehetősen KÖNNYÜ.

Másik pedig, neked magas az, hogy a pro, aki beleölt ebbe a játékba több ezer órát megtud olyat csinálni, amit te 20órával nem? Hát ki vagy te, superman?
  • ENVE
    Így van, ők megállnak egy pillanatra. Oldalazol d-vel, és a lövés előtt picit megnyomod rögtön az A-t, és megállsz. Te ezt nem veszed észre, amikor veled csinálják, mert egyszerüen olyan szar a source engine, hogy a kliens mindig levan maradva a serveren történtekhez képest.

Csak olyan furán adtad elő itt a dolgot, nehéz napjaim voltak, na, sajnálom.
  • Panzeradler #5174
    Én ezt a mapot javaslom recoil gyakorlásra ha már erről volt szó. így kényelmesen a saját egér beállításaid mellet tudod gyakorolni, úgy h látod is merre kell húznod.:) És nem kell makró hozzá, hanem sok sok gyakorlás.
  • FosTalicskaa
    Kösz. Ezt maximum csak makrókkal lehetne produkálni. :P

ENVE: Az egész abból jött elő, hogy nekem nem megy, a top pro játékosoknak meg igen. És nekem ez volt magas. Amire már írták, hogy valószínűleg megálltak lövés előtt pár pillanatra, vagy bemákolták. Ennyi volt a bolha, amiből elefántot csináltál/csinálsz.
  • Jim Morrison
    felér egy topik rongálással, szólok adminnak :/
  • Spészgószt
    OMG mit tettem... kár volt beírni azt a rövidítést, ami "C" vel kezdődik és "od" al végződik....

micsu!!!
    ez rossz megfogalmazás volt...mert a célkeresztbe soha nem fog golyó menni...láthatod ...pont a célkeresztet kell lehúzni a picsába és fölé megy "egycsomóba" a golyó
    erre kell rászámolni..
    .tehát ha alap fejre tartasz és tunkolsz szinte 5ből 4 golyófölé megy (igen az az egy is elég...btw :D )...mellre tarts és egyből húzzad lefelé 5 ből 4 golyó telibeveri 2.-3. már fejbecsapja...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.02. 17:03:40
  • Micsu
    tessék, így kéne húznod az egeret hogy nagyjából a célkereszt közepére menjen a golyó
  • ENVE
    Nézd, teljesen lényegtelen az egész codos téma, csak azt magyarázd el akkor nekünk, miért is kéne tudnod pontosan lövöldözni futkározás közben? XD
  • FosTalicskaa
    Ez a vita olyan mint az autóbaleset. Mindegy mit magyaráznak a felek, a hibás úgyis az aki hátulról megy bele a másikba, mert ő nem figyelt. De szerintem erősen túltárgyaltuk ezt...
  • Jim Morrison
    na, vissza is jöttem sasra. régen még 3 hónapig játszhattam volna érte ^^ egyik szar új pályán jó kis comebacket toltunk.

talicska: pontosan :)
  • ENVE
    De akár az is megeshet, hogy nem spammolom az f5 öt 2másodpercenként, kávét kortyolgatva.
  • bosco05 #5165
    pont ezért volt nagyobb a recoil?
  • Micsu
    nagyítás nélkül lehet de úgy max közelre lövöldöztél :)
  • FosTalicskaa
    Én voltam olyan hülye, hogy kinyitottam egy olyan ládát ami 3 eurót ért akkor, egy 2 eurós kulcsal és kaptam egy skin-t amit 0.36-ért adtam el. A megtartásán nem is gondolkodtam el, mert annyira ronda volt. Ha ki is esik valami főnyeremény, amit eladhatsz 60-70 euróért vagy többért az is olyan ritka, hogy hosszútávon úgyis csak veszteséget termelsz magadnak. Szóval azóta megtanultam, hogy ládát soha semmilyen körülmények között se nyissak ki. Azonnal tolni kell fell mindet market-re és menjen el minél gyorsabban, mielőtt annak is mégtöbbet zuhan az ára. :)
  • FosTalicskaa
    14:04 vs 14:16. A kettő között pedig 12 perc különbség. Bocs, hogy nem gondoltam azonnal arra, hogy te 12 percig izzadsz egy mondaton. :D Nem mintha néztem volna akkor egyből az időt is. :P
  • Jim Morrison
    nem. valszeg w77d nyert a lottón, sose jön vissza (a pénz).
  • FosTalicskaa
    "Két nap alatt nyitottam kb 100 ládát"

