9177
  • Micsu
    "az a baj a legtöbb mapon nulla close combat"

nem igaz
    védő oldalon úgy helyzezkedsz amilyen fegyó van nálad, ha közelharci akkor úgy, ennyi a történet
  • Micsu
    competitivet toljad
  • HTS s3rg1nh00
    mind3.
  • HTS s3rg1nh00
    ne is mondd,reggel SWAG7öztem pár killt,erre 4-7nél valami idióta indított egy swap team szavazást amit megszavaztak...kösz,ugrott az 1Mból vagy 20k-m...pedig már csak 55k van hátra
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.06.05. 11:15:43
  • FosTalicskaa
    Makes sense. Bár nem értem minek forcolták a népet ezekben a küldetésekben a sniper fegyverekre. Emiatt nem túl izgalmasak a mission-ök.

Egyéként mi a baj a magyarokkal? Babahang, folyamatos anyázás, vagy csak szimplán retardáltak mert azt hiszik az a menő? :D
  • Spészgószt
    elárulom neked, hogy a casual most gáz, mivel rengeteg AWP-s küldetés van az elején és minenki azt csinálja!!!!
    pl awp első 3 golyóval firstkillel szerezz pontot...meg 50 awp kill 20 awp kill az első 5-6 mission tele van ilyen és ehhez hasonlóval...tehát NE csodálkozz ha azt látod amit leírtál!!!
    picit később meg majd a sok desertel meg czvel rohangáló hülyét fogod észlelni...mission...ez van...ilyenkor megbolondul minden casual szerver... casuálozni akarsz jobban teszed ha community szerverek közt keresgélsz...ha vagy elég perverz még mehetsz magyarra is

cat: az a baj a legtöbb mapon nulla close combat...csak kilóméterről awp vagy egy golyós kala/m4...ha bedobnak egy mapot ami kicsit bonyolultabb és van közelharc..rögtön jön a rinyálás meg fújozás kiszavazás...csak a D2 maradhat életben és a puszatság feeling mapok...lassan közelednek az aim mapok nem lesz csak két kezdő meg egy fal közte és nesze lőjél..na jó kell egy kis változatosság lesz egy doboz is ami mögé el lehet bújni...

Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.05. 11:11:13
  • SzirmosSzisza
    Alacsony szinten persze, hogy mindegy, p90-nel is lehet darálni. Magasan meg távolról esélyed sincs pl SMG-vel.
  • FosTalicskaa
    Minden fegyvernek meg van a helye: a fegyverpolcon, ott lehet nézegetni, forgatni mondjuk nem... Egyébként meg rohadtul gusztustalan, hogy tegnap is mentem 1-2 órát és 16 játékosból átlagban 20-nál biztos, hogy awp volt... Igazi noob biztos fegyver. Azon már kínomban röhögtem tegnap este amikor T kezdőn áll 2 ilyen wonderwarrior, körülöttük meg 3-4 pisztolyos fazon akik vártak a fegyverekre, ha netalán kiszednék az awp-seket. Szóval közel a csapat 2/3-a ki se jött a kezdőhelyről!!! Miután oneshotoltak különböző váratlan helyeken, én is megnéztem mit élveznek ebben. Pikk-pakk le lehetett irtani a szembejövő sok majmot, aztán pihentettem is az egész játékot a fenébe, mielőtt még véglegesen megutáltam volna az egészet.