A ládához kulcsot kell venni nem? Én a menüben 2 euróért láttam őket darabáron. Megér ennyi pénzt?
  • ENVE
    Mondjuk ha kicsit több logikád lenne, akkor kitaláltad volna, hogy az a hsz-ed akkor született, mikor én csépeltem az enyémet, így én azt nem láttam meanwhile. Na mind1....

bosco, minden codos haverom kivan akadva azon, hogy nem a célkeresztbe megy a golyó. Szórt ott is, csak a célkereszt nőtt, így bele ment, csak épp a monitor nagyságu célkeresztbe. :D Na akkor rosszúl fogalmaztam, na álmi vok még :P

• FosTalicskaa
    Szerintem azt a kategóriát kimeríti az Arma. Csak ott meg minden annyira hatalmas, hogy egyben unalmas is.

ENVE: Szerintem nem csak rossz kedvedben nem vagy, de szövegértelmezésben sem vagy most a top-on. Most írtam le az előbb, hogy nem CoD-ozom. Egyébként a CoD első részeiben félelmetes nagyságú szóráskép volt. A CoD 2-től meg nem tudom mi a helyzet mert nem kötött le. Jah egyébként BF-el sem tolom.
    +Nem értem mivel tudnál rommá oltani... Itt nincs célzásidő, míg a fegyverrel becélzod az enemy-t, egyszerűen csak jó helyre kell rántani minél gyorsabban a célkeresztet aztán annyi. Ettől olyan arcade-os az egész játékmenet. Nekem például a pályaismeret az ami a gyengém. Sokszor lőnek hátba, vagy tudnak megkerülni, mert nem tudom még hova kell figyelni. De ha ismerős helyen vagyok akkor elég veszélyes is tudok lenni... néha.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.02. 14:40:47
  • w77d
    Faszom. Két nap alatt nyitottam kb 100 ládát és semmi különleges nem esett. Mi a fasz van? Máskor sokkal több jó cuccot adott ennél. Gabenék smucigabbak lettek?
  • bosco05 #5156
    KIKÉREM MAGAMNAK! A codnak durvább recoilja volt mint a cs-nek valaha! A cod2-től felfelé igaz amit írtok, de azok már csak nyomokban tartalmazzák a codot (leginkább névben :) ).

Én amúgy armázok is és geci jó :D
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2015.06.02. 14:23:54
  • ENVE
    Akkor menjél arma-zni. Árkád céllövölde, lol.

Ez egy versenyszerű játék, és egyetlen FPS sem érte el azt, amit a CS széria, még a Quake is lemorzsolódott. Ha te itt élethűséget akarsz, akkor rossz helyen vagy. Itt nem az számít, hanem az, hogy ki a jobb. Ha ez nem tetszik, akkor kajak nem a te játékod a CS
  • ENVE
    fú komám, szerencséd, hogy nem vagyok épp rossz kedvemben, így nem oltalak rommá...

Szóval, ahogy már mondták, EZ NEM COD. Itt minden fegyvernek van szórása (spread), és vissza rugása (recoil). Első golyó se megy mindig pont középre, mert szór. Aztán amikor AK val mr a 20. golyót lövöd, akkor már felfele megy, mert vissza rug. Ezt kell megtanulni kontrollálni, ettől leszel jobb. Tudom codban minden ment egy helyre, meg futásból ugrásból lövöldöztetek a csipával, na itt nem fogsz.
  • Roger6
    Van szimulátoros céllövölde is?
  • FosTalicskaa
    Nem CoD-oztam sohasem. Szerintem az még a CS-nél is árkádabb céllövölde, pedig azért ez nagy szó. :P
  • Spészgószt
    az óra semmit nem jelent!
    nekem van 2300...de abból 1000 biztos idle... :DDDD még rankom sincs
    lehet a 800 órából 700 at idle állt és néha kószál mm ben :D
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.02. 13:50:10
  • Jim Morrison
    egyre több a retardált. hihetetlen milyen csapattársakat kapok. 800 órájuk van, de elmennek ellen mellett meg ilyenek.
  • Spészgószt
    ez CS...nem cod... itt szórnak a fegyverek futás közben...főleg a Cs:GO ban... van ami kevésbé, van ami nagyon! pl a rifle (4.) fegyverek kurvára, az smg-k kevésbé, azok úgyis köpködik a magokat rendesen...gyengék, de gyorsak... :D
    futás közben max makiba adja be...de legtöbbször akit te futni látsz az egy pillanatra megáll lő és fut tovább...persze P90 el meg bizonnal mind1 :D egy kis recoil control gyakorlás és darálhatsz futva :DD
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.02. 10:45:36
  • FosTalicskaa
    Azt magyarázza már el nekem valaki, hogy mozgás közben miért nem tudok senkit sem eltalálni? Tegnap a Zoo-n már odáig fajult a dolog, hogy elkezdtem pl aug-al a falat lőni kezdő helyen, hogy megnézzem egyáltalán mekkora a szórás és sokszor jó 5-10 embernyivel arrébb ment a célkereszt középpontjától a lövedék. A vicc az, hogy tegnap elég sokszor a "pro"-k, úgy szedtek ki, hogy futás közben ugrálva, osztogatták a fejeseket.

Egyébként a wallhacket itt nem védték le ebben a játékban? Volt egy player, aki falon keresztül is lőtt két headshotot awp-vel. Éppen néztem spectatorban, ilyenkor highlightolva vannak a csapattársaim kékkel és a szerencsétlenek meg mozogtak a fal mögött, a T meg lövöldözte a falat és a célkeresztel meg valahogy sikerült végig lekövetnie a CT-k mozgását. Aimot persze biztos nem használt, mert 5-ből 2 kellett hozzá, hogy végre kilőjje őket... :) Vagy csak én lettem paranoiás a tegnapi szopóroller miatt? :D
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.06.02. 10:27:53
  • sz4bolcs
    kana v2
  • Panzeradler #5146
    Én is nem rég vettem kana v2-t és már repülök vele.(LE):)
  • Jim Morrison
    én kana v2 vel most estem le dmg re :'( szar! :D
  • Roger6
    4 hét után megérkezett a Kana V2, 4 nap helyett. No mindegy, a lényeg, hogy gyorsan feltelepítettem a hozzá való cuccokat, és nyomtam egy gyors DM-et. Szerintem ki fogunk jönni egymással (tudom, BOT-ok is voltak a szerveren, meg kevesen is voltak, de egy gyors tesztre tökéletes volt).
  • SzirmosSzisza
    Mi is nyomtuk mostanában 5-en esténként és volt, hogy dust2-n 8-0 után T oldalon hirtelen egy kört se nyertünk. Mintha kicserélték volna a másik csapatot :D
  • bosco05 #5142
    faceit is egy szar, ugyanúgy csalnak és fos az összes szerver, cevo-n jók a szerverek, de szintén csalnak és silverek játszanak ott, ugye ennek a két ligának kliense sincs, meg ac-je sincs, úgyhogy érvényesül az olcsó húsnak...
  • kilinho
    Alapszabály, hogy hétvégén nem MM-ezünk. :P
  • Jim Morrison
    én ma még faceitnek adok egy esélyt, mm most szerintem egy darabig hanyagolom.