Szóval egyelőre a gungame meg a dm játékmódok az ami legalább működik, a kevés sniper miatt, de ez a casual egyszerűen borzalmas volt... (de az is lehet, hogy tegnap csak egyszerűen ilyen brainless zombikat sorsolt nekem a random)
  • Spészgószt
    én úgy megszoktam a galil darálását, hogy amikor ak val kell lőni zavar hogy lassú és "nagyot rug" :DDD
  • Micsu
    igen, az tetszik nekem is a goban hogy nem akkora töltelék a többi fegyó mint a sourceban, nemhiába lehet sokszor eredményesen forceolni
    bár az m4 meg az ak jóval pontsabb ha pontozgatok, közelre tunkra jó lehet a gail, néha adja a gail de én nem szeretem, famas viszont eléggé rendben van
  • Jim Morrison
    galillal nekem is jól szokta adni, de van hogy tunknál jobb az ak, mert jobban sebez így ak t szoktam venni ha tudok
  • Spészgószt
    és mi van ha én 10* jobban lövök famassal galillal meg főleg!
    Pl kalát soha nem veszem meg, nekem a galilal 20* jobban adja és jobban is kezelem(gyorsabb firerate, elég erős is, és az első 3 golyó levisz bárkit, bárhonnan...ha az én kezemben van :D ) ha AK-t veszek ...az jó esélyel csak az ellennél landol max 1 ember után...
    az a baj még mindig ugyan az a tendencia csak az AK csak az M4 és awp...ezeken kívül el se tudnak képzelni mást a loadout ban...pedig itt Go ban arra mentek eleinte hogy meglegyen minden fegyvernek a helye!!!
    más játékokban kicsit szimpatikusabb a kaszt rendszer (pl régen nagyon sokat toltuk csapatban AmericasArmy-t)....legyen support parával...m4es meg mp7es 2 meg egy szniper...ok ebben az esetben értelmetlen a vásárlás....és már nem is cs :DDD....de legalább lehetne limitálni a fegyvereket...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.05. 10:01:42
  • ENVE
    Azért kérlek, mert a 2 fegyver annyival másabb jellegü, annyival más dolgokra alkalmas, hogy ha ide-oda tudnád váltogatni meccs közben, a CT még nagyobb előnybe kerülne.
  • Ingman12
    Csak kíváncsiságból kérdem, vajon mi az értelme annak, hogy választás elé állítanak az M4-el kapcsolatban? Miért olyan fontos, hogy az egyiket muszáj legyen kihagyni a loadoutból?
  • ENVE
    Azért ez nem ilyen egyszerű srácok... Elég sokszor lesznek galilosok, m4 el rohangáló terroristák, tec9 al force-olok, stb. Ha megvan a full pénzed, akkor kell a full kevó. Szituáció függő, mondjuk 4400-el ellehet gondolkodni mi a jobb, kis kevo + m4 + granyók, vagy famacs + full buy. Ez nem olyan, amit a fúrumon kilehet tárgyalni. Sőt a CS már általában nem olyan dolog :D És nagyon kevesen vannak a nem pro szinten, akik képesek a terrorok pénzügyét pontosan követni.
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.06.05. 00:17:57
  • bosco05 #5244
    gyönyörű :D
  • Jim Morrison
    De a glock vagy tec9 beadja a random hedit :D
    Ma is középen eldobtam a fegyverem, de elkezdett loni a gyerek. Felvettem a masik fegyvert fordultam 180 fokot es en lottem le 6golyobol :D
  • bosco05 #5242
    jó hát biztos :D de mondjuk ha egy faszlém kilő egy tárat ak-ból és nem talál el, akkor azé ott se számít nem? :D
  • Jim Morrison
    Mondjuk LE szinten még előfurdul, hogy rámlőnek egy tárat de utána már glockkal soroznak :D akkor azért számít
  • bosco05 #5240
    Ha full buy van a t oldalon az ellenfélnek, akkor sosem veszem rá a helmetet, mert semmi értelme, ak-val így is úgy is 1 hit hs, pénzkidobás.
  • Jim Morrison
    Én megszokásból igen, bár tudom hogy helmet nem sok vizet zavar.
  • SzirmosSzisza
    CT-ként, ha ellenfél vesz mindent szoktatok venni teljes páncélt?
  • SzirmosSzisza
    Szoros volt ....
  • Jim Morrison
    gameplanhu
    tricked vs rock
    balkán szuperdöntő
    első map cache, 12-15 tricked nek
  • ENVE
    Azért epénisznél vmicskével több, persze ezt meglehet oldani a pug szolgáltatóknál egyszerübben. De engem anno egy dolog motivált a cs újra kezdéséhez, mégpedig, hogy akár a világ legjobbjaival is játszhatom. 1.6 ban ez sosem adatott meg, csak magyarok, meg környék beliek, mint esuba, perum pg, fu.sk. Itt ESEA-n azért a német sztárokkal már össze futottam párszor :D
  • Jim Morrison
    bezony más ha az ellenfél visszalő :/
  • FosTalicskaa
    Ejj, source-os késelős easy botok ellen sokkal könnyebb volt az élet...
  • Micsu
    faceiten megetetik

ott dge, supremesek toljak sokszor rank nélkül, meg amúgy is hamar elveszi a rankod ha nem tolod mindig
  • Spészgószt
    kb jah...ilyen hozzáállással kb max kaláig elszenveded magad...vért izzadva...fél év alatt és még akkor is lámázni fognak...!
  • ENVE
    Ne legyél már madár, neked a plecsni kell csak? Tanuld meg a játék mechanikáját először, nézz streamet, olvass, youtube-ozz, mert másképp anyázni fognak, kickelgetni, meg cyka blyat. Ha ez kell hajrá, nem kell hallgatnod azokra, akik tapasztaltak... Menj a fejed után, hajrá
  • Spészgószt
    na pörögj rá ennyire a besorolásra...csak e pénisz...amit a saját szádba fognak állandóan visszatunkolni a boostolt nagypofájú birkák és több a hátrányod mint előnyöd belőle...felmész egy szerverre és rögtön megy az oltás hogy " TE SILVER...!!! " ...sorry de a leírtak alapján kábé ezt jósolom neked besorolásnak....
    nekem van ~2400 órám és nincs rankom!!! mindig kapom a kérdést amikor a tabella elején állok hogy " MI A RANKOD...?" "Mér nincs rankod? " stb...
    volt rankom, mert az előző OP miatt muszáj volt compolni néha, de örülök neki hogy inaktivitás miatt elrejtette !
    DM-ezzél meg AR-ezzél egy két hónapot és magtanulod a mapokat és gyorsan reagálni vészhelyzetben, meg azért kb minden fegyvert kiismerhetsz....
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2015.06.04. 11:51:46
  • SzirmosSzisza
    Első 4 meccs után kb már olyanokkal fog összerakni akik veled 1 szinten vannak. Besorolás meg nem annyira fontos, inkább tanulgasd a játékot.
  • FosTalicskaa
    Igen, de itt jön be az ördögi kör, hogy amíg nem mm-ezek, feltételezem ez a kompetitivet jelenti, addig besorolást sem kapok... Ráadásul néhány nap múlva a missionhöz is kell majd.

Egyébként tegnap néztem sikerült átlépnem az 1.es K/D ratio-t. Ami azért jó mert az elején a bloodhound miatti közelharcos scoutos bohóckodások miatt elég sok meccs-ben ilyen 2-16-al is végeztem...

Ja és a kompetitivnél ezek szerint csak az 1. 10 meccsben ronthatom el mások játékát, utána ugyis lekerülök a saját szintemre...
  • SzirmosSzisza
    Vagy menjen CEVO/FACEIT-re
  • ENVE
    MM erre való. Igen nem veszünk fegyvert minden körben, nem szaladgálunk jobbra-balra, nem lépkedünk ki, és megpróbálunk nyerni.

Kérlek amíg nem ismered a játékot ne MM ez.
  • SzirmosSzisza
    Mi is mentünk úgy Zoo-t így, 20 másodperc volt hátra és haver nem tudta hogyan kell lejutni B-re :D
    Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.06.04. 10:02:12
  • Jim Morrison
    Ugyan, en ha megakrtam nezni egy palyat mm ben neztem meg :D 5-6 kor alatt ki lehet ismerni az egyik oldalt majd a másikat.
  • FosTalicskaa
    Muszáj lesz, elvégre a marksman kampány tele van competitive missionökkel. De szerintem azért is volt olyan nagy szigorúság, mert nincs besorolásom emiatt, kaphattam pro csapattársakat. Mikrofon, megszabták egymásnak ki milyen fegyvert vegyen hova álljanak mit fedezzenek stb. Nem is vesztettünk egy kört sem...
  • SzirmosSzisza
    Ez a lényege, ha funolni akarsz, pályát tanulni ott a casual.
  • FosTalicskaa
    Akkor az 1 meccsemmel nem állok túl jól. Amikor megvettem a játékot szinte azonnal rányomtam, mert elég érdekesnek tűnt a neve, de olyan szigorúság volt és mindenki olyan komolyan vette a meccset, hogy inkább kerültem a témát. Először azt sem értettem az enemy miért nem lép ki, elvégre olyan alázást kaptak, hogy öröm volt nézni, aztán mondták, hogy akár még bannolhatnak is 1 hétre, ha idő előtt távozik valaki.